okładka do DEATH ON THE ROAD
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: okładka do DEATH ON THE ROAD
... faktycznie z logo zespołu wygląda to atrakcyjnej w końcu przypadła mi do gustu [mimo wszystko ...] koncepcja tego obrazka ale i tak nie mogę się przekonać do nowego wizerunku gęby Eddiego ... że tak powiem rysy "twarzy" przypominają jakąś wampiryczną chimerę ...a nie starego dobrego Eddiego
... pomysł z flakami w tle REWELACYJNY :rocx
Szkoda tylko, że powrócono do innej czcionki napisu Iron Maiden tzn. bez tych "ostrzy" przy N,M,R. Na Early Days była dawna - stosowana do Virlual XI, a teraz znowu ta "ułagodzona"
tak to już będzie chyba foreverPiwowarus pisze:Szkoda tylko, że powrócono do innej czcionki napisu Iron Maiden tzn. bez tych "ostrzy" przy N,M,R. Na Early Days była dawna - stosowana do Virlual XI, a teraz znowu ta "ułagodzona"
-
Deleted User 1499
To nie jest eddie tylko jego syn masz na karecie to nawet napisane.Mnie tam sie okładka podoba tylko fakt szkoda ze ucieli te fajna czcionke no i ta dolna troche uboga mogliby sie bardziej postarac ale ogolnie okladke oceniam na 5-jesper pisze:... faktycznie z logo zespołu wygląda to atrakcyjnej w końcu przypadła mi do gustu [mimo wszystko ...] koncepcja tego obrazka ale i tak nie mogę się przekonać do nowego wizerunku gęby Eddiego ... że tak powiem rysy "twarzy" przypominają jakąś wampiryczną chimerę ...a nie starego dobrego Eddiego![]()
... pomysł z flakami w tle REWELACYJNY :rocx
-
Deleted User 804
To jedź do gospodarstwa agroturystycznego Bedą tam koniki, krówki i inne zwierzątkaGreddo pisze: Konika przysłonili! Ja chce konika! :guns
Były już wcześniej Edzie na okładkach Maiden, które mi nie bardzo leżały. Ale, że krążki te kupowałem dla zawartości muzycznej, udało mi się jakoś przeżyć rozczarowania związane z "obrazkami".
Przyznam, że już dawno nie ukazała się płytka Ironów z okładką, którą pokochałbym tak, jak te ze starych "złotych" lat. Ale wciąż mam nadzieję, że się doczekam. Ichoć to chyba jednak nie będzie jeszcze "Death on the road", to moim zdaniem jednak taki najgorszy ten obrazeczek nie jest.
Przyznam, że już dawno nie ukazała się płytka Ironów z okładką, którą pokochałbym tak, jak te ze starych "złotych" lat. Ale wciąż mam nadzieję, że się doczekam. Ichoć to chyba jednak nie będzie jeszcze "Death on the road", to moim zdaniem jednak taki najgorszy ten obrazeczek nie jest.
z tymi napisami wygląda wcale a wcale nieźle 
-
Deleted User 804
A jednak będzie cały konik. W całości z napisami okładka wygląda dużo lepiej. Fajnie że logo jest czarnre(idealnie pasuje do tytułu płytyDeleted User 804 pisze:To jedź do gospodarstwa agroturystycznego Bedą tam koniki, krówki i inne zwierzątkaGreddo pisze: Konika przysłonili! Ja chce konika! :guns

Nooooooooo to teraz śmiem twierdzić, że od czasów Factora ładniejszej nie było 
Tytył płyty fajnie wyszedł, bo o logo nie wspomnę :rocx
Tytył płyty fajnie wyszedł, bo o logo nie wspomnę :rocx
Najpierw gnoiliście całkiem dobry obraz (a jak na okładke Maiden świetny), a teraz bo doszedł napis Iron Maiden i tytuł płyty, okładka okazuje się być super. Nie wiem czy się śmiać czy płakać. 
KMFDM
Jak nie wiesz, najlepiej po prostu się napij :beerGreddo pisze:Najpierw gnoiliście całkiem dobry obraz (a jak na okładke Maiden świetny), a teraz bo doszedł napis Iron Maiden i tytuł płyty, okładka okazuje się być super. Nie wiem czy się śmiać czy płakać.
Ja nie wiem ej, ale tego obrazka nie gnoiłam, od początku mi się podobałGreddo pisze:Najpierw gnoiliście całkiem dobry obraz (a jak na okładke Maiden świetny), a teraz bo doszedł napis Iron Maiden i tytuł płyty, okładka okazuje się być super. Nie wiem czy się śmiać czy płakać.
A Twój post dziwne wylądowal pod moją pochwałą... :/
Zbieg okolicznościEvE pisze: A Twój post dziwne wylądowal pod moją pochwałą... :/
KMFDM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z Maidenfans.com: The Death On The Road Artwork Story, The Artist Behind It
The artist behind it is Melvyn Grant. I got in contact with him recently for another matter through Maverick (the Iron Maiden Commentary webmaster) and Mel finished off his email to him with the enigmatic phrase "I have now done 3 covers for Maiden".
I grabbed the opportunity and mailed him back and I asked about the "umbilical chord" sticking out of Eddies body. Here is the part of his answering email that refers to that subject:
"At this time I can't say more on the third cover as it is still early days.
But one thing, I had not seen it as an umbilical cord, more as 'intestine'.
When you see the rest of the painting, it will become clearer.
"
...so we know all that stuff about it having to do with the SSOASS cover was bogus. We also know that we haven't seen the whole artwork yet...
ładna robota, ogolnie sprawia bardzo fajne wrazenie, nie chce juz dziesiatki razy porownywac ale okładka koncertowki mysle poprawi nieco humory tym ktorzy krzywilisie na widok DoD w tym mnie oczywiscie ;]
-
wojtas_im
Po przeczytaniu tego tekstu (i - oczywiście - zrozumieniu poszczególnych zdań) nie za bardzo kapuję, do czego on zmierza... 
no okładka mnie nie przekonywuje. Mma nadzieje ze nowy CD bedzie miał lepszą. A wogóle wedlug mnie to syn Eddiego wiezie cialo swojego starego gdzies...tylko gdzie wlasnie
??
- real_alien
- -#Long distance runner

Tam nie pisze Edward's Son lecz Edward & Son 
Okladka ladna ale na ED jest duzo ladniejsza.