Eve postaram sie jak najszybciej - jesli chcesz, moge tez wrzucic Ci polskie bootlegi w mp3 na cd - czesto przejezdzam przez Zabrze - wiec jestem w stanie te plytki nawet jakos podac
w razie co pisz na priv albo na maila
a reszte postaram sie jakos wrzucic pomalu ratami na ftp.
Nie no spoko, nie pali sie .
Ja BM'S słucham raz na 3 miechy jak mnie melancholijny nastrój najdzie.
Zrezstą myślałam, ze to będzie bootleg video! ale audio też nie pogardzę
EvE pisze:ja właśnie ściagam "MVI_0250.avi" ale nie wiem co to jest. Z nazwy przynajmniej nie kumam
Te pliki ktore beda oznaczone wlasnie "MVI i numer" to wlasnie wrzucam te pliki o ktorych mowilem. Jako ze wrzucam je z plyty od razu na serwer to nie zmienilem ich nazw. A to co sciagasz to jest niedokonczyny Nightwish- Wish I had an angel. Ale zaraz to nadrobie
czy wrzucic kawalki ukrainskiego boota z chorzowa na ftp?
Nigtwish I Maideni.
A na koniec troche Kretora.
Co wy na to.
Czekam na odpowiedzi
I prosze zeby To co jest na ftp nie bylo kasowane
Ostatnio zmieniony pt lip 08, 2005 2:28 pm przez alfonso, łącznie zmieniany 1 raz.
alfonso pisze:czy wrzucic kawalki ukrainskiego boota z chorzowa na ftp?
Nigtwish I Maideni.
A na koniec troche Kretora.
Co wy na to.
Czekam na odpowiedzi
I prosze zeby To co jest na ftp nie bylo kasowane
wrzucaj - tylko w nazwach plików wpisz przynajmniej jaki to zespół
Jeżeli to jest ten boot, do którego link jest na forum w topiku o materiałach audio i video z mystic, to może lepiej podac linka tam, (też ściaganie przez http) ?
CO jak co, ale ten ftp też nie jest nieograniczony, i ja nie jestem tam jedynym userem więc podejrzewam, że w tym tempie uploadu za jakiś tydzień będziemy musieli ustalić, co wyrzucić... Póki co dysku zostało jeszcze baardzo dużo, więc wrzucajta to macie