Dokładnie tak jak ja, bez supprortów wygląda jakoś ładniejwhite pisze:plakat kupilem juz przed koncertem na Allegrona szczescie bez supportow, tylko "pure" Iron Maiden
PLAKAT z MYSTICA 2005
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: PLAKAT z MYSTICA 2005
Wow prawie za darmo ten plakat tylko i wyłącznie 26 zł no bez jednego grosza 
zamaskowalbys ? mojego kumpla zółci nie wpuscili na stadion bo miał pas z dużą metalowa klamra, wiec tez zmaskował gdzies zakopał czy cos.... no ale juz go nie "zdemaskowal" ....Szymon pisze:. A teraz sobie mysle, ze spokojnie bym je gdzies na terenie stadionu zamaskowal
\m/ Stay Heavy \m/
heh wiewiórki tez wszedzie zakopuja jedzenie i potem nie wiedzą gdzie... głupiutkie 
A ja sobie plakat Mystica zerwałem tydzien przed koncertem z "takiego czegoś na reklamy"
przed przystankiem, a na drugi dzień po koncercie przykleili plakacik z Tyranny of Souls który tez ładnie zwinołem do domku.Dysponuje równiez plakatem Judasów z niedoszłego koncertu w spodku 
S1MON pisze:heh wiewiórki tez wszedzie zakopuja jedzenie i potem nie wiedzą gdzie... głupiutkie
No to widocznie kolega slabo maskowal ten pasek - pewnie tak ze wszyscy widzieli
Z plakatami bylby problem, bo juz na terenie stadionu to zoltych wszedzie pelno bylo, ludzi tez wszedzie pelno - ale mysle ze jakas kryjowka by sie znalazla
KTO CHCE PLAKATY NIECH PISZE MI NA PRYWATNĄ WIADOMOŚĆ Z CHĘCIĄ SPRZEDAM BO MAM ICH KILKADZIESIĄT , CENA NIEBĘDZIE DUŻA , PLAKATY SĄ Z SUPPORTAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Ja zawsze stawiałem rodziców przed faktem dokonanymjourneyman pisze:ja skocze jak matka sie dowie ze go mam!na razie lezy sobie w szafce zwiniety, jak matka sie przekona do Eddiego to powiesze... [plakat oczywiście!
] zapytałam jej czy mogłabym łaskawie miec plakat z tej trasy..na to ona 'a jak wygląda?' a ja 'jak bilet...' i usłyszałam tylko tyle - 'tragedia!..'
masakra...
No cóż a ja mam plakat z Mystica bez supportów (1 mój prywatny
) no i KILKADZIESIĄT PLAKATÓW Z MYSTICA Z SUPPORTAMI DO SPRZEDANIA , INFORMACJE I CHĘĆ ZAKUPU PISZCIE NA PRYWATNĄ WIADOMOŚĆ - TANIO !!!!
Sokrates prosił mnie żebym napsiała za niego (bo jemu coś sie stało z kontem i nie moze nic pisać, ani wysylać i odbierać PM'ów) że wszyscy zainteresowani plakatami mają pisać do niego na gg ( 8157976 ) i żeby nie pisali PM'ów. i te osoby ktore juz PM'a napisały, żeby na gg napisały, bo on tego nie odbierze na forum....
Sorkates obniżył ceny plakatów 
juz kosztuja 5 zł.
Prosil o padnie całego kosztorysu.
koszt plakatu 5zł , koszt tuby 5.50zł i koszt wysyłki listem poleconym 4.20zł
Kontakt przez gg numer ten co poadalam wyzej.
juz kosztuja 5 zł.
WICKER mi nie przesłał plakatów :guns
Chyba kupię
Chyba kupię
To nie Wicker je wysyłał, więc nie strzelaj do niego :]tremayne pisze:WICKER mi nie przesłał plakatów :guns
Chyba kupię
chyba masz rację
Ja zawsze mam racjętremayne pisze:chyba masz rację
Vladem zajechało
Nie zauważyłem, żeby on kiedykolwiek tak powiedział.
Wiem, bo ja tak powiedziałem o nim 
On wysyła plakaty po przelewie czy za pobraniem ???EvE pisze:Sorkates obniżył ceny plakatów
juz kosztuja 5 zł.