Precz z Allahem i terrorystami :guns
02/09/2005 - Eddie Rips Up London - Hammersmith Apollo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 02/09/2005 - Eddie Rips Up London - Hammersmith Apollo
Nie chcę nikogo straszyć, ale po dzisiejszym dniu ja bym się bał. Wiem, że koncert będzie super (nie ma 2-óch zdań), ale ostatnio gorąco się robi w Londynie. No, chyba, że ktoś będzie omijał metro
To mgołą być jednorazowa akcja (?) Nie wiem TV nie oglądałam,
Ale pewnie by wiedzieli co się kroi (że będzie wiele innych narodów) i nie zanarażli by się 2 września nim. Eot.
Ale pewnie by wiedzieli co się kroi (że będzie wiele innych narodów) i nie zanarażli by się 2 września nim. Eot.
Wlasnie licze na takich jak TyBartSmith pisze:Nie chcę nikogo straszyć, ale po dzisiejszym dniu ja bym się bał. Wiem, że koncert będzie super (nie ma 2-óch zdań), ale ostatnio gorąco się robi w Londynie. No, chyba, że ktoś będzie omijał metro![]()
Co do setu to tez mi sie wydaje, ze moze byc cos ekstra... Znowu COD?? A moze 22AA, Prisoner albo to co na poczatku trasy czyli CTH. Poki co to pierwszorzednym problemem jest kasa, pozniej bilet na koncert a potem transpot
Allah z tym nie ma wiele wspólnego i takie teksty są IMO troszeczkę nie na poziomie...BartSmith pisze: Precz z Allahem i terrorystami :guns
Ostatnio zmieniony pt lip 08, 2005 12:36 pm przez Yaaqb, łącznie zmieniany 1 raz.
To też, ale jak w 2000 grali dla Clive'a to z tego co wiem dorzucili Children Of The Damned. Była mowa przed trasą, że być może zagrają ten utwór i coś mi się wydaje, że zostawili go na specjalną okazję. Tym bardziej muszem jachać!!!!!! :rocxYaaqb pisze:Czuje w moczuMiKi pisze:a czemu tak sądzisz?levy88 pisze:Coś podejrzewam, że będzie zmiana w secie. Wydaje mi się, że zagrają Prodigal Son. :rocx
Hmmm, skoro wg Ciebie Allah nie maczał w tym palcy to dlaczego każdy terrorysta-samobójca zabija się wiedziąc, że dzięki temu na 100% pójdzie do raju , do Allaha? Gdyby tak nie wierzyli to by się sami nie rozwalali.Yaaqb pisze:Allah z tym nie ma wiele wspólnego i takie teksty są IMO troszeczkę nie na poziomie...BartSmith pisze: Precz z Allahem i terrorystami :guns
Teraz wracając do tematu... Ja też przypuszczam, że zagrają Prodigal Sun! Skoro ten utwór był wspomniany to możliwe iż zespół zrezygnował z niego po to, żeby zagrać go gdzieś specjalnie, na specjalnym koncercie. Po Maiden'ach można sie wszystkiego spodziewać, i jakby nie patrzeć zawsze wychodzi im to na dobre
A może zagaja piosenki które Clliv lubiał grać tak jak np: CoD Prissoner itp 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wątpię, żeby zagrali coś dodatkowego - jeśli już to może znów "Charlotte The Harlot" lub "The Prisoner", bo grali go ponoć na próbach...
Co do biletów lotniczych to może teraz po zamachach w Londynie pojawią się jakieś promocje... Jakbyście coś wypatrzyli to dajcie znać!
Co do biletów lotniczych to może teraz po zamachach w Londynie pojawią się jakieś promocje... Jakbyście coś wypatrzyli to dajcie znać!
No ja jezeli mieli by grac cos ekstra to stawiam na wlasnie CTH bo juz to grali na trasie, moze COTD znowu tak jak w 2002. Ten Prisoner tez wydaje sie mozliwy ale juz mniej...
Jezeli nawet nie bedzie promocji na lot to moze ludzie przynajmniej nie wykupia tak szybko bletow i w sierpniu beda jeszcze dostepne w miare normalnych cenach.
Czy w 2002 roku byly jakies supporty przed Maiden??
Jezeli nawet nie bedzie promocji na lot to moze ludzie przynajmniej nie wykupia tak szybko bletow i w sierpniu beda jeszcze dostepne w miare normalnych cenach.
Czy w 2002 roku byly jakies supporty przed Maiden??
O ile tylko uda mi sie zdobyc bilety, to na pewno wybiore sie do Londynu
. Mam tylko pytanie do nie-fanclubowiczow ktorzy tez chca jechac na koncert - w jaki sposob chcecie kupic bilety?
Ja też mam z tym problem. Bardzo chciałbym jechać. Mam pytanie do Wickera. Czy te bilety, które trafią do sprzedaży na początku sierpnia będą też w internecie do zamówienia, czy tylko w sklepach na terenie Anglii?Da5id pisze:O ile tylko uda mi sie zdobyc bilety, to na pewno wybiore sie do Londynu. Mam tylko pytanie do nie-fanclubowiczow ktorzy tez chca jechac na koncert - w jaki sposob chcecie kupic bilety?
Ja zaczalem juz nieco kombinowac na oficjalnym forum, moze to przyniesie jakis rezultatlevy88 pisze:Ja też mam z tym problem. Bardzo chciałbym jechać. Mam pytanie do Wickera. Czy te bilety, które trafią do sprzedaży na początku sierpnia będą też w internecie do zamówienia, czy tylko w sklepach na terenie Anglii?Da5id pisze:O ile tylko uda mi sie zdobyc bilety, to na pewno wybiore sie do Londynu. Mam tylko pytanie do nie-fanclubowiczow ktorzy tez chca jechac na koncert - w jaki sposob chcecie kupic bilety?
Ja mysle ze te bilety beda tylkow necie. Pojda tak szybko ze do sklepow nie zdaza trafic. Zreszta moze ich w ogole nie byc, bo FC moze wykupic wszystko.
Moana wlasnie szukac kogos na oficjalnym, ale nie wiem czy to cos da
1 sierpnia trza byc przygotowanym i pilnowac az sie rozpocznie sprzedaz i momentalnie zamawiac.
No i jak ktos kasy nie liczy to pewnie beda bilety w drugim obiegu za cieżkie funty :)
Moana wlasnie szukac kogos na oficjalnym, ale nie wiem czy to cos da
1 sierpnia trza byc przygotowanym i pilnowac az sie rozpocznie sprzedaz i momentalnie zamawiac.
No i jak ktos kasy nie liczy to pewnie beda bilety w drugim obiegu za cieżkie funty :)
W 2002 nie było supportu, był DJ :]
- Proboszcz_Dobrodziej
- -#Wrathchild

kazanie przemawialem przed Maidenami :rocx
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie. Puszczał głównie klasykę hard rocka i heavy metalu.Natalia pisze:W 2002 nie było supportu, był DJ :]
WTF?!?Proboszcz_Dobrodziej pisze:kazanie przemawialem przed Maidenami :rocx
Macie jakieś pomysły jak dostać się do Londynu, bo tzw. "tanie" linie sprzedają bilety po blisko 1000 PLN?
http://www.bermuda.com.pl/bermuda/promocja.phpWICKER MAN pisze:
WTF?!?![]()
![]()
Macie jakieś pomysły jak dostać się do Londynu, bo tzw. "tanie" linie sprzedają bilety po blisko 1000 PLN?
EDIT
Ewentualnie możemy polecieć z Berlina - bilety sa nawet po 65 Euro w dwie strony (oplaty lotniskowe wliczone rzecz jasna)
A załatwiłeś już Da5id bilet na koncert? Ja cały czas kombinuję, ale nic z tego...
Jeszcze nie, bo to nie takie proste. Najpierw musze znalezc kogos z oficjalnego FC, kto wypelni i odesle formularz dla mnie - a w dniu koncertu odbiore bilety w Londnynie (bede musial pokazac karte, ktora placilem)levy88 pisze:A załatwiłeś już Da5id bilet na koncert? Ja cały czas kombinuję, ale nic z tego...
Beda teraz 2 supporty: PIG IRON i VOODOO SIX.