02/09/2005 - Eddie Rips Up London - Hammersmith Apollo

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

BartSmith
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Re: 02/09/2005 - Eddie Rips Up London - Hammersmith Apollo

Post autor: BartSmith »

Nie chcę nikogo straszyć, ale po dzisiejszym dniu ja bym się bał. Wiem, że koncert będzie super (nie ma 2-óch zdań), ale ostatnio gorąco się robi w Londynie. No, chyba, że ktoś będzie omijał metro :twisted:

Precz z Allahem i terrorystami :guns
iEvE
Administratorka
Administratorka

Post autor: iEvE »

To mgołą być jednorazowa akcja (?) Nie wiem TV nie oglądałam,
Ale pewnie by wiedzieli co się kroi (że będzie wiele innych narodów) i nie zanarażli by się 2 września nim. Eot.
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

BartSmith pisze:Nie chcę nikogo straszyć, ale po dzisiejszym dniu ja bym się bał. Wiem, że koncert będzie super (nie ma 2-óch zdań), ale ostatnio gorąco się robi w Londynie. No, chyba, że ktoś będzie omijał metro :twisted:

Precz z Allahem i terrorystami :guns
Wlasnie licze na takich jak Ty :) Bo jest szansa ze beda jakies promocje na trasy do Londynu. Mozliwe ze co bardziej strachliwi zrezygnuja z wyjazdu i bura podrozy i linie lotnicze beda sie chcialy ratowac promocjami - zawsze to pare zlotych do przodu. :) Jednak nie wydaje mi sie zeby az tak bardzo sie ludzie przestraszyli......nie pierwszy i nie ostatni raz cos wybuchlo.

Co do setu to tez mi sie wydaje, ze moze byc cos ekstra... Znowu COD?? A moze 22AA, Prisoner albo to co na poczatku trasy czyli CTH. Poki co to pierwszorzednym problemem jest kasa, pozniej bilet na koncert a potem transpot :)
Yaaqb
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Yaaqb »

BartSmith pisze: Precz z Allahem i terrorystami :guns
Allah z tym nie ma wiele wspólnego i takie teksty są IMO troszeczkę nie na poziomie...
Ostatnio zmieniony pt lip 08, 2005 12:36 pm przez Yaaqb, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Levy
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Levy »

Yaaqb pisze:
MiKi pisze:
levy88 pisze:Coś podejrzewam, że będzie zmiana w secie. Wydaje mi się, że zagrają Prodigal Son. :rocx
a czemu tak sądzisz?
Czuje w moczu :P
To też, ale jak w 2000 grali dla Clive'a to z tego co wiem dorzucili Children Of The Damned. Była mowa przed trasą, że być może zagrają ten utwór i coś mi się wydaje, że zostawili go na specjalną okazję. Tym bardziej muszem jachać!!!!!! :rocx
BartSmith
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: BartSmith »

Yaaqb pisze:
BartSmith pisze: Precz z Allahem i terrorystami :guns
Allah z tym nie ma wiele wspólnego i takie teksty są IMO troszeczkę nie na poziomie...
Hmmm, skoro wg Ciebie Allah nie maczał w tym palcy to dlaczego każdy terrorysta-samobójca zabija się wiedziąc, że dzięki temu na 100% pójdzie do raju , do Allaha? Gdyby tak nie wierzyli to by się sami nie rozwalali.

Teraz wracając do tematu... Ja też przypuszczam, że zagrają Prodigal Sun! Skoro ten utwór był wspomniany to możliwe iż zespół zrezygnował z niego po to, żeby zagrać go gdzieś specjalnie, na specjalnym koncercie. Po Maiden'ach można sie wszystkiego spodziewać, i jakby nie patrzeć zawsze wychodzi im to na dobre :wink:
Yogi
-#Invader
-#Invader

Post autor: Yogi »

A może zagaja piosenki które Clliv lubiał grać tak jak np: CoD Prissoner itp :o
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Wątpię, żeby zagrali coś dodatkowego - jeśli już to może znów "Charlotte The Harlot" lub "The Prisoner", bo grali go ponoć na próbach...

Co do biletów lotniczych to może teraz po zamachach w Londynie pojawią się jakieś promocje... Jakbyście coś wypatrzyli to dajcie znać!
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

No ja jezeli mieli by grac cos ekstra to stawiam na wlasnie CTH bo juz to grali na trasie, moze COTD znowu tak jak w 2002. Ten Prisoner tez wydaje sie mozliwy ale juz mniej...

Jezeli nawet nie bedzie promocji na lot to moze ludzie przynajmniej nie wykupia tak szybko bletow i w sierpniu beda jeszcze dostepne w miare normalnych cenach.

Czy w 2002 roku byly jakies supporty przed Maiden??
Da5id
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Da5id »

O ile tylko uda mi sie zdobyc bilety, to na pewno wybiore sie do Londynu :). Mam tylko pytanie do nie-fanclubowiczow ktorzy tez chca jechac na koncert - w jaki sposob chcecie kupic bilety?
Awatar użytkownika
Levy
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Da5id pisze:O ile tylko uda mi sie zdobyc bilety, to na pewno wybiore sie do Londynu :). Mam tylko pytanie do nie-fanclubowiczow ktorzy tez chca jechac na koncert - w jaki sposob chcecie kupic bilety?
Ja też mam z tym problem. Bardzo chciałbym jechać. Mam pytanie do Wickera. Czy te bilety, które trafią do sprzedaży na początku sierpnia będą też w internecie do zamówienia, czy tylko w sklepach na terenie Anglii?
Da5id
-#Assassin
-#Assassin

levy88 pisze:
Da5id pisze:O ile tylko uda mi sie zdobyc bilety, to na pewno wybiore sie do Londynu :). Mam tylko pytanie do nie-fanclubowiczow ktorzy tez chca jechac na koncert - w jaki sposob chcecie kupic bilety?
Ja też mam z tym problem. Bardzo chciałbym jechać. Mam pytanie do Wickera. Czy te bilety, które trafią do sprzedaży na początku sierpnia będą też w internecie do zamówienia, czy tylko w sklepach na terenie Anglii?
Ja zaczalem juz nieco kombinowac na oficjalnym forum, moze to przyniesie jakis rezultat :). Wydaje mi sie, ze bilety beda dostepne rowniez w necie i bedzie mozna normalnie karta zaplacic (oby...)
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Ja mysle ze te bilety beda tylkow necie. Pojda tak szybko ze do sklepow nie zdaza trafic. Zreszta moze ich w ogole nie byc, bo FC moze wykupic wszystko.
Moana wlasnie szukac kogos na oficjalnym, ale nie wiem czy to cos da
1 sierpnia trza byc przygotowanym i pilnowac az sie rozpocznie sprzedaz i momentalnie zamawiac.
No i jak ktos kasy nie liczy to pewnie beda bilety w drugim obiegu za cieżkie funty :)
Awatar użytkownika
Natalia
-#Invader
-#Invader

Post autor: Natalia »

W 2002 nie było supportu, był DJ :]
Awatar użytkownika
Proboszcz_Dobrodziej
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Proboszcz_Dobrodziej »

kazanie przemawialem przed Maidenami :rocx
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Natalia pisze:W 2002 nie było supportu, był DJ :]
Dokładnie. Puszczał głównie klasykę hard rocka i heavy metalu. :D :rocx Naprawdę - lepsza zabawa niż na supporcie. :)
Proboszcz_Dobrodziej pisze:kazanie przemawialem przed Maidenami :rocx
WTF?!? :?: :lol:

Macie jakieś pomysły jak dostać się do Londynu, bo tzw. "tanie" linie sprzedają bilety po blisko 1000 PLN?
Da5id
-#Assassin
-#Assassin

WICKER MAN pisze:
WTF?!? :?: :lol:

Macie jakieś pomysły jak dostać się do Londynu, bo tzw. "tanie" linie sprzedają bilety po blisko 1000 PLN?
http://www.bermuda.com.pl/bermuda/promocja.php

EDIT

Ewentualnie możemy polecieć z Berlina - bilety sa nawet po 65 Euro w dwie strony (oplaty lotniskowe wliczone rzecz jasna)
Awatar użytkownika
Levy
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

A załatwiłeś już Da5id bilet na koncert? Ja cały czas kombinuję, ale nic z tego...
Da5id
-#Assassin
-#Assassin

levy88 pisze:A załatwiłeś już Da5id bilet na koncert? Ja cały czas kombinuję, ale nic z tego...
Jeszcze nie, bo to nie takie proste. Najpierw musze znalezc kogos z oficjalnego FC, kto wypelni i odesle formularz dla mnie - a w dniu koncertu odbiore bilety w Londnynie (bede musial pokazac karte, ktora placilem)
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: MaYeR »

Beda teraz 2 supporty: PIG IRON i VOODOO SIX.
ODPOWIEDZ