Ulubiony obecny członek zespołu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- ...Staroń...
- -#Charlotte

Re: Ulubiony obecny członek zespołu
Nicko, gdyż uwielbiam perkusję... Na II miejscu Bruce... :rocx
- Elevatorman
- -#Clansman

Adrain za moje ulubione solówki :] i wogóle za całokształt .. nie mialem problemów z wyborem :solo
- Proboszcz_Dobrodziej
- -#Wrathchild

Dave Murray
od dawien dawna za to ze gra od prawie poczatku :rocx
od dawien dawna za to ze gra od prawie poczatku :rocx
i mamy remis
no to znowu mialem dylemat Harris czy Gers
ostatecznie wybralem tego drugiego 
Janick jest the best:)
Janick- za zachowanie, osobowośc, pasje, za swietna gre na gitarze, za charyzme, za te cuda które wyprawia z gitarą (podrzucanie, podnoszenie itd. chociażby z Rock In Rio i za oryginalnośc.
- Czarodziejka
- -#Charlotte

Bruce- za charyzmatyczność, poczucie humoru(i ten śmiech, aż ciarki po całym ciele przechodzą) i za ten niepowtarzalny głos, próżno szukać w heavy metalowej historii tak dobrego wokalisty, jakim jest Dickinson. On też poniekąd nadaje Maiden ten niepowtarzalny klimat, kóry przyciąga do tego zespołu rzesze fanów. I choć bardzo cenię Harrisa, za to co wniósł i co zrobił dla Ironów to jednak mój głos wędruje na konto Bruca.
- journeyman
- -#Wrathchild

każdego z nich lubię za coś. głos oddałam na Bruce'a ze wzgledu na jego głos, humor, image, skoki i teksty do fanów...nie do podrobienia.
Moments wasted, isolated, time escaping, endless sacrifice.
-
Pogromca Debilnych Blogów
- -#Wrathchild

NICKO
za charyzme, za grę, za jajca, za osobowość!!
- Seventh Daughter
- -#Prodigal son

a ja zagłosowałam na Dave'a za to ze był prawie od samego poczatku zespolu, za to ze potrafi grać zebami
i za to ze byl taki ladny gdy był młody (argument blondynki) 
Jak wyżej! A poza tym warto dodać, że mamy kogoś "swojego" w Maiden, właśnie Janicka.Nawrot pisze:Janick- za zachowanie, osobowośc, pasje, za swietna gre na gitarze, za charyzme, za te cuda które wyprawia z gitarą (podrzucanie, podnoszenie itd. chociażby z Rock In Rio i za oryginalnośc.
A jeszcze niedawno mówiłeś "Jakbym tak złapał pałeczkę McBraina!!" a teraz z jajcami mi tu wyjeżdżasz... no bracie, chyba będę musiała powiedzieć mamie :]fallen_angel pisze:NICKO
A wybieram Dave'a bo ma miły, ciepły uśmiech... jakoś tak najbardziej go lubię.
no nie wiem, zadnego czlonka nie widzialem, ale intuicja podpowieda mi, ze najladniejszego ma Dickinson 
-
Pogromca Debilnych Blogów
- -#Wrathchild

Zbocze...nica!! kurde, tak zboczoną siostre miec to naprawde szczytMithivel pisze:A jeszcze niedawno mówiłeś "Jakbym tak złapał pałeczkę McBraina!!" a teraz z jajcami mi tu wyjeżdżasz... no bracie, chyba będę musiała powiedzieć mamie :]fallen_angel pisze:NICKO
A wybieram Dave'a bo ma miły, ciepły uśmiech... jakoś tak najbardziej go lubię.
Steve Harris
NICKO.. bo jest jak taka pracowita mróweczka na koncertach..to ja gra, jak wymiata...poczucie humoru i nos ma świetne ( przede wszystkim gebe ma taka sympatyczna i nos jej dopełnieniem :rocx
)
I choc ma dosyc mały wkład w twórczość zespołu, to wiemy, ze bez niego by nie bylo takich świetnych płyt i koncertów
Ale żeby było jasne , to lubie wszystkich w Maiden tak samo, ale o Nicko mało sie mówi, wiec zagłosowałem na niego
I choc ma dosyc mały wkład w twórczość zespołu, to wiemy, ze bez niego by nie bylo takich świetnych płyt i koncertów
Ale żeby było jasne , to lubie wszystkich w Maiden tak samo, ale o Nicko mało sie mówi, wiec zagłosowałem na niego
Janick- największą sympatią go darzę, niefiem czemu...
oczywiście Bruce D.
Za fantastyczny wokal, za fantastyczny wokal na koncertach(no dobra czasem są wyjątki:)), za fantastyczne płytki solo, za fajne zabawy z publicznością na koncertach no i w ogóle z jego głosem kojarzy mi się IM:)
Za fantastyczny wokal, za fantastyczny wokal na koncertach(no dobra czasem są wyjątki:)), za fantastyczne płytki solo, za fajne zabawy z publicznością na koncertach no i w ogóle z jego głosem kojarzy mi się IM:)
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
No Steve - no Maiden