No chyba ze zostały jakies linie wokalne Bruca z tamtych czasówEvE pisze:Ale jednego im się nie uda powtórzyć. Głosu takiego jak Bruce miał wtedy.MiKi pisze:a co powiedziałbyś na takie rozwiązanie, że oni podczas sesji do SSoaSS napisali materiału na dwie płyty i teraz go nagrają? ;]
to by dopiero było niesamowite i autentycznie byłaby to druga część tego albumu
okładka do DEATH ON THE ROAD
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Re: okładka do DEATH ON THE ROAD
powiedzmy sobie szczerze
ta plyta jest juz w calosci gotowa. byla gotowa rowno z premiera siodmego syna lecz zespol zdecydowal ze wprowadzi ten album w 2006 roku - tak by zaskoczyc fanow 
no właśnie o to mi chodziło ;]hiroszima pisze:powiedzmy sobie szczerzeta plyta jest juz w calosci gotowa. byla gotowa rowno z premiera siodmego syna lecz zespol zdecydowal ze wprowadzi ten album w 2006 roku - tak by zaskoczyc fanow
Tam zaraz. Oni 7th sona i ten nowy album koncepcyjny co teraz ma wyjść zrobili za czasów Killers i Iron maiden - tak na ostatnią chwilę, by był jakiś materiał, gdy nie będzie pomysłów. Sądzę, że materiał na obie płyty powstał nawet za czasów Gypsy's Kiss.
Wtedy to by nas jakość powaliła ;]zygfryd pisze:Sądzę, że materiał na obie płyty powstał nawet za czasów Gypsy's Kiss.
Fajnie jakby połączyli Brave New World z Seventh Son Of A Seventh Son to by był dopiero concept
że co?
jakby połączyli koncept album jakim jest SSoaSS z Brave New World to chyba by się ten koncept jakoś rozleciał ;]
jakby połączyli koncept album jakim jest SSoaSS z Brave New World to chyba by się ten koncept jakoś rozleciał ;]
Niech jeszcze dorzucą Dance Of Death i Killers, idealnie pasują do Seventh Son. Mega koncept album. 
KMFDM
no i koniecznie covery ManOwaRa 
co do okladki DOTR - w pelnej okazalosci prezentuje sie o wiele lepiej
Taka okładka w ogóle nie pasuje do tego rodzaju muzyki. wygląda bardziej na black metalową :/.
akurat, co w niej takiego blackowego?fv-Mortimer pisze:Taka okładka w ogóle nie pasuje do tego rodzaju muzyki. wygląda bardziej na black metalową :/.
A Derek Riggs nie będzie już robić okładki dla Iron Maiden??:shock:
Przecież robił świetne.
Przecież robił świetne.
"Edward & Son Undert..."...to co zasłania qń to albo "undertake" albo "undertakers" lub tez "undertaking"....czyli krótko...Usługi pogrzebowe Edward i Syn 
Jak dla mnie okładka jest bardzo klimatyczna:) i nie widze w niej zadnych minusow:)
Jak dla mnie okładka jest bardzo klimatyczna:) i nie widze w niej zadnych minusow:)
Ja nie mówię, że okładka się mi nie podoba. przeciwnie! Wg mnie jest to najlepsza okładka w dorobq maiden. Mówię tylko, że oni nie grają aż tak.. piekielnie, jak mogłoby się wydawać po obejrzeniu okładki :].
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
I to jest cały klimat Maiden
Okładka jest super 
Jak dla mnie to okladka jest super. Piszcie co chcecie ale mi sie podoba 
-
Deleted User 1309
A co w niej takiego ,,piekielnego"? czego nie było w poprzednich okładkach maiden .Mówię tylko, że oni nie grają aż tak.. piekielnie, jak mogłoby się wydawać po obejrzeniu okładki
Na początku, bez loga i nazwy płyty, okładka wydawała mi sie marna, ale gdy zobaczyłem ją z wsyztskim wygląda znakomicie.
Dla mnie okładka jest świetna
Jedna z lepszych jakie kiedykolwiek powstały