"Fan" plul na Steva i Blaze'a, wiec sie wkurzyli. Najlepsze byly slowa Blaze'a "I'll kill you"
Pytania dotyczące bootlegów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pytania dotyczące bootlegów
1996-08-29 Santiago de Chile, Chile
"Fan" plul na Steva i Blaze'a, wiec sie wkurzyli. Najlepsze byly slowa Blaze'a "I'll kill you"
-
Dematerializator
- -#Charlotte

dokładnie to słowa były i`ll fuckin` kill you z tego co pamietamKroczniok pisze:1996-08-29 Santiago de Chile, Chile
Pewnie zobaczyli Vlad TepesaClansman_ pisze:Mam do Was pytanie. Byc moze ktos bedzie wiedzial o co chodzi
Wiec, ogladalem dzisiaj u kumpla fragment koncertu z Iron Maiden z Blaze'm. Nie wiem gdzie on sie odbyl. Jakos tego fragmentu byla srednia. Zaciekawila mnie sytuacja jaka przytrafila sie podczas i po wykonaniu utworu the Trooper. Otoz na poczatku prawdopodobnie jakis fan wlecial na scene wiec ochrona blyskawicznie zadzialala. Pozniej w trakcie piosenki wszystko ladnie, pieknie i nagle gdzies kolo srodka utworu Blaze i Steve zaczeli stac bez ruchu i przypatrywali sie jakiemus gosciowi pod barierkami. Kiedy utwor sie skonczyl obydwaj panowie zdenerwowani strasznie zaczeli pokazywac i gadac cos w kierunku jakiegos goscia pod scena. Blaze zaczal cos wykrzykiwac do mikrofonu i strasznie fuck'alNa dodatek jeszcze na scene weszla ekipa techniczna Maiden by zobaczyc co sie stalo.
No i wlasnie stad moje pytanie. Wiecie moze co spowodowalo taka zlosc u Steve'a i Blaze'a? Pytam z ciekawosci poniewaz pierwszy raz spotkalem sie z takim przejawem zdenerwowania u ekipy Iron Maiden
Bodajże fan zaczoł wydzielać swoją śline na dalekie odległości.
- real_alien
- -#Long distance runner

Dokładnie. A było to 29 sierpnia 1996.Mirdaroh pisze:Bodajże fan zaczoł wydzielać swoją śline na dalekie odległości.
No to sie juz wszystko wyjasnilo. Dzieki wielkie 
Mirdaroh i real_alien umiecie czytac uwaznie topici? 
- real_alien
- -#Long distance runner

Kroczniok pisze: Mirdaroh i real_alien umiecie czytac uwaznie topici?![]()
To wloz lepiej Ty okularyreal_alien pisze:Kroczniok pisze: Mirdaroh i real_alien umiecie czytac uwaznie topici?![]()
"Pytania dot. bootów". Clansman miał pytanie - ja odpowiedziałem. Sugeruję włożyć okulary. Po drugie wolę zrobić małego offtopa niż być sztywnym jakbym leżał od kilkunastu lat w trumnie. Pojął aluzję?
Jakbys nie dowidzial to Ci pomoge - poprzednia strona, przedostatni postKroczniok pisze:1996-08-29 Santiago de Chile, Chile
- real_alien
- -#Long distance runner

Racja... sorry, my bad. :beer
Jakiego bootlega z trasy DoD polecacie?
Audio - booty z JaponiYaaqb pisze:Jakiego bootlega z trasy DoD polecacie?
Video - Milan, Zurych, Amneville i rowniez Japonie
Ja jeszcze video z Noweoo Yorku polecam. Janic ma urodziny i na koniec dostaje tortem w twarz. Fajny motywYaaqb pisze:Jakiego bootlega z trasy DoD polecacie?
jeszcze był taki motywMirdaroh pisze:Ja jeszcze video z Noweoo Yorku polecam. Janic ma urodziny i na koniec dostaje tortem w twarz. Fajny motywYaaqb pisze:Jakiego bootlega z trasy DoD polecacie?.
orientuje się ktoś czy istenieją bootlegi audio z 99-07-11 Canada, 99-08-05 El Paso ?
nie wiem czy szukać, czy dać sobie spokój
nie wiem czy szukać, czy dać sobie spokój
Z Kanady na 100% istnieje. El Paso niewiem.
Mam pytanie dotyczące boota. Otóż zgrałem sobie Brave New Premier. Mogłby ktos podać mi dokładną date tego wywiadu?
hellrider pisze:jeszcze był taki motywze bruce poslizgnął sie na urodzinowym cieście janicka i spadł z podestu wprost na perkusje podczas hallowed be thy name :> ale ten kawalek o ile pamietam jest wyciety oraz poczatek fear of the dark
na pewno to nie ten bootleg! Janick dostaje tortem DOPIERO na samym końcu, na Run To The Hills!
Obejrzyj sobie wywiad z Brucem dla Japońskiej tv (Rock City czy jakos tak) W wywiadzie opowiada, że podczas urodzin Janick w trakcie Halloweda biegnac po podescie wpada na tort i szybuje w dół prosto na perkusje.
Oglądał ktoś ten wywiad?
EDIT
aj ten upadek jednak był w Los Angeles
Oglądał ktoś ten wywiad?
EDIT
aj ten upadek jednak był w Los Angeles
Ostatnio zmieniony pt sie 19, 2005 1:54 am przez hellrider, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja mam kolejne pytanko. Tym razem chodzi mi o boot Made Of Polish Iron. Mógłby ktoś mi podać spis utworów który znalazł się na tej kompilacji, bo już sam nie wiem. Na różnych stronach różnie pisze.