okładka do DEATH ON THE ROAD
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: okładka do DEATH ON THE ROAD
wg mnie okładka jest całkiem niezła, ma klimat, ale razi mnie brak "starego" Eddie'go. A tak pozatym to mnie zaskoczyła bo myślałem, że będzie jakieś zdjęcie z Dortmundu (coś jak RiR)
Dla mnie sam klimat i pomysł na okładkę bardzo donry - gorzej z wykonaniem. Edek wygląda jak jakaś jajecznica ;D
W porównaniu do obrzydliwie plastikowej okładki DoD to nie jest tak źle 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Oklaka ma klimat, to bez wątpienia ale samo wykonanie już nie jest takie super 
Ja myslę ,że okładka sama w sobie nie jest taka zła:) Zauważcie ,że: na wozie pisze Edward and Son, więc możę być (ale nie musi) syn Edka! Po drugie tytuł jest ŚMIERĆ na Drodze więc to nie musi być Ed (ale pewnie to on).
Oczywiście zgadzam się ,żę kiedyś Edd był bardziej kilmatyczny, taki inny.
Pozdrawiam :beer
Oczywiście zgadzam się ,żę kiedyś Edd był bardziej kilmatyczny, taki inny.
Pozdrawiam :beer
- Lifthrasil
- -#Wrathchild

Patrząc na ostatnie okładki, DOTR jest chyba powrotem do korzeni... nie ma może takiego klimatu jak IM, K, FOTD, ale jest dobra 
Pewnie że dobra, a napewno lepsza niż np. Virtual XI czy X Factor no i nawiązuje do DoD, tak jak być powinno.Lifthrasil pisze:ale jest dobra Twisted Evil
-
obserwator
- -#Long distance runner

jak nie ed??
właśnie okładka jest super, przypomina mi eda z fear of the dark(robił ją ten sam gość to w sumie.....)
ogólnie jedna z najlepszych okładek(jak dla mnie)
właśnie okładka jest super, przypomina mi eda z fear of the dark(robił ją ten sam gość to w sumie.....)
ogólnie jedna z najlepszych okładek(jak dla mnie)
mtszły
ta okładka dla mnie to kurna, no plagiat.
Taka sobie, troche lepsze niż na DoD, ale boje się ,że już żadna okładka IM nie dorówna starym edkom z Killers, Numbera czy Powerslave
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Okładka Powerlave akurat jest marna jak cholera! Edek z DOTR łyka ją bez popitkiThunderBird pisze:Taka sobie, troche lepsze niż na DoD, ale boje się ,że już żadna okładka IM nie dorówna starym edkom z Killers, Numbera czy Powerslave
he dla mnie okładka Powerslave uber allesKratos pisze:Okładka Powerlave akurat jest marna jak cholera! Edek z DOTR łyka ją bez popitkiThunderBird pisze:Taka sobie, troche lepsze niż na DoD, ale boje się ,że już żadna okładka IM nie dorówna starym edkom z Killers, Numbera czy Powerslave
Ostatnio zmieniony pn maja 01, 2006 5:41 pm przez Nomad, łącznie zmieniany 1 raz.
Zjada na śniadanie połowe okładek MaidenKratos pisze:Okładka Powerlave akurat jest marna
Wedlug mnie nie jest zla,podoba mi sie na pewno bardziej niz okladki z czasow Blaze'a. Wiadomo,ze to nie to samo co Killers czy Number, ale zawsze moglo byc gorzej jak na przyklad z DoD.
Wedlug mnie jedna z lepszych okladek w ostatnim czasie MAIDEN. Szkoda ze tylko na koncertowce a nie regularnym albumie.
Nie moge sie juz doczekac kiedy poznamy nowa okladke i tytul albumu MAIDEN nad ktorym pracuja
Nie moge sie juz doczekac kiedy poznamy nowa okladke i tytul albumu MAIDEN nad ktorym pracuja
okładka spoko tyle że Eddi mógł byc ciut większy 
- Lifthrasil
- -#Wrathchild

adam IM pisze:okładka spoko tyle że Eddi mógł byc ciut większy
bo ginie w tym tłumie szczegółówLifthrasil pisze:adam IM pisze:okładka spoko tyle że Eddi mógł byc ciut większyPo co?
ja w tej okladce zbyt wielu szczegolow nie widze, a buzka Ediego stala sie z "wizytowkowej" dla Maiden, zwykla czacha truposzczakaadam IM pisze:bo ginie w tym tłumie szczegółów
Dla mnie to każda buźka Eda to "czacha truposzczaka" (bo taka chyba ma być)Mr Outlaw pisze:a buzka Ediego stala sie z "wizytowkowej" dla Maiden, zwykla czacha truposzczaka Confused