02/09/2005 - Eddie Rips Up London - Hammersmith Apollo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 02/09/2005 - Eddie Rips Up London - Hammersmith Apollo
Wicker: Jak byłem w niedziele w Galeri łódzkiej to na parterze jest biuro podróży i bilety do Londynu były po okolo 350 zł w jedną stronie. Więc jeśli znasz kogoś z Łodzi to niech sie lepiej zorientuje bo ja do Łodzi mam 50 km i jestem tam tylko od czasu do czasu.
To tez niezbyt tanio :/Mirdaroh pisze:Wicker: Jak byłem w niedziele w Galeri łódzkiej to na parterze jest biuro podróży i bilety do Londynu były po okolo 350 zł w jedną strone. Więc jeśli znasz kogoś z Łodzi to niech sie lepiej zorientuje bo ja do Łodzi mam 50 km i jestem tam tylko od czasu do czasu.
Dosyc drogo, zgadzam sie. Do Londynu mozna sie dostac duzo taniej - spojrz na moja wiadomosc pare postow wyzejNatalia pisze:To tez niezbyt tanio :/Mirdaroh pisze:Wicker: Jak byłem w niedziele w Galeri łódzkiej to na parterze jest biuro podróży i bilety do Londynu były po okolo 350 zł w jedną strone. Więc jeśli znasz kogoś z Łodzi to niech sie lepiej zorientuje bo ja do Łodzi mam 50 km i jestem tam tylko od czasu do czasu.
Jop, widziałamDa5id pisze: Dosyc drogo, zgadzam sie. Do Londynu mozna sie dostac duzo taniej - spojrz na moja wiadomosc pare postow wyzej
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Napisałem do nich maila, ale nie odpowiedzieli... Wiesz może ile by to łącznie kosztowało i czy promocja obowiązuje na kursach w początku września?Da5id pisze:http://www.bermuda.com.pl/bermuda/promocja.php
EDIT
Ewentualnie możemy polecieć z Berlina - bilety sa nawet po 65 Euro w dwie strony (oplaty lotniskowe wliczone rzecz jasna)
Jaką linią z Berlina? Poza tym byłoby się ciężko tam dostać...
Ponoć jednak nie trzeba pokazywać karty... Wtedy dużo osób (w tym i jaDa5id pisze:Jeszcze nie, bo to nie takie proste. Najpierw musze znalezc kogos z oficjalnego FC, kto wypelni i odesle formularz dla mnie - a w dniu koncertu odbiore bilety w Londnynie (bede musial pokazac karte, ktora placilem)
350 PLN + opłaty lotniskowe? Wyjdzie z 1000 zeta.Mirdaroh pisze:Wicker: Jak byłem w niedziele w Galeri łódzkiej to na parterze jest biuro podróży i bilety do Londynu były po okolo 350 zł w jedną stronie. Więc jeśli znasz kogoś z Łodzi to niech sie lepiej zorientuje bo ja do Łodzi mam 50 km i jestem tam tylko od czasu do czasu.
Na razie najlepsza oferta jaką znalazłem to lot British Airways (
Może pojedzmy na rowerze albo hulajnodze. Weźmy flagi Maiden, bedziemy slawni, tanio wyjdzie i w ogole.
Albo dostać się tylko do Niemiec, a z tamtąd już bezproblemu na stopie się dojedzie do Angli 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wcale nie jest to takie proste...Mirdaroh pisze:Albo dostać się tylko do Niemiec, a z tamtąd już bezproblemu na stopie się dojedzie do Angli
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bilety mozna juz dostac na Ticketmaster.co.uk:
http://tinyurl.com/7ger2
http://www.getlive.co.uk/IronMaiden
http://tinyurl.com/7ger2
http://www.getlive.co.uk/IronMaiden
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ktos z Was wybiera sie jeszcze do Hammersmith? Jesli tak to jak i kiedy jedziecie?
Niestety nie jadę ale czekam na obszerną relację najlepiej ze zdjęciami

Ja nie jade, podobnie jak reszta "Poliszy" RobWICKER MAN pisze:Ktos z Was wybiera sie jeszcze do Hammersmith? Jesli tak to jak i kiedy jedziecie?
Tym nie mniej jednak zyczymy Ci milej zabawy :beer
Z tego co widze to bilety sa juz wyprzedane 
Kto z Sanktuarian jedzie i ma przypadkiem wolny ?
He has the power to heal,
He has the gift of the second sight,
He is the chosen one...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Niestety juz sa... Byly dostepne bez problemu na Ticketmasterze przez pierwszy dzien, dwa sprzedazy...7th_son pisze:Z tego co widze to bilety sa juz wyprzedane
teraz to tylko w dniu koncertu za ciezkie funty bedzie mozna kupic. Szkoda, ze mi sie nie udalo pojechac, ale mam plan na nastepna trase 
nie zartuj ze aż tak tam chciałeś jechac .....przecież w hammersmith... to weszla by może połowa sceny ironów
ale kurcze jest i dobra strona mniejszego koncertu - mniejsze naglosnienie - muzycy musza sie starać bardziej żeby nie fałszować 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Hammersmith zostal przebudowany i moze pomiescic obecnie 5000 osob. Z tego co sie orientuje scena jest tam mniej wiecej wielkosci tej w Brixton Academy wiec Maideni powinni zaprezentowac pelny show - ewentualnie bez pirotechniki. A klimat kameralnego koncertu pozostaje.
5 tałsenów to już ladnie jak na takie miejsce....bo ten z trasy beast on the road wyglądał nie ciekawie
a ludzie jeszcze gorzej... nie widziałem tam fana który by zrobił coś wiecej niż machanie głową i czasami machnięcie rękoma
stali i sie patrzyli jak w lustro....chyba każdy kto ma early days to potwierdzi 
Inteligentny argument, nie ma co...Scorpien pisze:nie zartuj ze aż tak tam chciałeś jechac .....przecież w hammersmith... to weszla by może połowa sceny ironów
a na koncert w takim Ruskin Arms gdzie na scenie nie zmiesciloby sie nic procz muzykow i kilku wzmacniaczy bys nie poszedl?? Bo ja bym swirowal ze nie moge pojechac !!Scorpien pisze:nie zartuj ze aż tak tam chciałeś jechac .....przecież w hammersmith... to weszla by może połowa sceny ironówale kurcze jest i dobra strona mniejszego koncertu - mniejsze naglosnienie - muzycy musza sie starać bardziej żeby nie fałszować