Ulubiony wokalista Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ulubiony wokalista Iron Maiden
oczywiście że bruce!!!
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Możliwości wokalne Bruce'a sa faktycznie ogromne. Jednak chcę docenić Paula za jego "drapieżność" w głosie 
Bruce Dickinson ,choć ostatnio nie jest to dla mnie aż takie oczywiste, w ostatnich 2 miesiącach Paul Di Anno urósł w moich oczach ,np. wole jego wersje starszych utworów , Bruce strasznie schranił jak dla mnie Remember Tomorrow ,ale jednak za 5 genialnych płyt (Od Numbera do Seventh Sona) należy sie 1 miejsce Bruskowi 
Bruce za.....całokształt
A na drugim miejscu dał bym Di'Anno. Blaze jakoś mnie nie rusza tak jak Bruce i Paul - nie żeby był kiepski, poprostu wolę tych dwóch panów
A na drugim miejscu dał bym Di'Anno. Blaze jakoś mnie nie rusza tak jak Bruce i Paul - nie żeby był kiepski, poprostu wolę tych dwóch panów
Bruce Bruce Bruce !!!
Bruce, za co ? za wszystko
za udane płyty, wedlug mnie, każda płyta z nim jest wyjątkowa i w sobie coś ma, za głos, za gadki na koncertach... 
Lubie wszystkich ale kogo mogę wybrać?????? Paul Di'Anno - świetny , Blaze - bardzo dobry, ale....
Bruce Dickinson - za nieprawdopodobną energię, skalę, umiejętność przekazywania emocji, słowem - za to że jest najlepszym metalowym wokalistą jaki chodził po tym świecie i nigdy już nie będzie lepszego. Naprawde
Bruce Dickinson - za nieprawdopodobną energię, skalę, umiejętność przekazywania emocji, słowem - za to że jest najlepszym metalowym wokalistą jaki chodził po tym świecie i nigdy już nie będzie lepszego. Naprawde
-
ropuch
skad mozesz wiedziec czy w przyszlosci nie pojawi sie ktos lepszy?Artur pisze:Bruce Dickinson - za nieprawdopodobną energię, skalę, umiejętność przekazywania emocji, słowem - za to że jest najlepszym metalowym wokalistą jaki chodził po tym świecie i nigdy już nie będzie lepszego.
az sie dziwie, ze wszystkie glosy nie zostaly oddane na "kurdupelka"
A Ty uważasz że ktoś taki się pojawi???? Bo ja nieropuch pisze:skad mozesz wiedziec czy w przyszlosci nie pojawi sie ktos lepszy?
-
ropuch
nie ja po prostu nie wiem i nie kracze.Artur pisze:A Ty uważasz że ktoś taki się pojawi????
jak narazie jedyny w swoim rodzaju i niezastapiony Bruce Dickinson.
Głosowałbym na Bruce ponieważ ma niesamowite zdolności wokalne.
- APPARITION
- -#Prisoner

PAUL BRUCE DICKINSON.LEPIEJ PASUJE BRUCE A NAJLEPSZYM WOKALISTĄ TEGO GLOBU JEST.......................... BRUCE DICKINSON ZA
TO ZE POTRAFI WZRUSZYĆ I NIESAMOWICE PRZEŻYWA TO JAK ŚPIEWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
TO ZE POTRAFI WZRUSZYĆ I NIESAMOWICE PRZEŻYWA TO JAK ŚPIEWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Bruce... za wszystko!!!
Bruce wszystko juz o nim zostalo powiedziane...
Off course Bruce za charyzme
IRON MAIDEN,METALLICA,RHAPSODY...and nothing else!
Co tu dużo mówić... Bruce!
Bruce Bruce Bruce ! ! ! ahh ten jego głos
zagłosowałam na Bruca za jego możliwosci wokalne, za siłe głosu
dużo by wymieniać....na pewno IM nie byłoby tak dobre gdyby jego zabrakło, ten jego charakterystyczny głos rozpoznam wszedzie :rocx
Chyba juz to pisalem, ale potwierdzam ze sie nic nie zmienilo, nadal kroluje BD
Trudno określić który z wokalistów jest moim ulubionym. Do Paul'a Dianno mam ogromny sentyment gdyż pierwsza płyta Maiden była pierwszą jaką słyszałem. Killers już nie jest taki dobry. Utwory z 2 pierwszych płyt śpiewane przez Dickinsona już mi się tak nie podobają. Jednak Dickinson to genialny wokalista o dużych umiejętnościach, NOTB, POM, P, SIT są po prostu świetne więc:
Dickinson>Di'Anno>Bayley
Ciekawe jakby wypadły utwory za czasów Dickinsona śpiewane przez Dianno
.
Dickinson>Di'Anno>Bayley
Ciekawe jakby wypadły utwory za czasów Dickinsona śpiewane przez Dianno