04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena

Archiwalny dział o koncertach, imprezach, zlotach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Arien
-#Prisoner
-#Prisoner

Re: 04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena

Post autor: Arien »

Wreszcie jakiś koncert w moim mieście!! ;) Ale pewnie i tak nie pójdę, za słabo znam twórczość DT.
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: mimski »

Arien pisze:Wreszcie jakiś koncert w moim mieście!! ;) Ale pewnie i tak nie pójdę, za słabo znam twórczość DT.
Jeszcze masz ponad miesiąc żeby dobrze się zapoznać :D . I radzę ci du it, bo warto. 8)
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Awatar użytkownika
Maciek_
-#Invader
-#Invader

Post autor: Maciek_ »

hurra ! mam już bilet :D :rocx
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
krwawisz
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: krwawisz »

Ja też będe :) :rocx
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Fear »

mimski pisze:
Arien pisze:Wreszcie jakiś koncert w moim mieście!! ;) Ale pewnie i tak nie pójdę, za słabo znam twórczość DT.
Jeszcze masz ponad miesiąc żeby dobrze się zapoznać :D . I radzę ci du it, bo warto. 8)
mimski, świetna rada, do której się dołączam :beer Arien posłuchaj nas lepiej :wink:
Nurtuje mnie jedna rzecz : Ciekawe czy zagrają coś z najnowszej płyty Johna Petrucciego... Jestem baaaardzo ciekaw tego :wink:
Awatar użytkownika
Arien
-#Prisoner
-#Prisoner

Hmm... W sumie koncert jest niedaleko mnie ;) Tzn. Arena znajduje się dokładnie przy mojej ulicy, aczkolwiek na początku, ja mieszkam na samym końcu... :lol: A po ile bilety?
Awatar użytkownika
real_alien
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: real_alien »

95 zeta. Ja już swój mam od jakiegoś czasu... kilka osób widziało jaki jest fajny. :P
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Bilety narazie możesz nabyć za 95 zł :wink:
Eno, ale Ci zajefajnie!!!!!! Tak blisko Areny...!!!!Jakby co to znajdzie sie po koncercie nocleg dla dwóch zmęczonych przystkojniaków :rocx ?? :beer
Ostatnio zmieniony pt sie 26, 2005 8:29 pm przez Fear, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
real_alien
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Fear pisze:Bilety narazie możesz nabyć za 95 zł :wink:
Eno, ale Ci zajefajnie!!!!!! Tak blisko Areny...!!!!Jakby co to znajdzie sie nocleg dla dwóch zmęczonych po koncercie przystkojniaków :rocx ?? :beer
Też się wkręcam. :P
Fear
-#Assassin
-#Assassin

real_alien pisze:
Eno, ale Ci zajefajnie!!!!!! Tak blisko Areny...!!!!Jakby co to znajdzie sie nocleg dla dwóch zmęczonych po koncercie przystkojniaków :rocx ?? :beer
Ale na koncert czy na nocleg :P ?? :wink:
Awatar użytkownika
real_alien
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Fear pisze:
real_alien pisze:
Ale na koncert czy na nocleg :P ?? :wink:
Na to i na to. :P
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Spoko :wink: My nie mamy nic przeciwko... :beer Tylko musimy jeszcze omówić szczególy, gdzie Arien mieszka, co bedzie na kolacje, sniadanie i takie tam :wink:
Awatar użytkownika
Arien
-#Prisoner
-#Prisoner

hahaha ;) Noclegu niestety wam zaoferować nie mogę, ale jak byście chcieli mnie poznać to mogę się stawić pod Areną :twisted: Jesli naprawdę takie z Was przystojniaki to może może... ;) Tylko najpierw muszę zobaczyć :lol:
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Arien pisze:hahaha ;) Noclegu niestety wam zaoferować nie mogę, ale jak byście chcieli mnie poznać to mogę się stawić pod Areną :twisted: Jesli naprawdę takie z Was przystojniaki to może może... ;) Tylko najpierw muszę zobaczyć :lol:
No spoko... zapamiętam Ci to :P :wink: Ale co chcesz zobaczyć? :D I jak se poznamy pod Areną? :wink:
Awatar użytkownika
Arien
-#Prisoner
-#Prisoner

Noo Was oczywiście.. A Ciebie w szczególności, Fear! :lol: ;) Aaa nie wiem... Was więcej będzie, to chyba łatwiej będzie... Jak mi powiecie jak wyglądacie i byścieprzyszli trochę czasu przed koncertem, to Was na pewno znajdę ;) A Wy jakoś razem jedzicie i czym i w ogóle jakoś ktoś was skądś odbiera? :D Na Arenę też trzeba dojść ;)
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Arien pisze:Noo Was oczywiście.. A Ciebie w szczególności, Fear! :lol: ;)
Znaczy ja jade najprawdopodobniej z kolegą pociągiem :wink: Ostatnio jednak dowiedziałem się , że tato jeszcze innego kumpla ma jechac samochdem, i jak narazie nie wiem czy możemy się z nim zabrac. Jesli pojedziemy koleją, to w Poznaniu będziemy tak około 11 ( wyjazd już jest zaplanowany prawie :wink: ) bo z Wrocka odchodzi chyba około 8 rano :P Hmmm.... no i mamy zamiar "pozwiedzać " troche Poznań, bo koncert dopiero o 20.00 . Ale będziemy mieli jakies znaki szczególne, także spoko :wink: Chyba damy rade:] A Ty masz jakiś znaki szczególne?? :lol:

P.S. Napisz do mnie na pm :wink:
Julian Baynes
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Julian Baynes »

Fear pisze: Nurtuje mnie jedna rzecz : Ciekawe czy zagrają coś z najnowszej płyty Johna Petrucciego... Jestem baaaardzo ciekaw tego :wink:
Moim zdaniem to absolutnie wykluczone. Maja wystarczajaco duzo wlasnych utworow i coverow, ktore uwielbiaja grac. Poza tym ja jeszcze nie natrafilem na jakikolwiek bootleg, na ktorym graliby utwory z solowych projektow poszczegolnych muzykow (owszem, grali, np "Acid Rain" Liquid Tension Experiment ale w tym projekcie uczestniczyli az 3 muzycy DT).
Ja wciaz nie wiem czy zjawie sie w Arenie...
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Julian Baynes pisze:
Fear pisze: Nurtuje mnie jedna rzecz : Ciekawe czy zagrają coś z najnowszej płyty Johna Petrucciego... Jestem baaaardzo ciekaw tego :wink:
Moim zdaniem to absolutnie wykluczone. Maja wystarczajaco duzo wlasnych utworow i coverow, ktore uwielbiaja grac. Poza tym ja jeszcze nie natrafilem na jakikolwiek bootleg, na ktorym graliby utwory z solowych projektow poszczegolnych muzykow (owszem, grali, np "Acid Rain" Liquid Tension Experiment ale w tym projekcie uczestniczyli az 3 muzycy DT).
Ja wciaz nie wiem czy zjawie sie w Arenie...
Zapominasz o "Universal Mind" i "Paradigm Shift". Wprawdzie nie były to całe utwory, tylko częśc popisu solowego, bądź część "składanki" utworów jak na "Live at Budokan". W Polsce, równiez mogliby zrobić coś takiego i w taką wiązankę wpleść taki utwór jak " Animate-Inanimate" , którego początkowy riff, znany był juz wcześniej na rewelacyjnej płycie z ćwiczeniamy dla gitarzystów "Mystic Dream Exercise" ( oczywiście w roli głównej John Petrucci 8) ) . Fajnie by było cos takie usłyszec, ale co zrobia panowie z Dream, tego nie wiem, wiec sobie tak marze :P Jesli nawet nie zrobia czegoś takiego, to i tak koncert na pewno nie straci na uroku :wink:
Awatar użytkownika
Maciek_
-#Invader
-#Invader

Post autor: Maciek_ »

panowie...dla mnie to mogliby zagrać całe SFAM, Awake, ACOS i Octavarium( tylko utwór tytułowy) i normalnie orgazm :D :rocx
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
Fear
-#Assassin
-#Assassin

maciekmetal pisze:panowie...dla mnie to mogliby zagrać całe SFAM, Awake, ACOS i Octavarium( tylko utwór tytułowy) i normalnie orgazm :D :rocx
No u sumie :P Byle co ze swojego reprrtuaru zagrają, to i tak mi się będzie podobało :wink:
ODPOWIEDZ