A tak a propo to po ile będzie ten nowy DVD z Dance of Death ?
2XDVD - "The Early Days"
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 2XDVD - "The Early Days"
Mnie to nie robi, bo dostałem to.
tego to nawet sołtys nie wieSadek pisze:Mnie to nie robi, bo dostałem to.
a tak serio to pewnie tyle co zwykle - 80-90 zlotych
Ja dopiero nabyłam (dostałam właściwie) Early Days chyba 20 maja
, zresztą wtedy tak niepotrzebnie, bo do dziś DVD nie posiadam. Widzialam stamtąd dwa koncerty (L. at Rainbow i Beast Over H.) ten drugi mi się bardziej podoba (chyba związane z tym, że Paul jako frontman nie przypadł mi do gustu).
Dokumentu i reszty nie widziałąm, niestety, jeszcze. Ale jutro mama kupuje DVD i nawet kino domowe :rocx: . Tylko dźwiek nie jest taki jak sobie wyobrazałam (właściwie spodziewałam się tego), ale moze w następnych częściach będzie już ten taki surround czy jak to się zwie.
Dokumentu i reszty nie widziałąm, niestety, jeszcze. Ale jutro mama kupuje DVD i nawet kino domowe :rocx: . Tylko dźwiek nie jest taki jak sobie wyobrazałam (właściwie spodziewałam się tego), ale moze w następnych częściach będzie już ten taki surround czy jak to się zwie.
Od niedawna posiadam (promocje rulez), w końcu całe obejrzałem. Najlepszy koncert - Live at Ruskin i Beast over Hammersmith. Na pierwszym miażdży cały zespół,na tym drugim cały zespół - i Dickinson podwójnie (chyba jedyna koncertowa wersja Run to the Hills, która mi się podoba).
Dokument też świetny. Bałem się, że niczego nie zrozumiem, ale jednak podstawy lengłydża i w miarę dokładna znajomość biografii zrobiła swoje.
Po Early days nie mogę się doczekać Golden years jeśli będzie na podobnym poziomie. Już teraz odkładam gotówkę i liczę na promocję
.
Dokument też świetny. Bałem się, że niczego nie zrozumiem, ale jednak podstawy lengłydża i w miarę dokładna znajomość biografii zrobiła swoje.
Po Early days nie mogę się doczekać Golden years jeśli będzie na podobnym poziomie. Już teraz odkładam gotówkę i liczę na promocję
To ja przy okazji tez sie tu dopiszezygfryd pisze:Od niedawna posiadam (promocje rulez), w końcu całe obejrzałem. Najlepszy koncert - Live at Ruskin i Beast over Hammersmith. Na pierwszym miażdży cały zespół,na tym drugim cały zespół - i Dickinson podwójnie (chyba jedyna koncertowa wersja Run to the Hills, która mi się podoba).
Po Early days nie mogę się doczekać Golden years jeśli będzie na podobnym poziomie. Już teraz odkładam gotówkę i liczę na promocję.
Ogolnie zgazdam sie z zygfrydem - te koncerty sa naprawde sympatyczne, maja niesamowita atmosfere i klimat. Mozna sie przyjrzec ujeciu zespolu w calosci, a nie ogladac teledysk jak w wypadku RiR i zapewne DotR (sadzac po video troopera). Sam dokument bardzo ciekawy, ale mysle, ze ci ktorzy posiadaja biografie beda troche zawiedzeni - za malo ciekawostek, ktorych nie bylo w ksiazkach.
Rowniez czekam na Golden Dayd i trase koncertowa z nim zwiazana - nareszcie Sevent Son na zywo ;]
też nabyłem to dvd w wakacje.
uważam je za świetny zakup
najbardziej spodobało mi się wykonanie Phantoma i Translyvanii z Rainbow. ale inny materiał też kopie tyłek jak np. galerie. szkoda tylko, że w bonusowych historyjkach nie ma napisów
uważam je za świetny zakup
oj ja juz mam zakupiony dvd krótko po pojawieniu się na rynku świetna sprawa niech robia następna część :solo bo sie starzeję
Aby pl brak i to mnie wkurza bo w Unii jezdesmy i wielka d....
Wlasnie dostalem to dvd w rece i dvd audio Dod`a wszystko bez hologramow(ale oryginaly) w pieknej reklamowce Iron Maiden, nawet nie wiedzialem, ze sa takie 
no ale nie o tym chcialem, sprawa ma sie tak, posiadam tylko odtwarzacz w komputerze i WinDVD 4 dzwiek jest ale zamiast obrazu jest wielka "pikseloza". Ma ktos moze jakis pomysl, moze jakies codeck packi?
no ale nie o tym chcialem, sprawa ma sie tak, posiadam tylko odtwarzacz w komputerze i WinDVD 4 dzwiek jest ale zamiast obrazu jest wielka "pikseloza". Ma ktos moze jakis pomysl, moze jakies codeck packi?
Skoro masz WinDVD to powinno się odtwarzać bez problemu. Poszperaj w ustawieniach - może to coś da. Możliwe, że Twój odtwarzacz źle osługuje dysk typu Double Layer (dwuwarstwowy). Spróbuj ściągnąć inny program do odtwarzania filmów np. PowerDVD.
Leon_cyferki_ --->sam kiedyś odtwarzałem filmy bez PowerDVD i musiałem się pierdzielić z WinDVD. I średnio co drugie DVD mi na tym chodziło. Jak nie chcaiło tam, to wlaiłem w Windows media playerze (a jednak się da!
).
BartSmith--->PowerDVD jest standardwo płatne, co prawda można ściągnąć shareware, ale:
a)działa bodaj miesiąc
b)odtwarza tylko 5 minut dźwięku i 10 minut obrazu
BartSmith--->PowerDVD jest standardwo płatne, co prawda można ściągnąć shareware, ale:
a)działa bodaj miesiąc
hej tak powracając troche do sprawy ozzfestu.. ciekawe czy teraz tak jak z opowieści early days dickinson piłby z ozzym ??
juz dziala wersje 4 zmienilem na 7 i jest ok. Zastanawia mnie tylko czemu na stacjonarnym dvd moge sluchac kawalkow z Dod`a (DVD audio) a przy kompie mam tylko teledyski?
A od czego są cracki i serial number'y?zygfryd pisze:BartSmith--->PowerDVD jest standardwo płatne, co prawda można ściągnąć shareware, ale:
a)działa bodaj miesiąc
No też właśnie ja tego nie chciałem mówić, bo by się zarqaz 54687 osób rzuciło, że "uuu! pirat! nie dość że piraci to jeszcze się tym chwali!!!" itp.BartSmith pisze:A od czego są cracki i serial number'y?zygfryd pisze:BartSmith--->PowerDVD jest standardwo płatne, co prawda można ściągnąć shareware, ale:
a)działa bodaj miesiąc
b)odtwarza tylko 5 minut dźwięku i 10 minut obrazuDo niczego nie namawiam, bo to nielegalne
.
Ci co najwięcej krzyczą, najczęściej ich używają 
Nie chciało mi się za bardzo czytać całego tematu. Kto mi powie gdzie są ukryte bonusy na tym DvD ? 
Chciałbym się dowiedzieć czy planowane jest wydanie drugiej części a jak tak to kiedy, może coś o tym wiecie ?
poki co planowana jest czesc bodajze nr 6 na 06.02.06 
- Wakterstein
- -#Trooper

A nie lepiej 06.06.06
???
hyhy
trzeba patrzec co tego dnia wyjdzie