Iron Maiden-Eddies Archive: Metal Casket
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden-Eddies Archive: Metal Casket
W tym problem, że limitowana i resztki ;]
o kurde to niedobrze... to znaczy że jak się dorobię to może być za późno....Yaaqb pisze:W tym problem, że limitowana i resztki ;]
Najprawdopodobniej te resztki to druga edycja tego boxu (pisałem już o wersjach). Pierwsza wersja posiada fioletową wkładkę (ta na której umieszczone są płyty, kieliszek, oraz mapa zawinięta w pierścień). Druga natomiast ma czerwoną wkładkę. Poza kolorem wkładki, boxy nie różnią się niczym (no może ta pierwsza wersja jest ciut bardziej wartościowa). Pewnie nikt z Was tego nie sprawdzi, ponieważ te boxy sa zafoliowane. Jeśli okazałoby się, że nie to możecie je sprawdzić - tak dla ciekawości
.
Bart mi się zdaje że któraś wersja ma "niebieską wkładke" spotkałem się ze zdjęciami takiej właśnie wersji jak i wersji z "czerwoną wkładką".
w pierwszej, bardziej limitowanej wersji wkladka byla niebieska.
Po dokładnym obejrzeniu okazało się, że jest to ciemny niebieski 
BOX ,,Eddie's archive" pierwotnie został wydany w 2002 roku jako LIMITOWANA EDYCJA z niebieskim wnętrzem, na każdym arkuszu z drzewem genealogicznym IRON MAIDEN jest numer odpowiadający danemu egzemplarzowi tego limitowanego wydania ... W czerwcu 2003r. box set Eddie's Archive Box wydano ponownie, tym razem już jako zwykłe nielimitowane wydawnictwo. Różnice co do wersji limitowanej to brak numeru kopii oraz kolor wnętrza pudełka - czerwony, ponadto na spodzie boxu jest dodatkowo zaznaczone 2nd Edition Reprinted 2003.
-
Wasted Trooper
- -#Prodigal son

Ja posiadam takie cos kupilem w Media Markcie we Wrocławiu w 2003 za 260 zł szczerze mowiac to warto bylo chocby dla Best Over Hammersmith dla pozostalych plytek tez no i dla kieliszka
:D na spodzie ktorego jest twarz Eddiego ;] teraz juz raczej nie do zdobycia ale probujcie
:D
-
Wasted Trooper
- -#Prodigal son

Ja posiadam takie cos kupilem w Media Markcie we Wrocławiu w 2003 za 260 zł szczerze mowiac to warto bylo chocby dla Best Over Hammersmith dla pozostalych plytek tez no i dla kieliszka
:D na spodzie ktorego jest twarz Eddiego ;] teraz juz raczej nie do zdobycia ale probujcie
:D
Ja kupiłem osobno te 6 płyt. Po G wydawać taką sumę, za jakiś kawał badziewnego pudła z odrobiną szkła w środku. To już idiotyzm
. Tym bardziej, że uwielbiam Maiden ze względu na muzykę, a nie jakieś złomy.
Hmmm, to już się obawiam jak według Ciebie wygląda prawdziwy złom. Złomem natomiast nazwałbym te płyty które kupiłeś, gdyż najprawdopodobniej są to piraty sprzedawane "oddzielnie". Zresztą te płyty o których mówił Kroczniok (55 za jedną sztukę) to też aż takie tanie nie są.DeaDe pisze:Ja kupiłem osobno te 6 płyt. Po G wydawać taką sumę, za jakiś kawał badziewnego pudła z odrobiną szkła w środku. To już idiotyzm. Tym bardziej, że uwielbiam Maiden ze względu na muzykę, a nie jakieś złomy.
No ja jeszcze tylko na pierwszą edycję UK poluje i mam komplet
Nawet originalne kartonowe opakowanie hehe ;p
Jesli ktos wie gdzie na mazowszu mozna aktualnie dostac, na 100 ten box to prosze o kontakt gg:2805797
Eh, szczerze mówiąc, to ja już zwątpiłem, że gdzies dostane nowy...
Chyba jedynie odkupić od kogoś... no ale to juz nie to samo...
Chyba jedynie odkupić od kogoś... no ale to juz nie to samo...
- Iron Marcin
- -#Invader

Ja tam mam pierwsza wersje limted edition number 15989(czy jakos tak). A od spodu napis 2002 iron maiden holdings ltd i made in england.

Nie odsprzedałbyś? 
Ja też chętnie kupiłbym 1 edycje bym miał już komplet 
Ja także posiadam I-wsze wydanie (fioletowa wkładka). Dałem za to ponad 300 zł, ale warto było!
hm, ale twierdzicie że box w ogóle jest już niedostępny, czy tylko pierwsza edycja? mi się wydaję, że drugą edycje można kupić bez problemu. ja własnie taką mam, kosztowała chyba 250 zł a oprócz prestiżu
większej różnicy pomiędzy nimi nie ma.
dobra to powiedz gdzie moge kupic tę druga edycje