jak często słuchasz IM???
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: jak często słuchasz IM???
Maiden pół dnia, Blind Guardian - drugie pół
Słucham średnio około godziny na dobe - powód? Brak czasu 
A w weekendy nadrabiam zaległości
A w weekendy nadrabiam zaległości
-
mr.Torture
- -#Charlotte

Głupie pytanie, codziennie po kilka godzin oczywiście 
kiedyś to bym zaznaczył pierwszy wariant... teraz to się waha pomiędzy 3 a 4. wybieram bramkę nr 3
sam nie wiem, to zależy od wielu czynników
zwykle to jest około godziny dziennie, ale czasami słucham ich częściej, czasami rzadziej... wybrałem jednak odp. numer 2
Codziennie po kilka godzin. Tak mnie pogielo.
-
ropuch
hehe nie mow ze cie pogielo, kazdy ma taki okres, ze slucha danego zespolu jak glupi przez pewien czas.Mateo pisze:Codziennie po kilka godzin. Tak mnie pogielo.
przez ten weekend 3 razy sluchalem IM (2 razy DoD i raz BNW)
w sumie trudne pytanie. Np. niedawno przez jakieś 2 miesiące w ogóle nie słuchałem, teraz słucham często, ale raczej odbywa się to w ten sposób, że siadam w weekend i kilka godz słucham sobie. Natomiast dziennie to wychodzi tylko kilkanaście piosenek.
Ja dziennie przesluchuje jeden album. Czasami jak mam czas to dwa, tudziez ten sam dwa razy pod rzad. 
"...a siódmego dnia Szatan stworzył heavy metal."
-
Deleted User 1309
Ja tam jakiś album ,,ajronków" słuchalem łohohoho napewno ponad tydzien temu , jak nie dwa ..... a moze 3 hmmm
. W kazdym razie dawno .
-
ropuch
mnie sie ostatnio duzo czesciej zdarza sluchać pana D. Mejdeje maja wolne na raze 
ja też ostatnio raczej, rzadko, ale co jakieś 2-3 dni coś tam sobie jednak zapuszcze, jak nie mejden to Brusa 
U mnie tak samoropuch pisze:Mejdeje maja wolne na raze
Chociaż zaraz sobie coś zapuszcze
a ja przez to cholerne Dream Theater praktycznie przestalem sluchac Ironow
Teraz to juz slucham ich baaardzo rzadko. za to codziennie katuje sobie ciagle na gitarce Phantom Of The Opera, Wicker Mana i wiele innych, wiec w jakis tam sposob slucham Ironow 
Mam podobny problemkocian_jr pisze:a ja przez to cholerne Dream Theater praktycznie przestalem sluchac Ironow
Trzeba sobie odsiwezyć nieco Maidenow, bo to wstyd zapomnieć o pierwszej fascynacji muzycznej
Mam podobny problem...eulogy pisze:Mam podobny problem Ale nie tylko przez Dream'ow.
Trzeba sobie odsiwezyć nieco Maidenow, bo to wstyd zapomnieć o pierwszej fascynacji muzycznej
Ale jeszcze przyjdzie czas na Ironów, spokojnie
Nie znasz sie. Z takimi problemami sie do niej nie piszeFear pisze:Może napisze do Dominiki z Bravo
Dominika Ci pomoze jak Cie dziewczyna rzuci albo jak bedziesz miał problemy z ...hmmm
Eee tam gadaszeulogy pisze:Nie znasz sie. Z takimi problemami sie do niej nie pisze
Dominika Ci pomoze jak Cie dziewczyna rzuci albo jak bedziesz miał problemy z ...hmmm dziewczynami
Kiedyś Ironów słuchałem codziennie a teraz więcej słucham polskiego rocka troche reagge różnie to tam z tym jest