24/02/2006 - Deep Purple - Katowice @ Spodek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: 24/02/2006 - Deep Purple - Katowice @ Spodek
Biorąc pod uwagę że Spodek nawet w połowie pełny pewnie nie będzie,to faktycznie możnaby się przejechać pod Spodek i zastosować ten manewr 
Taa, jak się mieszka na Śląsku to można 
I koncertu tego wlasnie zespolu mi brakowalo do szczescia :rocx Ceny nie zachecaja ale popracuje troche dla brejdaka i fundusze beda
Nic tylko sformowac ekipe i jechac do Katowic :solo
Nawet hanysowo swoje dobre strony musi miecYaaqb pisze:Taa, jak się mieszka na Śląsku to można
I sie mieszka nie na Slasku, a w poblizu
- likipiki
- -#Lord of the flies

skąd pewność, że będzie pół Spodka?Żelazny pisze:Biorąc pod uwagę że Spodek nawet w połowie pełny pewnie nie będzie,to faktycznie możnaby się przejechać pod Spodek i zastosować ten manewr
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
Deleted User 357
Wydaje mi się że za drogie bilety,poza tym Purple ostatnio dość często u nas koncertowali,więc nie będą aż takim magnesem
hmmm.....w 2k3 byl pelny ponoc
-
Deleted User 357
Tańsze bilety były i to był chyba pierwszy koncert Purpli u nas od 3 lat 
Hmmm.... spodek+purple+zimowa pora...coś mi to przypomina...
Zapowiada się bardzo interesująco
Zapowiada się bardzo interesująco
- likipiki
- -#Lord of the flies

znowu zżubrówkujesz biednego Iana

And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Wypada się przypomnieć 
W 2003 Spodek byl w duzej mierze zapelniony, jednak bilety w kasach byly spokojnie do kupienia 
Jeden z zespołów wszechczasów u nas , duże wydarzenie , to moze być pożegnalna trasa Purpli .
Mnie tam napewno nie będzie z powodów ekonomicznych i dlatego ,że nie jestem fanem dużych koncertów (wyjątek, Iron Maiden),ale innym polecałbym taki koncert, choćby po to by usłyszeć nieśmiertelne klasyki jak Smoke on the Water, Child in Time i wiele innych.
Mnie tam napewno nie będzie z powodów ekonomicznych i dlatego ,że nie jestem fanem dużych koncertów (wyjątek, Iron Maiden),ale innym polecałbym taki koncert, choćby po to by usłyszeć nieśmiertelne klasyki jak Smoke on the Water, Child in Time i wiele innych.
Jeśli nie będe mial sesji i ktoś bedzie z Łodzi się wybierał lub będzie jakis masowy wyjazd z organizowany to pojade.
tego niestety prawie napewno nie bedzie...ThunderBird pisze:Child in Time
jesli ktos pisze spodek bedzie w polowie pusty to chyba nie wie co mowi.. to nie jest def leppard, ktore u nas jest kompletnie nie znane lub zapomniane... to jest deep purple.. oni u nas zawsze.. powstarzam ZAWSZE maja pelne lub prawie pelne hale... niezaleznie od tego jak czesto tu sa... teraz bedzie tak samo... ceny? hmm no sa troche wyzsze ale chyba sie nie spodziewaliscie ze cale zycie bedziecie za 100 zeta na koncert jezdzic.. ceny ida w gore jak wszystko (oprocz plac) ... poza tym, chyba sie w koncu niestety ktos z organizatorow zorientowal ze wiekszosc fanow rocka woli stac pod scena niz siedziec na dupie na widowni i postanowili troche przemeblowac rozklad cen na koncerty...
"everybody lies"
szkoda...CoroneR pisze:tego niestety prawie napewno nie bedzie...ThunderBird pisze:Child in Time
Akurat SOTW i HS będę na pewno
podobnie jak Perfect Strangers, Space truckin i wiele innych klasyków. Gillian po prostu już niepotrafi udźwignac wokalnie Child in time, nad czym bardzo ubolewam
Ale i tak szykuje się kapitalny koncert. Do zobaczenia w okolicasch 1-2 rzędu :beer
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

nie mów tak. Sądząc z ostatniej aktywnośic zespołu, jeszcze im daleko do zakończenia kariery.ThunderBird pisze:to moze być pożegnalna trasa Purpli .
ano, wybiera się jedna osoba z ŁodziMiradoh pisze:Jeśli nie będe mial sesji i ktoś bedzie z Łodzi się wybierał lub będzie jakis masowy wyjazd z organizowany to pojade.
Raczej wątpie, przez ostatnie pięc lat koncertowali tyle że hejThunderBird pisze:to moze być pożegnalna trasa Purpli .