Bruce przystojniak
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce przystojniak
sami faceci cos tu sie wypowiadaja 
- likipiki
- -#Lord of the flies

To Ty facetem jesteśS1MON pisze:sami faceci cos tu sie wypowiadaja
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
ładny masz laska problem 
albo 'przystojny' problem

albo 'przystojny' problem
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Dżizas
Może nie będe się wypowiadał, nie gustuję w tej płci
Może nie będe się wypowiadał, nie gustuję w tej płci
Nie jest gwiazdą popu więc nie musi być przystojny , myśle ,że jego wygląd nie odbiega od innych muzyków po czterdziestce, normalny chłop , nie jakiś skandalista czy ekcentryk .
Nie będe oceniał jego wyglądu
,ale moge ocenić jego świetne zachowanie sceniczne,które też ma wpływ na wizerunek i myśle że to jego wielka zaleta ,myśle ze tutaj prawie dorównuje Freddiemu Mercyremu .Wielu innych wokalistów łazi po scenie jakby miało " coś " w gaciach , mi osobiście bardziej podoba sie taka żywiołowość, wyjątek to Halford u którego takie poruszanie sie po scenie ala Robot świetne pasuje.
Moge jeszcze dodać ,że jakoś tak naturalniej wyglądał w długich włosach
Nie będe oceniał jego wyglądu
Moge jeszcze dodać ,że jakoś tak naturalniej wyglądał w długich włosach
za to Tobi (Tobias Sammet) jest przystojny (ale i młodszy) a zachowuje się podobnie 
naturalniej ? ze wzgledu na muzyke i stereotypy z nia zwiazane czy tak po prostu ?ThunderBird pisze:Moge jeszcze dodać ,że jakoś tak naturalniej wyglądał w długich włosach
Maiden Girl pisze:Tylko że większośc facetów nie potrafi nazwać go inaczej niż małpiszonek gorylek szympansik.A to 100%facet.
tak po prostu , tak samo jak Robcio wygląda naturalniej łyso , mimo stereotypów ,zresztą myśle że Ironi nigdy nie utożsamiali sie az tak bardzo ze sceną Heavy-Metal
o kurde trzeba będzie zmienić Av...... bo zaczną mnie podejrzewać o nieprawdziwe rzeczy.......... :gunsGreddo pisze:Podtrzymuję zdanie. Może po prostu mam jakiś mały uraz. Gdzie się nie rozejrzeć wszędzie ten Dickinson. Nie wiem co dolega nowym forumowiczom, ale prawie zawsze jak ktoś się rejestruje na forum to daje sobie avatar z Brucem. Ble.
i wlasnie dlatego dla mnie Brucek wyglada naturalniej (i w sumie lepiej) teraz.ThunderBird pisze:,zresztą myśle że Ironi nigdy nie utożsamiali sie az tak bardzo ze sceną Heavy-Metal
Ale nie każdyGreddo pisze:Nie wiem co dolega nowym forumowiczom, ale prawie zawsze jak ktoś się rejestruje na forum to daje sobie avatar z Brucem. Ble.
Uważam , że Bruce jest przystojny ale nie tak jak Steve
prawda boliświnka666 pisze:To Ty facetem jesteśS1MON pisze:sami faceci cos tu sie wypowiadaja![]()
-
Maiden Girl
- -#Prodigal son

świnka666 bardzo oryginalne.....nie chcesz sie wypowiadać to nie pisz nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :solo
-
Maiden Girl
- -#Prodigal son

S1MON BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rocx
No raczej ... Tak, tak wiem ... niezwykle wymowna odpowiedź Ale mnie lekko przytkałoświnka666 pisze:To jakiś konkurs na najdebilniejszy temat jest?
A powracając do tematu ...
Już mogę się śmiac ?? Dziewczyno a co to za róznica czy jest przystojny czy nie ... Ważne, że wzbudza w ludziach uczucia i to jakie niesamowite uczucia ... A jakby wyglądał jak 'małpa' to co ... inaczej byś na niego reagowała ?? Inaczej byś odbierała jego muzykę ... Inaczej by wyglądała twórczość IM ??
I don't think so ...
No ... a przystojny ?? Jest a i owszem ... Ale żeby od razu taki watek byl potrzebny
-
Deleted User 357
Czy Ty naprawdę masz 26 lat czy się po prostu pomyliłaś przy wpisywaniu wieku?
-
Maiden Girl
- -#Prodigal son

rany boskie jak niektórzy żle interpretują pytanie.... pytałam czy jest przystojny waszym zdaniem bo moim jest.O dpowiada sie ; tak albo nie .P ytanie nie brzmiało czy lubicie Brucea bo jest przystojny więc prosze dokładniej
czytać pytania.Jedna laseczka to wogóle żle to zrozumiała bo pisze że wcale nie musi być przystojny. A kto mówi że musi????
temat IMHO do zamknięcia...
Właśnie, przeciez to jest jakas paranoja..Niedługo pewnie pojawi sie temat : "Czy Bruce powinien nosić kolorowe skarpety czy nie"...
A co to za różnica?Maiden Girl pisze: pytałam czy jest przystojny waszym zdaniem bo moim jest