03/10/2005 - Dio - Warszawa @ Stodoła
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/10/2005 - Dio - Warszawa @ Stodoła
Ja mam bilet numer 119. Dostałem go w swoje ręce jakieś 2 tygodnie temu. 
ja mam 185 bodajze....
ja mam 705 ale data zakupu chyba ma sie nijak do numeru biletu...
"everybody lies"
S1 to jednak jedziesz ?
No to rozumiem że w pociągu razem zajmujemy przedział :beer :]
no chyba że amsz już jakaś wielka ekpię, to nie będę się mieszać ;P
-----------EDIT---------------------------------
Dzisiaj jest chyba pierwszy koncert Dio, będzie ktoś z Was znać setlistę? Jak tak to bardzo bym na PM prosiła
Dzisiaj jest chyba pierwszy koncert Dio, będzie ktoś z Was znać setlistę? Jak tak to bardzo bym na PM prosiła
hyhyEvE pisze:S1 to jednak jedziesz ?No to rozumiem że w pociągu razem zajmujemy przedział :beer :]
tez poprosze set na priva jakby co... albo mozna tu wrzucic jakas miniaturowa czcionka... jak ktos bedzie chcial przeczytac to sobie powiekszy, a pozostali ktorzy chca miec niespodzianke, nic nie dojrza 
"everybody lies"
no zakupilem bilecik...mam numer 623 czy cos takiego...więc chyba bilety jakos ida...
I co znalazał ktoś set?
Może żeby nie trudzić sie z PM'ami to jak juz ktośgo ma to może podać linka oczywiście pisząc, że to set jest:)
Ja nie chce niespodzianki w sumie
Może żeby nie trudzić sie z PM'ami to jak juz ktośgo ma to może podać linka oczywiście pisząc, że to set jest:)
Ja nie chce niespodzianki w sumie
oto co zagrał Dio na wczorajszym pierwszym koncercie na trasie w Rosji :
cały album Holy Diver a także Heaven and Hell, Children of The Sea, Sign of the Southern Cross, Man On The Silver Mountain, Long Live Rock and Roll, The Last in Line, We Rock and more !!!!
jeszcze Stargazer by sie przydał i coś z Dream Evil i Sacred Heart

cały album Holy Diver a także Heaven and Hell, Children of The Sea, Sign of the Southern Cross, Man On The Silver Mountain, Long Live Rock and Roll, The Last in Line, We Rock and more !!!!
jeszcze Stargazer by sie przydał i coś z Dream Evil i Sacred Heart
:]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]Neon Dion pisze: Sign of the Southern Cross,
a to 'more' to co konkretnie ? :]
Skąd to info? (mogę linka prosić ? :] )
Oj tak! ZdecydowanieNeon Dion pisze: Dream Evil i Sacred Heart
A coś z Master jest?
1. jakbym wiedział to bym napisał ... raczejEvE pisze:
a to 'more' to co konkretnie ? :]
Skąd to info? (mogę linka prosić ? :] )
2. z pupy
no jasne bedzie The Thing That Should Not BeEvE pisze:Oj tak! ZdecydowanieNeon Dion pisze: Dream Evil i Sacred Heart
A coś z Master jest?
mam nadzieje zagraja Rock&Roll Children i I Could have been a Dreamer/Naked In The Rain ... na Hey Angel tez bym sie nie obraził
Jednym słowem zrobiłeś sobie ze mnie jaja i ja się nie skapłam
? :]
Ale patrzyłam na jego rozkład no i trasa zaczyna się jednak jutro
.
I znowu się z Tobą zgadzam ;pNeon Dion pisze: Rock&Roll Children i I Could have been a Dreamer/Naked In The Rain
Ale patrzyłam na jego rozkład no i trasa zaczyna się jednak jutro
Jakbym jechał na koncert to bym chciał by była setlista złożona z jak najwięcej utworów Rainbow i Black Sabbath , napewno bym chciał usłyszeć Die Young, Heaven and Hell,Sign of the Southern Cross, Computer God, Stargazer,Man on the Silver Mountain ,Kill the King ...., w sumie z trzech członów jego kariery ,właśnie najbardziej lubie okres Rainbow i BS, solowe płyty troszke mniej.
a czemu nei jedziesz?
Chyba kiedyś pisałeś, że jest to koncert roku. No bez kitu, że Ciebie tam nie będzie?
Chyba kiedyś pisałeś, że jest to koncert roku. No bez kitu, że Ciebie tam nie będzie?
No bo to jest jeden z koncertów roku .
Wiesz, mam troche daleko do Warszawy ,jakieś 400 km ,i taki wyjazd kosztowałby mnie ,jakieś 200 zł a to troche za dużo .
Wiesz, mam troche daleko do Warszawy ,jakieś 400 km ,i taki wyjazd kosztowałby mnie ,jakieś 200 zł a to troche za dużo .
Aha rozumiem. Mnie też coś koło tego (bilet+pociąg+reszta), ale nie mogłabym sobie tego podarować...
-
Deleted User 622
A jakiś busik z Katowic czy okolic bedzie organizowany?
miejmy nadzieję ze tak, ale muszą być chętni.
Ja bym się na to pisała, Żelazny zapewne również.
a jakie są koszty takiego busika?
Ja bym się na to pisała, Żelazny zapewne również.
a jakie są koszty takiego busika?
-
Deleted User 357
HiehiehieEvE pisze:ale nie mogłabym sobie tego podarować...
No pewnie że by się pisał...EvE pisze:Ja bym się na to pisała, Żelazny zapewne również.
Co do setu to głównie jestem zachwycony dziećmi morza,jeszcze Stargazer,Rock N Roll Children i Naked In The Rain albo All The Fools Sailed Away i jest idealnie....No i może King Of Rock N Roll....Albo Neon Knights albo Die Yound ale to już nierealne marzenia
dobrze, chcesz kredki ??EvE pisze:Jednym słowem zrobiłeś sobie ze mnie jaja i ja się nie skapłam? :]
I znowu się z Tobą zgadzam ;pNeon Dion pisze: Rock&Roll Children i I Could have been a Dreamer/Naked In The Rain
nie ?EvE pisze: Ale patrzyłam na jego rozkład no i trasa zaczyna się jednak jutro.
.... trasa zaczęła sie wczoraj ... i ten set ktory podałem jest prawdziwy ... przynajmniej taki zagrali Khabarovsku