Sepultura
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Re: Sepultura
Koniec Sepultury nastapił z chwilą wydania płyty Roots Bloody Roots.
A co do maxa do jego Soulfly to tez nieporozumienie,a szkoda.Chłopaki skonczyli tak samo jak Metallica-Mieli bardzo dobry start a slaby połmetek
A co do maxa do jego Soulfly to tez nieporozumienie,a szkoda.Chłopaki skonczyli tak samo jak Metallica-Mieli bardzo dobry start a slaby połmetek
-
ropuch
z dwojga zlego i tak wole St.Anger niz to, co uslyszalem na Roorback :]
-
ropuch
sorry, ze tym razen nie o Sepie, ale czy ktos wie, w ktorym sklepie mozna kupic nowy album Soulfly? patrzylem w kilku sklepach internetowych i nigdzie nie ma.....
bo dopiero ma wyjsc 3 pazdziernika

-
ropuch
kurde no tak to jest zadawac sie sajmon z takimi ja ty, co sciagaja z netu przed premiera.....a ja biedny nieswiadomy myslalem, ze to juz legalnie jest, nawet kupic chcialemS1MON pisze:bo dopiero ma wyjsc 3 pazdziernika![]()
ropuch pisze: kurde no tak to jest zadawac sie sajmon z takimi ja ty
widzisz S1 ? a teraz (jak mawia dr. Lubicz) idz do swojego pokoju niedobry zly chlopcze 
-
Pogromca Debilnych Blogów
- -#Wrathchild

Fakt, Sepka bez Maxa to nie Sepka, od Against w górę to shity. NAjlepsze kawałki: Roots Bloody Roots, Refuse/Rezist, From The Past Comes The Storm, Ambush, Ratamahatta
-
ropuch
po skrocie od wyrazu doktor nie dajemy kropki - drkobi pisze: dr. Lubicz
uparta i wscibska ropucha

- likipiki
- -#Lord of the flies

Zdania zaczyna się z dużej litery i kończy znakiem interpunkcyjnym.ropuch pisze:co sie czepiasz? dbam tylko o poprawną polszczeznę Razz
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
ropuch
hahahahahahaha nie czepiaj sie, ja pokoj maluje, nie mam czasu zwraca uwagi na detaleSwarożyc pisze:ropuch pisze:poprawną polszczeznę
Aż dziwne, że na tym forum jest offtop - brawo ;]
Widziałem filmiki ze studia jak nagrywali chłopcy nowego albuma ;]
Świetne, genialne i Paulo rox
Widziałem zajawkę nowego DVD i też rox ;]
Świetne, genialne i Paulo rox
Widziałem zajawkę nowego DVD i też rox ;]
podrzuc linkami, bo nie chce mi sie na atu szukac....real player potrzebny ?
Tu powinna byźć zajawka DVD.
Zajawka albumu 1
Zajawka albumu 2 - Paulo rox
Zajawka albumu 3 - w tle nowy wałek.
Zajawka albumu 4 - Andreas opowiada o Dante XXI po angielsku.
Zajawka albumu 5 - Wokale.
Zajawka albumu 1
Zajawka albumu 2 - Paulo rox
Zajawka albumu 3 - w tle nowy wałek.
Zajawka albumu 4 - Andreas opowiada o Dante XXI po angielsku.
Zajawka albumu 5 - Wokale.
Ponoć płyta Roots miała decydujący wpływ na rozwinięcie New-Metalu.
To wystarczający powód by jej nie lubieć.
Zresztą słyszałem ten utwór tytułowy z tej płyty i właśnie to jest taki metal ,którego ja nie trawie.
Ale też słyszałem pare ich utworów starszych i były całkiem przyzwoitym thrashem.Zresztą nie jestem specjalistą w dziedzinie thrashu więc nie będe jakiś dłuższych wywodów robił.
I tak dla mnie w thrashu Megadeth>>>> cała reszta.
To wystarczający powód by jej nie lubieć.
Zresztą słyszałem ten utwór tytułowy z tej płyty i właśnie to jest taki metal ,którego ja nie trawie.
Ale też słyszałem pare ich utworów starszych i były całkiem przyzwoitym thrashem.Zresztą nie jestem specjalistą w dziedzinie thrashu więc nie będe jakiś dłuższych wywodów robił.
I tak dla mnie w thrashu Megadeth>>>> cała reszta.
No może i miała. Nie będę się czepiał, ze to się inaczej pisze - nieistotne.ThunderBird pisze:Ponoć płyta Roots miała decydujący wpływ na rozwinięcie New-Metalu.
Ale wisz jaka jest prawda? Jakby Slayer nie istniał to może nu-metal by nigdy nie został wynaleziony?
Nie cierpię takich określeń.