Bruce przystojniak
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce przystojniak
według mnie to Nicko jest największym przystojniakiem 
To może w ogóle przemianować temat na "Który z Maidenowców jest najprzystojniejszy?" i ankietę? Achhh... to byłoby piękne!

- Seventh Daughter
- -#Prodigal son

Ludzie w koncu to nie od niego zalezalo czy mu takie kłaki urosna cyz nie? A co ma je golic jak pedał? Niech swiadcza o jego meskosci:D Żona go pewnie głaszcze co wieczór po jeżu. Tez fajnie.
- Seventh Daughter
- -#Prodigal son

To troche jak ocenianie chłopakow z boys bandu... kazdy młody lalusiowaty.A przeciez Maiden to zupelnie cos innego! Oni mogliby byc naszymi rodzicami spokojnie wiec ciezko ocenic cyz juz facet w srednim wieku jest taki przystojny. Fakt przy poczatkach zespolu widac było ich urok a teraz?Arien pisze:To może w ogóle przemianować temat na "Który z Maidenowców jest najprzystojniejszy?" i ankietę? Achhh... to byłoby piękne!
![]()
![]()
![]()
Ja to napisałam na żarty, no bez przesady... a tak btw. w trakcie dorastania wielu dziewczyn pojawia się fascynacja facetami po 40.... Wiem z doświadczenia
Tzn. u mnie to tylko chodziło o "gwiazdy" i gwiazdy, nie facetów z "ulicy", oj fuuu 
Wyjątkowo niefortunne sformułowanieSeventh Daughter pisze:Żona go pewnie głaszcze co wieczór po jeżu.
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Mojej siorze się Bruce najbardziej podoba 
A mojej Harris
Jakieś 3 tygodnie temu patrząc na duży plakat wiszący na moich drzwiach stwierdziła, ze jest podobny do Pippina z "Władcy Pierścieni"

A co Ty ode mnie chcesz kobieto? Czy ja napisałem cos nie tak:>?Arien pisze: Fear... :guns
Ja niedawno stwierdzilam ze to Janick jest do niego podobnyArien pisze:A mojej HarrisJakieś 3 tygodnie temu patrząc na duży plakat wiszący na moich drzwiach stwierdziła, ze jest podobny do Pippina z "Władcy Pierścieni"
![]()
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Janicka to ty w to nie mieszaj....RodzynAa pisze:Ja niedawno stwierdzilam ze to Janick jest do niego podobnyArien pisze:A mojej HarrisJakieś 3 tygodnie temu patrząc na duży plakat wiszący na moich drzwiach stwierdziła, ze jest podobny do Pippina z "Władcy Pierścieni"
![]()
Była już. Byłą nawet kto jest najbrzydrzy.Arien pisze:To może w ogóle przemianować temat na "Który z Maidenowców jest najprzystojniejszy?" i ankietę? Achhh... to byłoby piękne!
Nie, ale mógł estrogen zjadać przykłądowoSeventh Daughter pisze:Ludzie w koncu to nie od niego zalezalo czy mu takie kłaki urosna cyz nie? A co ma je golic jak pedał?
Pozatym nie każdy kto goli włosy jest pedałem (z facetów)
W sumie kobietom pomaga to przełknąć pewien problem.EvE pisze:Pozatym nie każdy kto goli włosy jest pedałem (z facetów)
KMFDM
OMG... 
Sorry, ale czy coś jest nie tak z autorem tego tematu?
Halo?
By Popular Demand:

Clozet
Sorry, ale czy coś jest nie tak z autorem tego tematu?
By Popular Demand:

Clozet