A ja sie staram nie smiac z tego postu ale nie bardzo mi to wychodzi....Green Man pisze:...słychać że Bruce bardzo się stara.
Death On The Road - album live!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Death On The Road - album live!
Na temat zawartości artystycznej tych dwóch krążków wypowiadał się nie będe....każdy ma swoje zdanie :rocx
Napisze natomiast pare słów na temat ceny tej płyty. Tym razem wytwórnia staneła na wysokosci zadania i zaproponowała płyte w dośc przystępnej cenie ( pamiętam moje rozczarowanie ceną Rock In Rio - w Krakowie wszędzie po 90-kilka złotych kilka dni po premierze ).
Propozycja wytwórni ( tzw. cena sugerowana ) to jedno a cena płyty w sklepie to drugie
I tak w krakowskim sklepie Empik Megastore płyta kosztuje....uwaga : 79,99
Miła niespodzianka czeka nas dosłownie za rogiem. W Music Cornerze ( oddalonym od Empika o 20 metrów !!!! ) płyta kosztuje 66,66
Rożnice widzicie sami.
Jakby sie komus chciało tłuc na zakopianke do Carrefoura to tam płyta kosztuje 64,99. Mozna mame namowic przy okazji niedzielnym zakupów
Natomiast najtaniej w Krakowie , jak chyba w większosci miejsc w kraju , mozna się w Death On The Road zaopatrzyc( osobiscie to tam uczyniłem ) w Media Markt ( 62,90 zł )
Dziekuje za uwagę
Up The Irons :beer
Napisze natomiast pare słów na temat ceny tej płyty. Tym razem wytwórnia staneła na wysokosci zadania i zaproponowała płyte w dośc przystępnej cenie ( pamiętam moje rozczarowanie ceną Rock In Rio - w Krakowie wszędzie po 90-kilka złotych kilka dni po premierze ).
Propozycja wytwórni ( tzw. cena sugerowana ) to jedno a cena płyty w sklepie to drugie
Jakby sie komus chciało tłuc na zakopianke do Carrefoura to tam płyta kosztuje 64,99. Mozna mame namowic przy okazji niedzielnym zakupów
Natomiast najtaniej w Krakowie , jak chyba w większosci miejsc w kraju , mozna się w Death On The Road zaopatrzyc( osobiscie to tam uczyniłem ) w Media Markt ( 62,90 zł )
Dziekuje za uwagę
Up The Irons :beer
najbardziej czekam na te pokazy w multikinach a obawiam się że sprawa może upaść. Jak myślicie?
Właśnie coś ostatnio o tym ucichło...
ekhem, ekhem. uwazny nie jestem...jeżyk pisze:najbardziej czekam na te pokazy w multikinach a obawiam się że sprawa może upaść. Jak myślicie?
ale pokazy czego, dvd?!
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Justin Credible
- -#Charlotte

EB jeszcze produkują? 
tak szerzej to chyba nie , mozliwe,ze gdzies w tych okolicach Elblaga, bo w koncu z tych rejonow to piwo sie wywodzi.
Aczkolwiek to nie o piwo chodzi
(moge Ci to wytlumaczyc, ale nie tutaj
)
Aczkolwiek to nie o piwo chodzi
Chyba serio jesteś nieuważny :].slayer pisze:ale pokazy czego, dvd?!
No ma być ponoć ten konecrt na dużym ekranie w polskich multikinach. Ale niby jeszcze nic pewnego, ale jak coś będzie wiadomo to nam Administracja da znać.
No ale to dopiero za jakiś miesiąc podejrzewam, jak DVD już będzie wychodzić.
A moze zrobią tak, że pokazy będą przed wypuszczeniem DVD, żeby zachęcić do kupna (?).
- Metalophil
- -#Moonchild

nie sądze - bo ludzie by mogli bootlegi robićEvE pisze:Chyba serio jesteś nieuważny :].slayer pisze:ale pokazy czego, dvd?!
No ma być ponoć ten konecrt na dużym ekranie w polskich multikinach. Ale niby jeszcze nic pewnego, ale jak coś będzie wiadomo to nam Administracja da znać.
No ale to dopiero za jakiś miesiąc podejrzewam, jak DVD już będzie wychodzić.
A moze zrobią tak, że pokazy będą przed wypuszczeniem DVD, żeby zachęcić do kupna (?).
no nie bez powodu tak powiedzialemEvE pisze:Chyba serio jesteś nieuważny :].slayer pisze:ale pokazy czego, dvd?!
-
Kosmiczna Księżniczka
- -#Charlotte

Heavy Metal Universe!
heh a w BNW to Bruce skopał śpiewy publiki, bo powinien dawać jej do zaśpiewania TYLKO A brave new world a nie IN A brave new world, gdyż ludzie głupieją jedni śpiewają tak a drudzy siak i nieciekawie to wychodzi...
-
Justin Credible
- -#Charlotte

generalnie człek ma rację, chociaż nie sposób się zgodzić z tym że chłopcy nie czują radości grania... ja tam widziałem radość grania parę dni przed Dortmundem we Wrocławiu... widziałem dwukrotnie w Katowicach i widziałem też w Chorzowie...Kosmiczna Księżniczka pisze:http://www.gondolin.aplus.pl/main/index ... &Itemid=28
Wroclaw byl po Dortmundzie 
DO glosu wokalu mozna sie przyczepic, szczegolnie, ze malo kto bedzie pamietac, ze Bruce byl dopiero co chory.
DO glosu wokalu mozna sie przyczepic, szczegolnie, ze malo kto bedzie pamietac, ze Bruce byl dopiero co chory.
-
Kosmiczna Księżniczka
- -#Charlotte

W takim razie jaki sens ma nagrywanie koncertowki kiedy wokalista jest niedysponowany?
Heavy Metal Universe!
taki, ze akurat ten koncert byl pozadnie zarejestrowany. Ja osobiscie wole miec album z Dickinsonem w gorszej formie, niz nie miec go w ogole. Jak komus nie pasuje, nie musi tego kupowac. I tak iwekszosc ma mp3 z netu, a pluje sie, ze to wyciaganie kasy od fanow.....
Lepsza koncertówka w garści niż bootleg w odtwarzaczu. Czy jakoś tak.Kosmiczna Księżniczka pisze:W takim razie jaki sens ma nagrywanie koncertowki kiedy wokalista jest niedysponowany?
KMFDM
To niemogli zarejestrować jeszcze jednego koncertu 
Rejestrowali Wroclaw i widocznie pomimo lepszej formy Bruce'a byl zwalony z jakis innych powodow i juz lepszy byl Dortmund.
-
Kosmiczna Księżniczka
- -#Charlotte

Z punktu widzenia emocjonalno - fanowskiego jak najbardziej, z punktu widzenia propocyjno-ekonomicznego... to zwykłe wyciąganie kasy przez zespól, który staje sie już fabryką a nie heavymetalową kapeląGreddo pisze:Lepsza koncertówka w garści niż bootleg w odtwarzaczu. Czy jakoś tak.Kosmiczna Księżniczka pisze:W takim razie jaki sens ma nagrywanie koncertowki kiedy wokalista jest niedysponowany?
Heavy Metal Universe!