Koszulka Bruce'a

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
speedrw
-#Trooper
-#Trooper

Re: Koszulka Bruce'a

Post autor: speedrw »

Swarożyc pisze:Nie wiem o co chodzi. Ja znam klienta (dominikanin) z hospicjum który 3 chorych na raka podopiecznych zabrał na Mystic.
Ja też bez krępacji pocinam do kościółka z Maidenem na klacie...
Ja widziałem kiedyś w kościele w Gdańsku typa z koszulką Vader'a
Awatar użytkownika
Swarożyc
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Swarożyc »

Inna sprawa, że dla mnie to jest prawidłowe podejście (chociaż koszulkę mógłby sobie darować). Śmiesznie to wygląda, ale o człowieku świadczy raczej dobrze. Tak mi się zdaje.
Nie każdy w końcu musi by tr00 i wprowadzać w czyn wszystko o czym śpiewa kapela. Ja też trochę sobie rozdzielam muzykę i image kapeli, bo jak nie to dawno bym już dziewice szamał na śniadanko. Poza tym Peter z Vadera ma podobnież ochrzczone dzieci :lol:
reaktywacja
CubeX
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: CubeX »

Z moim kolegą - dominikaninem uczestniczyłem m.in. w koncercie Behemota. Pracuję w katolickiej rozgłośni radiowej, a w domu często słucham Kata. Podobnych - pozornie tylko - rozbieżności dotyczących mojego życia mógłbym podać jeszcze sporo. Tylko, że to nie ma sensu. Nie muszę nikogo przekonywać, że dla mnie ważne jest to, czy jesteś porządnym kolesiem i postępujesz etycznie, a nie to, kim jesteś lub co wyznajesz. A etyka to ponadwyznaniowy zbiór zasad. I jak sobie to dobrze w głowie poukładasz, to rzeczy, które dotąd wydawały się nie do pogodzenia, mogą doskonale obok siebie funkcjonować.
Awatar użytkownika
Swarożyc
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Swarożyc »

:beer Aż sobie skopiowałem tego posta
reaktywacja
Lomion

Post autor: Lomion »

Ja jestem lektorem, chodzę do kościoła z Eddiemj na klacie, mam dłuższe włosy, proboszcz coś tam burczy pod nosem, nawet posądzał o jakieś sekty, satanizmy, okultyzmy, a ja mu odpowiadam, że "nie habit zdfobi mnicha".Zresztą swoją przyszłość wiążę z dominikanami :)
Aha, znam księdza, który bawił się na Woodstocku przy Vaderze :D
ropuch

Post autor: ropuch »

Lord Of The Flies pisze:Czy na koszulce Bruce'a na Scream For Me Brazil jest Papież?Tak mi sie wydaje, jaki ma On związek z utworem Sacred Cowboys?
nie wiem jaki to ma zwiazek z Wojtyłą, ale i tak nie przbije koszulki Axla Rosea z Jezusem i napisem 'Kill your idol' :D
Lord Of The Flies pisze:czy nie wiecie przypadkiem jaką wiarę wyznają członkowie zespołu,
sa Anglikami, wiec raczej mala szansa, zeby byli katolikami na cale szczescie :D
ropuch

Stranger pisze:Wlasnie na takiej zasadzie niektorzy ludzie mysla ze przez The number of the beast Ironi sa satanistami.
zastanawia mnie jak glupikm trzeba byc, aby na podst. klipu to Numbera posadzic kogos o satanizm.... :roll:
ropuch

karolcia pisze:Skoro Adrian jest wierzący to czemu na DoD ma koszulkę z odwróconym krzyżem i pentagramem?
nikt nie napisal w co Smith wierzy :P
Yaaqb
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Yaaqb »

Nie szło edytować? :>
ropuch

nie chcialo sie...
ODPOWIEDZ