Death On The Road - album live!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Death On The Road - album live!
Wreszcie zdobyłem krążek DotR i musze powiedzieć, że kawałki Dance Of Death, Pashendale, No More Lies, Hallowed Be Thy Name i Journeyman powaliły mnie na kolana i gdyby forma Bruce'a była troszeczkę lepsza to powaliłyby mnie tak, że nie byłbym w stanie wstać z podłogi. Niezwykły klimat, świetny mix instrumentów... miód. Ta koncertówka jest moją ulubioną (chociaż mam ją dopiero godzinę). Naprawdę spodziewałem się po Waszych dyskusjach beznadziejnej formy Bruce'a a wcale nie jest tak źle. Coś niesamowitego. :solo :solo :rocx :solo :solo
dostalem na urodzinki oryginal DOTR na CD
wiec oprocz tego ze tylko na DVD sobie mialem kupic dochodzi jeszcze CD 
coś około 24 października czy jakoś takropuch pisze:a kiedy DVD wychodzi ?
A nie za tydzień?
Niedawno coś było w tym temacie mówione że premiera została przesunięta na drugą połowę października 
jakby 24 pażdziernika było to w dvd to akurat w moją kolejna rocznice slubu :rocx
toby Ci Zona mogla prezent zrobicPremus pisze:jakby 24 pażdziernika było to w dvd to akurat w moją kolejna rocznice slubu :rocx
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
ropuch
a mnie chodzi o to, ze Ci powiedzieli, ze jeszcze NIGDZIE nie wyszlosyzygy pisze:Ja mówię TYLKO o Częstochowskim Mediaropuch pisze:syzygy napisał:
Pytałem się w miesiąc po premierze reedycji Dickinsona czy jest Accident to mówili że to jeszcze NIGDZIE nie wyszło.
to dziwne bo mnie sie to wlasnie w MM i to krotko po premierze udalo wlasnie AoB kupic
o jezu miodzik ja mam album jakies dwadziescia minut i jeszcze zbieram szczenke z podlogi <wow> a najwazniejsze jest to ze w srodku ksiazeczki jes chyba zdjecie poswiecone Mystic Festival 2003 we wroclawiu dla mnie kosmos :solo :solo :solo
Poland We salute you !!!!! :]
- Metalophil
- -#Moonchild

oj chyba jednak nieKogut pisze:a najwazniejsze jest to ze w srodku ksiazeczki jes chyba zdjecie poswiecone Mystic Festival 2003 we wroclawiu dla mnie kosmos :solo :solo :solo
no to dlatego napisalem"chyba"
:P:P:P
ale polska flaga jest :] i to tez mily akcent :]
Poland We salute you !!!!! :]
Heheh... to w Częstochowie premiera będzie 3 grudniaGreen Man pisze:coś około 24 października czy jakoś takropuch pisze:a kiedy DVD wychodzi ?
To z Czech. Tam bylo wiecej polskich flag niz na Mysticu 
Can The End Be At Hand?
Czy dvd jest już dostępne? O ile się nie mylę, data premiery już za nami (chyba, że coś przegapiłem). Pytam, bo do najbliższego Media Markt mam kilkadziesiąt kilosów, więc wolałbym w ciemno nie jechać. A może nawet ktoś z Was wie, czy konkretnie w Częstochowie można już ten koncercik kupić. Z moich ostatnich doswiadczeń wynika, że nowości docierają tu długo po premierze. Tak był np. z DoTR na cd.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wg. ostatnich niepotwierdzonych informacji DVD może wyjść nawet na początku przyszłego roku.
Czekam na potwierdzenie jakiejś konkretnej daty przez EMI...
WICKER MAN pisze:Wg. ostatnich niepotwierdzonych informacji DVD może wyjść nawet na początku przyszłego roku.![]()
nie załamuj mnie a ja sie taj cieszylem ze 24X
Po tym jak wychodzil RIR nie mozna byc zaskoczonym.
Can The End Be At Hand?
kiedy oni ostatnio nie zlapali opoznienia z wydaniem czegos??
ehhhh