03/10/2005 - Dio - Warszawa @ Stodoła
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Re: 03/10/2005 - Dio - Warszawa @ Stodoła
a Ty taki nieogolony 
Oco chodzi z tymi Defendersami? Fani JP maja jakiś zlot? Z jakiej okazji?Neon Dion pisze:to co Wicker nie wpadniesz do Defendersów ??WICKER MAN pisze:To jak, robimy jakieś sanktuaryjne spotkanko przed koncertem?![]()
![]()
... a moze by tak połaczyć oba mini-zlociki troche sie pokłucimy co lepsze hehe
![]()
sorki za offa, al enei wiem gdzie mam grzebac zeby sie czegos dowiedziec...
a miales zamiar jechac ?ironBIDDAF pisze:DAMN! TO już teraz??? To ten poniedzialek najblizszy??
O cholera, ale ten czas minal, a ja nieprzygotowany
-
Fearmaiden
"Koncert jest przeznaczony również dla osób niepełnoletnich. Jeśli masz skończone16 lat, to wejdziesz bez opieki rodziców. Nie będziemy jednak mogli wpuścić Cię do stref, w których sprzedajemy alkohol. Jeśli nie skończyłeś jeszcze16 lat, to niestety zapraszamy z jednym z rodziców"
To chyba jakieś jaja, nie?
PRAWIDŁOWO z tym alkoholem :]Fearmaiden pisze:To chyba jakieś jaja, nie?
A co do wpuszczania bez opieki do 16stki to troche też tego nie czaję. rozumiem tak do 12stki w sumie ;/
przed Slayerem niby tez tak bylo, a nie bylo przestrzegane... wejdziesz bez problemu. masz bilet - wchodzisz...Fearmaiden pisze:"Koncert jest przeznaczony również dla osób niepełnoletnich. Jeśli masz skończone16 lat, to wejdziesz bez opieki rodziców. Nie będziemy jednak mogli wpuścić Cię do stref, w których sprzedajemy alkohol. Jeśli nie skończyłeś jeszcze16 lat, to niestety zapraszamy z jednym z rodziców"
![]()
na slayerze bylem 3 miechy po 18 i nikt nic nigdzie nie sprawdzal 
3 miechy po 18 a 2 lata przed wyznaczonym wiekiem to jednak jest mała róznica ... nie sadziszS1MON pisze:na slayerze bylem 3 miechy po 18 i nikt nic nigdzie nie sprawdzal
To zalezy jak kto wygląda, bo żadnych dokumentów mi nigdy nie sprawdzali. Jesli Fearmaiden wygląda w miarę dorosło to go wpuszczą.
Mnie się wydaje, że to musi być przynajmniej jeden rodzic przy wejściu, tzn. przy sprawdzaniu biletu. Swoją drogą to sprawe mam w tej sytuacji załatwioną.
nie wiem czy ktos o nicku Strachliwa dziewica czy tez Dziewiczy starch (nie wiem jak sam autor to interpretujePink pisze:To zalezy jak kto wygląda, bo żadnych dokumentów mi nigdy nie sprawdzali. Jesli Fearmaiden wygląda w miarę dorosło to go wpuszczą.
Ale tak powaznie: Ja naprawdę niewyglądam na pełnoletniego a jeszcze nigdy w Stodole nie pytali mnie o dowód - czy to przy wejściu czy też przy kupnie piwa. Jesli gość wygląda w miarę poważnie i wejdzie w miarę trzeźwy to raczej nie powinno byc problemu.
moim zdaniem nie wejdzie .... robimy zakłady ??Pink pisze:![]()
Dobre
Ale tak powaznie: Ja naprawdę niewyglądam na pełnoletniego a jeszcze nigdy w Stodole nie pytali mnie o dowód - czy to przy wejściu czy też przy kupnie piwa. Jesli gość wygląda w miarę poważnie i wejdzie w miarę trzeźwy to raczej nie powinno byc problemu.
Wiesz, mi to rybka
Przekonamy się następnego dnia:0
- ironBIDDAF
- -#Trooper

bilet mam od 1 dnia sprzedaży. poprostu zapomniałem o tym koncercie... inaczej bym na Stinga nie jechał....S1MON pisze:a miales zamiar jechac ?ironBIDDAF pisze:DAMN! TO już teraz??? To ten poniedzialek najblizszy??
O cholera, ale ten czas minal, a ja nieprzygotowany
ja Ci dalej nie wierze
wybierasz sie z Eve i reszta ?
- ironBIDDAF
- -#Trooper

a jadą o 6:30 rano ?
Ja postaram sie wbic do auta znajomego, a jak sie nie uda to rannym pociagiem :-)
- Metalophil
- -#Moonchild

a załóżmy że ktoś nie ma internetu i nie może wejść na stronę Stodoły. o koncercie dowiedział się z Empiku gdzie kupił bilet. Skąd ma niby wiedzieć że wstęp jest tylko dla osób od 16 lat skoro na bilecie nie ma o tym ani słowa? Żeby było ciekawiejPink pisze:![]()
Dobre