04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
My tu gadu a tymczasem dziś (pewnie dokładnie teraz
) Dream Theater gra w Sztokholmie! Zazdroszcze tym Szwedom 
Ja tam jestem ciekaw jak z Poznaniu sobie LaBrie poradzi
Ciekawe czy trafi na swoj dzien czy tez spiewanie wyjdzie mu "nieco" gorzej 
Nie pękaj
Oni bede nam zadrościć 4.10
Zreszta u nas będzie lepszy koncert i już

No ja mam nadzieje, że "nie zepsuje" swoich lini woklanych

No ja mam nadzieje, że "nie zepsuje" swoich lini woklanych
Czytałem na oficjalnym forum, opinie tych ktorzy byli na wakacjach na Gigantour, pisali, że LaBrie w bardzo dobrej formie
Podobno nie zaciąga jak choćby na Budokanie
Miejmy nadzieje ze James jest jak wino 
No to fajnieeulogy pisze:Czytałem na oficjalnym forum, opinie tych ktorzy byli na wakacjach na Gigantour, pisali, że LaBrie w bardzo dobrej formiePodobno nie zaciąga jak choćby na Budokanie
A tak w ogole jednego mi bardzo szkoda - ze prawdopodobnie nie bedzie zadnego bootlega z Poznańskiego gigu.
NO własniekocian_jr pisze:No to fajnieeulogy pisze:Czytałem na oficjalnym forum, opinie tych ktorzy byli na wakacjach na Gigantour, pisali, że LaBrie w bardzo dobrej formiePodobno nie zaciąga jak choćby na Budokanie
Bo jak sobie przypominam wersje Pull Me Under z Once In A Livetime to az niedobrze mi sie robi
![]()
A tak w ogole jednego mi bardzo szkoda - ze prawdopodobnie nie bedzie zadnego bootlega z Poznańskiego gigu.Bo z pewnoscia bedzie co wspominac a taki bootleg bylby swietna pamiatka... ech
Trzeba cos z tym zrobic....
Mniejsza z bootlegami jak bedziem miał ktos zrobic to zrobi
Powiedzcie co z aparatmi?? Bierzecie na koncert?? Jak myslicie beda problemy z wniesieniem??
Jaki jest nr telefonu do Areny?
(+4861) 866 23 45MiKi pisze:Jaki jest nr telefonu do Areny?
No własnie nie wiem...ale raczej nie...Ale mam zapytanie odnośnie tego wnoszenia : czy jak ktoś będzie miał plecak z kaseta VHS i ok. 20 płytami zostanie wpuszczony??eulogy pisze:Mniejsza z bootlegami jak bedziem miał ktos zrobic to zrobiPowiedzcie co z aparatmi?? Bierzecie na koncert?? Jak myslicie beda problemy z wniesieniem??
Dżizas... co Ty tam bedziesz chandel obnośny uskuteczniał?Fear pisze:No własnie nie wiem...ale raczej nie...Ale mam zapytanie odnośnie tego wnoszenia : czy jak ktoś będzie miał plecak z kaseta VHS i ok. 20 płytami zostanie wpuszczony??eulogy pisze:Mniejsza z bootlegami jak bedziem miał ktos zrobic to zrobiPowiedzcie co z aparatmi?? Bierzecie na koncert?? Jak myslicie beda problemy z wniesieniem??
Wydaje mi się, że mogą się przyczepić, ale to tylko moja subiektywna opinia.
Nie!!!Copycat pisze:Dżizas... co Ty tam bedziesz chandel obnośny uskuteczniał?Fear pisze:No własnie nie wiem...ale raczej nie...Ale mam zapytanie odnośnie tego wnoszenia : czy jak ktoś będzie miał plecak z kaseta VHS i ok. 20 płytami zostanie wpuszczony??eulogy pisze:Mniejsza z bootlegami jak bedziem miał ktos zrobic to zrobiPowiedzcie co z aparatmi?? Bierzecie na koncert?? Jak myslicie beda problemy z wniesieniem??
![]()
Wydaje mi się, że mogą się przyczepić, ale to tylko moja subiektywna opinia.
Firuś nie okłamuj ludzi...płyt jest 28
Mam nadzieje, że Ci ich nie zabiorą 
Ale ja nawet nie wiedziałem ile Ty chcesz mi ich daćArien pisze:Firuś nie okłamuj ludzi...płyt jest 28Mam nadzieje, że Ci ich nie zabiorą
No ja tezmam nadzieje, że zostawią mi płyty z wkładką w plecaku
Na bank Cie nie wpuszcza. Pomyślą, że jesteś jakimś Ruskiem ze stadionu(bez obrazyFear pisze: No własnie nie wiem...ale raczej nie...Ale mam zapytanie odnośnie tego wnoszenia : czy jak ktoś będzie miał plecak z kaseta VHS i ok. 20 płytami zostanie wpuszczony??
Aghrrr! to zostaw na całą noc w poczekalni na dworcu
Bo pomyślą, że jesteś konkurencją dla Bema
a koncert coraz bliżej... już się pilnie uczę do roli przewodnika turystycznego
a koncert coraz bliżej... już się pilnie uczę do roli przewodnika turystycznego
Powinnaś zrobić jakis specjalistyczny kursArien pisze:już się pilnie uczę do roli przewodnika turystycznego
koziołki sobie sam zobaczy, bo ja wtedy w szkole będę 
Ale psoko, już ja go jakoś zadowolę

grunt, żeby koncert był udany
Ale psoko, już ja go jakoś zadowolę
grunt, żeby koncert był udany
a ja mam takie pytanie: nie wiecie moze czy jest jakis bus z Poznania do Warszawy kolo godziny 24? Bo pierwszy pociag jaki jedzie do Wa-wy jest dopiero o bodajze 2:19 
też mam pytanie: nie wiecie czy na hali bedzie jakiś sklepik Rock-Serwisu (jak to zwykle bywa na takich imprezach) z płytami, koszulkami i innymi gadżetami???
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum