03/10/2005 - Dio - Warszawa @ Stodoła
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/10/2005 - Dio - Warszawa @ Stodoła
"Bramy" otwarte od 18.30 (Czyli pewnie o 19), supportów chyba niebędzie, więc Dio zacznie pewnie własnie koło 20
Zapewne z 15- 20 minutowym poślizgiem.
myslicie ze skończy sie ok 23 ??
Podejrzewam że przed 23, nie będzie supportu, set potrwa 2 godziny. Zakładam 22:30 się skończy.
nie wypuscimy wczesniej niz po 2,5 godzinach graniaPepsio pisze:Podejrzewam że przed 23, nie będzie supportu, set potrwa 2 godziny. Zakładam 22:30 się skończy.
Będzie jakiś problem z wniesieniem aparatu?
Bo tak se myśle czy wziąć cyfrówkę... chciałabym w sumie jąmieć. A też boje się ją w szatni zostawić..
Bo tak se myśle czy wziąć cyfrówkę... chciałabym w sumie jąmieć. A też boje się ją w szatni zostawić..
Mam kase i moge jechać na koncert! :rocx
Mimo wszystko martwie się o bilety, bo zamówić już raczej nie mogę, w Bydgoszczy w sklepach biletów chyba nie ma (a może są, orientuje się ktoś?) pozostaje tylko kupić je na miejscu, ale czy będą? Nie uśmiecha mi się jechać takiego kawału drogi po to by popatrzeć na wejście do stodoły. Toteż mam prośbę, jeśli ktoś jest zorientowany niech napisze ile biletów zostało, a może ktoś ma do sprzedania?
Mimo wszystko martwie się o bilety, bo zamówić już raczej nie mogę, w Bydgoszczy w sklepach biletów chyba nie ma (a może są, orientuje się ktoś?) pozostaje tylko kupić je na miejscu, ale czy będą? Nie uśmiecha mi się jechać takiego kawału drogi po to by popatrzeć na wejście do stodoły. Toteż mam prośbę, jeśli ktoś jest zorientowany niech napisze ile biletów zostało, a może ktoś ma do sprzedania?
Jakby co to w Stodole funkcjonuje depozyt.EvE pisze:Będzie jakiś problem z wniesieniem aparatu?
Sądze ze można być spokojnym, biletów niezabraknieWiśnia pisze: jeśli ktoś jest zorientowany niech napisze ile biletów zostało,?
a macie w Bydzi telefony ??? oooo a jednak macie .... wiec wydaje mi sie ze mozesz zadzwonic do Stodoły i sie najzwyczajniej zapytac ... a nawet bilet zarezerwowac !!! ehhhWiśnia pisze:Mam kase i moge jechać na koncert! :rocx
W piatek popoludniu kupowalem w katowickim empiku i biletow mieli dosc sporo, wiec na miejscu na pewno kupisz bez problemow.
No, to ja idę spakować plecak, do wanny i spać:).
O 5 musze jutro wstać, więc do , mam nadzieję, zobaczenia przed Stodołą
:beer
O 5 musze jutro wstać, więc do , mam nadzieję, zobaczenia przed Stodołą
Na Radiu Trójka właśnie leci audycja z Dio. Słucha ktoś tego?
Czasami puszczają jakieś kawałki. :solo
Czasami puszczają jakieś kawałki. :solo
To Minimax, audycja pana Piotra Kaczkowskiego. Idę słuchać 
-
Deleted User 622
Zazdroszcze wam
Zycze udanego koncertu.
To już dziś przybędzie do nas Władca Księżyca Dio (od razy przyniesie zaćmienie słońca
).
Świetnej zabawy i przeżyć niezapomnianych życzę wszystkim Wam, którzy tam będą, jak i również sobie
. :rocx
Świetnej zabawy i przeżyć niezapomnianych życzę wszystkim Wam, którzy tam będą, jak i również sobie
-
Deleted User 1309
Milej zabawy z tym starym piernikiem 
Pojechałbym ale nie mam już kasy czekamy to na forum na relaccji i jakieś fotki udanego koncertu :rocx
właśnie...miłej zabawy, obszernych relacji i duuużo fotek 
No miłej zabawy Wam wszystkim idącym życzę :rocx