RoskSerwisu to nie wiem ale na pewno bedzie stoisko z oficjalnymi, oryginalnymi,koncertowymi gadżetami Dream'owmaciekmetal pisze:też mam pytanie: nie wiecie czy na hali bedzie jakiś sklepik Rock-Serwisu (jak to zwykle bywa na takich imprezach) z płytami, koszulkami i innymi gadżetami???
04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Nie jade. Nie chce mi się. Właściwie to już żałuje, ale trudno. Bywa.
współczuję ścisku w tym cudnym korytarzyku w Arenie... i w ogóle jak na mój gust to tam mało miejsca jest i drzwi małe...
Ciekawe wogole ile bedzie w końcu ludzi, orientuje sie ktos?? Z 5 tys bedzie??
Hmm.. zobaczymy co do tego zadowalaniaArien pisze:koziołki sobie sam zobaczy, bo ja wtedy w szkole będę
Ale psoko, już ja go jakoś zadowolę![]()
![]()
grunt, żeby koncert był udany
No tak myśle, że ok. 5 tys. będzie...Może troche więcej osób
a koziołki są tróóó bo się trykają... OO... i Arien nam pokaże koziołki, bo jest najlepszym przewodnikiem na .świecie
To już 2 dni!!! Dlaczego nigdzie nie ma odliczacza jak do Chorzowa?
Tylko nie wiem jeszcze jak będzie wyglądała noc...
Coś się wymyśli
Najlepszy jest spontan
Tylko nie wiem jeszcze jak będzie wyglądała noc...
Najlepszy jest spontan
Bo może DT nie jest tak popularne jak IM??Fear pisze:To już 2 dni!!! Dlaczego nigdzie nie ma odliczacza jak do Chorzowa?
A po co, sami odliczamy te godziny do koncertu, za 48 h o tej porze bedziemy gdzies po połowie setaFear pisze:To już 2 dni!!! Dlaczego nigdzie nie ma odliczacza jak do Chorzowa? Laughing
Tylko cały czas sie miotam czy brac cyfrowke
Powiedział co wiedziałWrathchild_88 pisze:Bo może DT nie jest tak popularne jak IM??
ano mało czasu zostało... też się zjawię po Areną, eulogy - jak Cię rozpoznać?
bo skoro już będziemy w jednym miejscu o jednym czasie...trzeba poznawać brać forumową 
Fear - coś się wymyśli, co z tą nocą nieszczęsną..
Fear - coś się wymyśli, co z tą nocą nieszczęsną..
No ja tez jutro przeżyje te 7 lekcji jakoś... A po południu już będe myślami w Posen....eulogy pisze:A po co, sami odliczamy te godziny do koncertu, za 48 h o tej porze bedziemy gdzies po połowie setaFear pisze:To już 2 dni!!! Dlaczego nigdzie nie ma odliczacza jak do Chorzowa? LaughingKurcze tylko jutro przezyc zajecia na uczelni i juz bede myslami w arenie
![]()
Tylko cały czas sie miotam czy brac cyfrowkePoradźcie coś...
Dokładnieeulogy pisze:Powiedział co wiedziałWrathchild_88 pisze:Bo może DT nie jest tak popularne jak IM??
No ja wiem... tylko zabardzo nie wiem co....Arien pisze: Fear - coś się wymyśli, co z tą nocą nieszczęsną..
a ja dziś słuchałam sobie DT..i się troszkę zauroczyłam w ich... długich kawałkach
i trochę żałuję, że mnie na koncercie nie będzie.
Fear...a ja już jestem w Posen
i to nie myślami a ciałem 
Fear...a ja już jestem w Posen
A jakich utworów słuchałaś?Arien pisze: a ja dziś słuchałam sobie DT..i się troszkę zauroczyłam w ich... długich kawałkachi trochę żałuję, że mnie na koncercie nie będzie.
Też już bym chciał być...Arien pisze:Fear...a ja już jestem w Posen![]()
![]()
i to nie myślami a ciałem
![]()
puppies on acid i to co ma part I i part II 
Metropolis pt. II i IArien pisze:puppies on acid i to co ma part I i part II
a ja jakoś nie mogę się do nich przekonać tak bardziej....muszę spróbować po raz trzeci do nich "podejść" 
Wszystko się uda metodą prób i błędówArien pisze:a ja jakoś nie mogę się do nich przekonać tak bardziej....muszę spróbować po raz trzeci do nich "podejść"
Już ja się postaram, abyś Ty nie zbłądziła
w to akurat nie wątpię..
a Ty jutro...tzn praiwe jutro..nie zbłądzisz w Posen
Życzę wszystkim udanego koncertu i miłego pobytu w pełnym drechów (acz mimo tego minusa), jakże wspaniałym mieście
Życzę wszystkim udanego koncertu i miłego pobytu w pełnym drechów (acz mimo tego minusa), jakże wspaniałym mieście
- real_alien
- -#Long distance runner

Ja już zaczynam mieć reisefieber. 
a znalazłeś sobiek obitkę-przewodniczką-komitet powitlany? :>
No ja wiem, ze się nie zgubieArien pisze:w to akurat nie wątpię..a Ty jutro...tzn praiwe jutro..nie zbłądzisz w Posen
![]()
Nie każdy ma to szcześcieArien pisze:a znalazłeś sobiek obitkę-przewodniczką-komitet powitlany? :>
Koncert, koncert, koncert... Już jutro...