A pojutrze ma być na forum obszerna relacja. zdjęcia i takie tamFear pisze:Koncert, koncert, koncert... Już jutro...
04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
No baaaaWrathchild_88 pisze:A pojutrze ma być na forum obszerna relacja. zdjęcia i takie tamFear pisze:Koncert, koncert, koncert... Już jutro...
ja wezmę...zrobię fotki Areny i Feara 
No ok, a później się da jakiś fajny podpisArien pisze:ja wezmę...zrobię fotki Areny i Feara
Bede w koszulce Dream TheaterArien pisze:eulogy - jak Cię rozpoznać?
Co do zdjec to ja sie nimi zajme biore aparat
Aż wstyd sie przyznać, ale ja nie ma koszulki Dreamów...eulogy pisze:Bede w koszulce Dream TheaterArien pisze:eulogy - jak Cię rozpoznać?Dla ułatwienia dodam, że bedzie to koszulka Images And Words albo Octavarium
Co do zdjec to ja sie nimi zajme biore aparat
U mnie na tym zad**** tak juz bywa:/
No i już tylko dzień został. Dzień do ostatniego(z mojego punktu widzenia oczywiście) godnego uwagi wydarzenia muzycznego w tym roku. Niestety Judasów nie zobacze w tym roku(i pewnie już nigdy...
), więc zostaje Dream Theater. Respect dla Rock Serwis że ich sprowadził znowu :rocx Teraz sie zastanawiam jakie płytki wziąść do samochodu, w końcu ponad 300km to troche czasu w aucie spędzonych będzie. Najpewniej będą to: "Images & Words"(a jak!! :rocx ), Awake, Scenes Form A Memory, Train Of Thought i Octavarium(qrcze strasznie mało tego słuchałem). Wezme jeszcze "Lateralus" Toola, żeby Starszemu sie fajnie prowadziło jak będziemy wracać
Tak sobie teraz pomyślałem, że niezłe jaja by były, gdyby zagrali "Shine On You Crazy Diamond" Floydów, bo wszyscy pewnie na początku by pomyśleli że to Octavarium
Chciałbym "A Change Of Seasons" i to bardzo, i jeszcze "Voices". Reszta naprawde obojętna bo i tak będzie super :solo
Teraz pytanie za 100 punktów do Poznaniaków. Czy w Poznaniu działają parkomaty i czy gdzieś blisko Areny jest parking?
Ja też nie i co z tego????Fear pisze:Aż wstyd sie przyznać, ale ja nie ma koszulki Dreamów...
Dlaczego wstyd?Fear pisze:Aż wstyd sie przyznać, ale ja nie ma koszulki Dreamów... Rolling Eyes
ja tam ide w koszulce SFAM
nie bedzie problemow ze zlokalizowaniem mnie 
Z pewnościąkocian_jr pisze:ja tam ide w koszulce SFAM Smile nie bedzie problemow ze zlokalizowaniem mnie Laughing
ja obecnie siedze u brejdaka w Wa-wie i wyjezdzam jutro dopiero o 15
Ale co tam, lepiej pozno niz wcale
A tak na marginesie - w Arenie jest cos w rodzaju szatni itp?
A tak na marginesie - w Arenie jest cos w rodzaju szatni itp?
a ja juz w Poznaniu jestem ;d jutro bede w koszulce Troopera
wiec jak cos to sie spotkamy
see you !
see you !
Ja jade pociągiem, w Poznaniu będę koło 16:00, a stawię się w koszulce Octavarium
Niezapomnianych przeżyć życzę wszystkim !!! Do zobaczenia pod Areną 
Artur pisze:Ja też nie i co z tego????Fear pisze:Aż wstyd sie przyznać, ale ja nie ma koszulki Dreamów...Trzeba będzie w końcu kupić. Ja sobie przyjde na koncert w Nevermore może, albo Tool, a qmpel w Ironach i pewnie i tak nie bedziemy jedyni :rocx
eulogy pisze:Dlaczego wstyd?Fear pisze:Aż wstyd sie przyznać, ale ja nie ma koszulki Dreamów... Rolling EyesNajwazniejsze jest to ze ich słuchasz i,że rozumiesz ich muzyke, a to czy masz ich koszulke czy nie to nie jest istotne
Dzięki chłopaki :beer
Ja wiem, że liczy sie to, że zorumiem ta muzykę, no ale wiecie...Ja chce miec koszulke Dreamów
Mama Ci kupi, nie martw sieFear pisze:Ja chce miec koszulke Dreamów
tylko ciekawe za jaka ceneeulogy pisze:Mama Ci kupi, nie martw sieFear pisze:Ja chce miec koszulke DreamówNa koncercie bedziesz miał okazje zakupic oficjalna koncertowa
Yeaah wyjezdzam jednak z Wa-wy o 14:20
kocian_jr pisze:tylko ciekawe za jaka cene Wink
Pewnie za 100
Ja wstaje o 5, autobus do Wrocka mam o 5:50, pociąg z Wrocka mam o 7:26, będe w Poznaniu o 10:13...Ufff, ale będzie jazdakocian_jr pisze:tylko ciekawe za jaka ceneeulogy pisze:Mama Ci kupi, nie martw sieFear pisze:Ja chce miec koszulke DreamówNa koncercie bedziesz miał okazje zakupic oficjalna koncertowa
![]()
Yeaah wyjezdzam jednak z Wa-wy o 14:20Tak wiec na 17:30 zjawie sie w Posen. Heh, pierwszy raz w tym miescie sie zjawie