Death On The Road - album live!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Death On The Road - album live!
to dobrze, przymajmniej kase uzbieramWICKER MAN pisze:Wg. ostatnich niepotwierdzonych informacji DVD może wyjść nawet na początku przyszłego roku.![]()
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
ropuch
ale plecieszslayer pisze:to dobrze, przymajmniej kase uzbieramWICKER MAN pisze:Wg. ostatnich niepotwierdzonych informacji DVD może wyjść nawet na początku przyszłego roku.![]()
ta wiadomosc zdrowo mnie wkurzyla
Nie do konca, bo pierwotnie miala wyjsc w maju/czerwcu, ale przelozyli z uwagi na premiere St. Angerropuch pisze:Dance of Death bylo chya bez opoznienia ?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie tylko. Także dlatego, że nie byliby w stanie przygotować wcześniej całej promocji itp. A wydawanie płyty w środku wakacji nie miałoby sensu.Szymon pisze:Nie do konca, bo pierwotnie miala wyjsc w maju/czerwcu, ale przelozyli z uwagi na premiere St. Anger
-
ropuch
nic o tym nie slyszalemSzymon pisze:Nie do konca, bo pierwotnie miala wyjsc w maju/czerwcu, ale przelozyli z uwagi na premiere St. Angerropuch pisze:Dance of Death bylo chya bez opoznienia ?
- likipiki
- -#Lord of the flies

Dziwne? Hm.. IMO patrząc z perspektywy czasu (już chyba 2 lat), to DOD przegrywa z St.Anger.
Owszem wiem, że to zupełnie inne gatunki grania. Ale w miarę upływu czasu St.Anger staje się dla mnie coraz bardziej słuchalne i czasem powracam z chęcią do tej muzyki, a DOD coraz bardziej mnie przynudza.
Owszem wiem, że to zupełnie inne gatunki grania. Ale w miarę upływu czasu St.Anger staje się dla mnie coraz bardziej słuchalne i czasem powracam z chęcią do tej muzyki, a DOD coraz bardziej mnie przynudza.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
ropuch
Ja mam inne odczucia. Szanuje to, co zrobila Metallica na St. Anger, kilka kawałkow naprawdę mi się podoba, ale całość jakoś nie przykuwa mojej uwagi na dłużej - 1 przesłuchanie raz na jakiś czas i starczy. Z DoD jest inaczej - słucham codziennie przez jakiś czas, później przerwa i cykl sie powtarza 
DoD jest jedną z najlepszych płytek Maiden.... przynajmniej dla mnie..... od niej się zaczęło i nie nudzi mnie pomimo upływu czasu, taki np. Brave i Fear mi się jakby przejadł a DoD trzyma się świetnieświnka666 pisze:Dziwne? Hm.. IMO patrząc z perspektywy czasu (już chyba 2 lat), to DOD przegrywa z St.Anger.
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

syzygy pisze: DoD jest jedną z najlepszych płytek Maiden.... przynajmniej dla mnie..... od niej się zaczęło i nie nudzi mnie pomimo upływu czasu, taki np. Brave i Fear mi się jakby przejadł a DoD trzyma się świetnie
DoD to jak dla mnie płytka Maiden z dolnej półki, spore rozczarowanie po świetnym "Brave New World", obie płytki które wymieniłeś zmiatają "Dance Of Death" w pył
A mnie nie przynudzasyzygy pisze:świnka666 napisał:
Dziwne? Hm.. IMO patrząc z perspektywy czasu (już chyba 2 lat), to DOD przegrywa z St.Anger.
ja bym tam tylko dodał recytację przed Paschendale i przed DoD...Artur pisze:Ta płyta naprawde mogłaby byc lepsza, ale akceptuje ją taką jaką jest.
Też bym to zrobił, ale ja uważam że te utwory wiele zysują w wersji live, jeszcze przed Rainmaker są fajne odgłosy burzy, niby takie mało ważne rzeczy a jednak tworzą klimat. Nie twierdzę że na koncercie dokonali nieprawdopodobnych zmian w tych utworach, ale np. Wildest Dreams dużo lepiej im wyszedł, to samo Rainmaker, o Journeyman nie wspomne. Nie potrafie tego wyjaśnić, ale takie mam odczucie odnośnie tego że DOD mógłby sporo zyskać przy wprowadzeniu nieznacznych zmian...Dziwne...syzygy pisze:ja bym tam tylko dodał recytację przed Paschendale i przed DoD...
to dopiero wyjdzie na dvdArtur pisze:jeszcze przed Rainmaker są fajne odgłosy burzy, niby takie mało ważne rzeczy a jednak tworzą klimat. ...
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
ropuch
a wiadomo juz kiedy na pewno wyjdzie do dvd ? Wicker cos pisal ostatnio, ze moze wyjsc nawet na poczatku przyszlego roku....
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeszcze nie ma potwierdzonych informacji, ale wg. Maidenfans.com premiera może się opóźnić i to aż do lutego 2006...
-
ropuch
ale mnie "pocieszyl" wiec na razie trzeba jakies mp3 skolowac.....do czasu ukazania sie dvd :]WICKER MAN pisze:Jeszcze nie ma potwierdzonych informacji, ale wg. Maidenfans.com premiera może się opóźnić i to aż do lutego 2006...
to ty jeszcze nie masz?ropuch pisze:ale mnie "pocieszyl" wiec na razie trzeba jakies mp3 skolowac
-
ropuch
nie. liczylem ze dvd wyjdzie w pazdzierniku to na cholere by mi byly mp3, a tak to trzeba sciagnac i sluchac az do premiery dvd, bo jakbym chcial jeszcze audio kupic to moj portwel tego nie wytrzyma, a z audio to mam kilka innych pozycji zaplanowanych do zakupu...Wrathchild_88 pisze:to ty jeszcze nie masz?ropuch pisze:ale mnie "pocieszyl" wiec na razie trzeba jakies mp3 skolowac![]()
hm, może to i dobrze, chciałem sobie zamówić na imieniny rock in rio na dvd, więc jeśli to wyjdzie w lutym to nie będzie problemu z pieniędzmi
teraz to nie wiem czy by mi starczyło
teraz to nie wiem czy by mi starczyło