heeh co za numer. na takie koncerty prawie nigdy nie wolno wnosic aparatow, a ja zawsze wnosilem i robilem fotki, ale jakos nigdy nie spotkala mnie taka watpliwa przyjemnosc :]EvE pisze:No nie wpuszczali z aparatami, mi się udało (Dzięki Edyta :beer ) no i jak m\było Drum Solo to chciałam zobaczyć czy mi coś z tego wyjdzie, zrobiłam jedno zdjęcie, to wyszło, a potem jakiś dziwny koles mnie podniósł, to zrobiłam drugie i za moment pojawił się ochroniarz i 'pani pojdzie za mna'. Myślalam, że jak już uda się wnieść to będzie ok. No ale...
Wyszłam za jakimś koksem przeogromnym, który się darł i w ogóle, kazał mi dać bilet, ja miałam dwa bilety i zabrał mi oba... gdzieś szybko polazł, ja nic nie czaiłam poleciałam za nim, doszłam pod wejście i nie chcieli mnie wpuścić... Zaczął krzyczeć i w ogóle, że zapłacił przez takich jak ja 100 zł, że nie ma mowy, że mnie nie wpuści. PRzyszła za chwile też jakaś laska, wygadana mocno i udało jej się doprosićo keirownika i kierownik powiedział, że jak oddamy aparaty do depozytu to nas wpuszci. No to tak zrobiłam, jakiś lewy interes ten depozyt, wróciłam, spytałam o bilety a koleś mi wyjeżdża że ja przecież nie miałam biletów żadnych i co ja od niego chce. Zaczęli mi plecaki oba przeszukiwać i ten sam dupny ochroniarz znalazał w etuii po aparacie (bo oddałam go bez etui) akumulatorki i chciał je wyrzucić, ale kobieta z ochrony się za mną wstawiła i mi je przetrzymała. No ale humor miałam ostro zwalony i byłam już gdzieś z tyłu...
Przemiła ochrona, naprwadę...
03/10/2005 - Dio - Warszawa @ Stodoła
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
ropuch
Re: 03/10/2005 - Dio - Warszawa @ Stodoła
- ironBIDDAF
- -#Trooper

hehe, w rzeczy samej :-)metal pisze:Bo pewnie byłeś na Purplach z DIO gościnnie :>ironBIDDAF pisze:A to ciekawe, ze to był juz mój 2 koncert Dio w PolsceBartdeath pisze: Mógł to być pierwszy i zarazem ostatni koncert tego artysty w naszym kraju.
A teraz mam perspektywe spotkania z Gillanem przed koncertem w lutym w liceum gdzie sie uczylem w ramach kółka zainteresowań
-
Deleted User 357
Setlista:
Intro
Tarot Woman
The Sigh Of The Southern Cross
One Night Of The City
[Video (Intro to Holy Diver)]
Stand Up And Shout
Holy Diver
Gypsy
Drum Solo
Caught In The Middle
Don’t Talk To Strangers
Straight To The Heart
Invisible
Rainbow In The Dark
Shame On The Night
Guitar Solo / Guitar + Keyboards Duet
Holy Diver
Gates Of The Babylon
Heaven And Hell
Man Of The Silver Mountain
Long Live Rock’n’Roll
Last In Line
We Rock
Intro
Tarot Woman
The Sigh Of The Southern Cross
One Night Of The City
[Video (Intro to Holy Diver)]
Stand Up And Shout
Holy Diver
Gypsy
Drum Solo
Caught In The Middle
Don’t Talk To Strangers
Straight To The Heart
Invisible
Rainbow In The Dark
Shame On The Night
Guitar Solo / Guitar + Keyboards Duet
Holy Diver
Gates Of The Babylon
Heaven And Hell
Man Of The Silver Mountain
Long Live Rock’n’Roll
Last In Line
We Rock
Ostatnio zmieniony czw paź 06, 2005 5:04 pm przez Deleted User 357, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Łoj, głupia sprawaEvE pisze:Wróciłam. Ominęło mnie może jakiś 15min. Tylko potem już ciężko mi się było wkręcić, więc generalnie bawiłam się przez jakieś 30 min czy coś.
Ma ktoś set? Napiszcie, plisssss.
ps. życie..... Confused
To generalnie na tym mnie nie było. Wyproszono mnie w połowie Drum Solo. W sumie najbardziej żałuję CitM i DTtS... :/Żelazny pisze:Caught In The Middle
Don’t Talk To Strangers
Straight To The Heart
Invisible
No ale jak stwierdziłam, mądray Polak po szkodzie...
Eve - kiedy foty
pozdrawiam Maidenholika 
-
ropuch
no wlasnie kiedy??!! sajmon a ty zadnych nie zrobiles ? :gunsS1MON pisze:kiedy foty Very Happy
nie bralem aparatu na koncert 
-
ropuch
za kare odddajesz dzisiaj polowe swojego alkoholu dla mnie i konradzikaS1MON pisze:nie bralem aparatu na koncert
nie pije z Wami dzis w takim razie
a Wy Dio i tak nie sluchacie 
-
ropuch
i tu jestes przyjacielu mojej żony w błędzieS1MON pisze:nie pije z Wami dzis w takim raziea Wy Dio i tak nie sluchacie
dobre dobreropuch pisze: i tu jestes przyjacielu mojej żony w błędzie![]()
-
ropuch
nie od ciebie. bardzo po chamsku skopiowalem sobie od znajomego z oryginalu, haha!S1MON pisze:dobre dobre Mr. Green a moze to ode mnie masz holy diver`a Wink
-
Deleted User 622
średnia jest, ale lepsza od Master of the Moonropuch pisze:ale moze sobie kupie Killing the Dragon
A no widzisz, już sąS1MON pisze:Eve - kiedy foty
Aha! Ale gorsza IMO od Magici.metal pisze:średnia jest, ale lepsza od Master of the Moon
Ale ja polecam Sacred Heart
-
ropuch
no chodzi o promocjeEvE pisze:Chyba, że Ci o promocję chodzi Smile.
lepiej poczekać w takim układzie
. Przynajmniej ja radze zaoszczędzić kase na inne LP :]
wypominasz mi to piwo co mi postawiles ? 
-
ropuch
pogielo cie?S1MON pisze:wypominasz mi to piwo co mi postawiles ?
ale za etykietki sie musisz oddzwieczyc:P