Copycat pisze:A tam bez promocji, w 30 tonach trąbili o tym w każdym odcinku
W 30 tonach to reklamuja wszystko, nawet koncert kapeli podworkowej grajacej na 5 stołach, w Pcimiu Dolnym
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Copycat pisze:A tam bez promocji, w 30 tonach trąbili o tym w każdym odcinku
Dlatego właśnie pod moim postem były trzy buźkieulogy pisze:Copycat pisze:A tam bez promocji, w 30 tonach trąbili o tym w każdym odcinku
W 30 tonach to reklamuja wszystko, nawet koncert kapeli podworkowej grajacej na 5 stołach, w Pcimiu Dolnym
Arien pisze: hej hej hej.... Firuś ja Ci tu serducho okazuję, a Ty chcesz mi krzywdę zrobić? Foch z przytupem!
Ciii....Arien pisze:A M jak miłość i tak nie obejrzałam
A prawda jest taka, że dopisek w nawiasie o MJM pisałam ja, a nie Fear![]()
No to teraz widzisz Arien co straciłas??Arien pisze:Ale oni byli fajnie poubierani
![]()
![]()
Miło obejrzeć zdjęcia, zwłaszcza, że widziałam tylko Arenę z zewnątrz
A pewnie pewnieeulogy pisze:To masz pewnie z forum gery.plCałkiem niezłe zdjecia...
A te masz z oficjanlego forum, też fajne
No zdjęcia bardzo ciekaweCopycat pisze:A pewnie pewnieeulogy pisze:To masz pewnie z forum gery.plCałkiem niezłe zdjecia...
A te masz z oficjanlego forum, też fajne![]()
No ja wiem, ale chodziło o zdjęcia kogoś z forumCopycat pisze:No przecież te też są prywatne, tylko, że nie naszeDobrze, że w ogóle jakieś są, szkoda tylko, że nie ma żadnych filmików
Ja mam tylko jeden, króciutki
![]()
A odbiegając od tematu zdjęć. Jakiego jednego utworu zabrakło wam najbardziej? Mi chyba "Take the time"... ale gdyby to zagrali, chybabym zamdlała z wrażenia
This Dying Soul. Gdy konczyli grac As I Am to sobie tak w duchu myslalem "blagam - zagrajcie teraz TDS!" Ale gdy zamiast tego zagrali Endless Sacrifice to bynajmniej nie plakalemCopycat pisze:Jakiego jednego utworu zabrakło wam najbardziej?
Ja nie mamFear pisze: No ja wiem, ale chodziło o zdjęcia kogoś z forum![]()
http://www.4rbm.pl/mp/dt/MOV00958.MPGA gdzie masz ten filmik? Możesz go jakoś udostępnić?
Ja miałem tak samo!kocian_jr pisze:This Dying Soul. Gdy konczyli grac As I Am to sobie tak w duchu myslalem "blagam - zagrajcie teraz TDS!" Ale gdy zamiast tego zagrali Endless Sacrifice to bynajmniej nie plakalemCopycat pisze:Jakiego jednego utworu zabrakło wam najbardziej?
No zaraz sobie ściągne i zobaczeCopycat pisze:Ja nie mamFear pisze: No ja wiem, ale chodziło o zdjęcia kogoś z forum![]()
, miałam aparat, ale na samym koncercie zdjęć nie robiłam. Nie było sensu, skoro teraz tyle tego ludzie udostępniają
http://www.4rbm.pl/mp/dt/MOV00958.MPGA gdzie masz ten filmik? Możesz go jakoś udostępnić?
![]()
Wiem, że to tylko wzmaga apetyt.... Mam mieć więcej, jak je dorwe to zamieszczę.