04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Ja myślę, że Dark Dream Of The Moon

Osz Ty... czytasz w moich myślachFear pisze:Dark Dream of the Moon
Sorki za dwa posty po kolei
Albo Pink Dream - Dark Side Of Theater

JasnowidzCopycat pisze:Osz Ty... czytasz w moich myślach
Hehe... Takie jest życieCopycat pisze:Osz Ty... czytasz w moich myślachFear pisze:Dark Dream of the Moon![]()
Sorki za dwa posty po kolei
Może być jeszcze "Pink Theater- Dark Side Of The Dream"eulogy pisze:Albo Pink Dream - Dark Side Of Theater![]()
![]()
Ale wymyślamy...
Nie strasz, albo najlepiej odpukaj w niemalowaneCopycat pisze:Pewnie wcale ten bootleg nie wyjdzie i będzie spokój
A tamCopycat pisze:Może być jeszcze "Pink Theater- Dark Side Of The Dream"eulogy pisze:Albo Pink Dream - Dark Side Of Theater![]()
![]()
![]()
Ale wymyślamy...Pewnie wcale ten bootleg nie wyjdzie i będzie spokój
A wiecie, że w jednej piosence z Dark Side Of The Moon a dokładnie w The Great Gig In The Sky Dream Theater miał goscia na scenie
A dokładnie James LaBrie miał miłe wsparcie. Razem z nim zaśpiewała pani Teresa Thomason, znana z kobiecyh wokali na...Metropolis 2000
Wiadomość z forum DreamTheater.net 
Ostatnio zmieniony śr paź 12, 2005 9:49 pm przez eulogy, łącznie zmieniany 1 raz.
Cieszę się niezmiernieFear pisze:Wiemy !
No jaaaaaaaa teżżżżżżżżżżżż...:]eulogy pisze:Cieszę się niezmiernieFear pisze:Wiemy !Teraz to bym jeszcze chciał boot'a video
![]()
a nie Thomason?eulogy pisze:Razem z nim zaśpiewała pani Teresa Thomson
jak ja sie lubie czepiac szczegolow...
Oooo jak miło, starszy sobie kupił DVD Budokan na urodziny
Nie powiem, że nie skorzystam 
A to tam nie ma Thomason? Chyba, że mam przewidzeniakocian_jr pisze:a nie Thomason?eulogy pisze:Razem z nim zaśpiewała pani Teresa Thomson
![]()
jak ja sie lubie czepiac szczegolow...
A jeszcze co do poznańskiego koncertu, ma ktoś z was autografy? Na allegro jakiś gostek wystawił bilet z autografami za 200 zł
Bo poprawiłem...CiiiiiiCopycat pisze:A to tam nie ma Thomason? Chyba, że mam przewidzenia
Widziałem ta aukcje. Nieźle sobie zażyczył za ten bilecikCopycat pisze:A jeszcze co do poznańskiego koncertu, ma ktoś z was autografy? Na allegro jakiś gostek wystawił bilet z autografami za 200 zł Rolling Eyes
Oops... już nic nie mówieBo poprawiłem...Ciiiiii![]()
Copycat pisze:A jeszcze co do poznańskiego koncertu, ma ktoś z was autografy? Na allegro jakiś gostek wystawił bilet z autografami za 200 zł Rolling Eyes
Też się dziwie, ja też mam autografy, ale nigdy bym ich nie sprzedała(chociażby dlatego, że nie sądze iż ktoś by je kupił). A poza tym takie podpisy mają jakąś wartość tylko wtedy gdy są zdobyte własnoręcznie, w innym przypadku to jakieś bezwartościowe bazgroły. Tym bardziej za taką cenę... musiałoby mnie zdrowo pogiąć żeby to kupić.Widziałem ta aukcje. Nieźle sobie zażyczył za ten bilecikDwie stówki to troche drogo, poza tym nie ma autografu Petrucciego. Wogóle to mu sie dziwie ze wystawia je na sprzedaz. Ja bym wolał zostawic na pamiątke
Ja jestem ciekaw skad wytrzasnal te autografy. Rozumiem jakby byl autograf Pietruchy, bo takowy mozna bylo latwo dostac dzien pozniej na klinice Mesa Boogie, ale ze akurat tego autografu nie ma, a sa inne... 
Zgadzam się z Toba w 10000%... Takie rzeczy mają tylko i wyłącznie jakąkolwiek wartość jeśli zdobędziemy je samiCopycat pisze:Oops... już nic nie mówieBo poprawiłem...Ciiiiii![]()
![]()
Copycat pisze:A jeszcze co do poznańskiego koncertu, ma ktoś z was autografy? Na allegro jakiś gostek wystawił bilet z autografami za 200 zł Rolling EyesTeż się dziwie, ja też mam autografy, ale nigdy bym ich nie sprzedała(chociażby dlatego, że nie sądze iż ktoś by je kupił). A poza tym takie podpisy mają jakąś wartość tylko wtedy gdy są zdobyte własnoręcznie, w innym przypadku to jakieś bezwartościowe bazgroły. Tym bardziej za taką cenę... musiałoby mnie zdrowo pogiąć żeby to kupić.Widziałem ta aukcje. Nieźle sobie zażyczył za ten bilecikDwie stówki to troche drogo, poza tym nie ma autografu Petrucciego. Wogóle to mu sie dziwie ze wystawia je na sprzedaz. Ja bym wolał zostawic na pamiątke
Wbrew pozorom nie było to takie trudne. Po koncercie kilkadziesiąt osób (w tym ja) czekało przy wejściu C (patrząc na Arenę- trochę z tyłu, po prawej stronie) Stał tam też autokar, którym DT zabrało się do hotelu, a zabrali się dobrą godzine czy półtorej po koncercie. W między czasie wychodzili z Areny do tego autokaru, wchodzili spowrotem do Areny itd. Staliśmy prawie przy samym wejsciu do tego autokaru,wystarczyło krzyknąć i podchodzilikocian_jr pisze:Ja jestem ciekaw skad wytrzasnal te autografy. Rozumiem jakby byl autograf Pietruchy, bo takowy mozna bylo latwo dostac dzien pozniej na klinice Mesa Boogie, ale ze akurat tego autografu nie ma, a sa inne...
Pierwszy podszedł Myung, potem LaBrie, Rudess i na końcu Portnoy. Petrucci nie dawał autografów bo miał to przewidziane na klinice następnego dnia. Proste
A tak w ogóle to bardzo miły akcent z ich strony, że rozdawali te podpisy, przyznam, że troche mnie to zaskoczyło, pozytywnie of kors!
Fear pisze: Zgadzam się z Toba w 10000%..
No i jak zwykle o niczym nie wiedzialem
Tak czy siak - gratuluje autografow, Copycat