A dziękuję, dumna z siebie jestemkocian_jr pisze:![]()
![]()
No i jak zwykle o niczym nie wiedzialemEch...
Tak czy siak - gratuluje autografow, CopycatMoze wrzucilabys jakiegos skana?
04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Taaaa.... ma autografy oi dopiero teraz to mówi!!!Copycat pisze:A dziękuję, dumna z siebie jestemkocian_jr pisze:![]()
![]()
No i jak zwykle o niczym nie wiedzialemEch...
Tak czy siak - gratuluje autografow, CopycatMoze wrzucilabys jakiegos skana?
Co do skana to nie bardzo mam jak
Ale podpisy bardzo podobne do tych z aukcji allegro(to sobie zobacz), tylko moje może kapke wyraźniejsze
Jak moglaś?:>:P
Jakie to uczucie miec ich autografy??Copycat pisze:Ja troszkę poczekałam i teraz mam
Ooo wcale nie, napisałam o tym kilka stron wcześniej, zaraz po powrocie z koncertu, jak spisywałam na szybko wrażenia, ale widocznie wtedy nikt nie zaczaiłFear pisze:Taaaa.... ma autografy oi dopiero teraz to mówi!!!![]()
![]()
Jak moglaś?:>:P
Uczucie to było fajne jak mogłam się popatrzeć z bliska na ich paskudne gębyeulogy pisze:Jakie to uczucie miec ich autografy??
Copycat pisze:Ooo wcale nie, napisałam o tym kilka stron wcześniej, zaraz po powrocie z koncertu, jak spisywałam na szybko wrażenia, ale widocznie wtedy nikt nie zaczaiłFear pisze:Taaaa.... ma autografy oi dopiero teraz to mówi!!!![]()
![]()
Jak moglaś?:>:P![]()
Własnie , daj jakieś fotoCopycat pisze:Uczucie to było fajne jak mogłam się popatrzeć z bliska na ich paskudne gębyeulogy pisze:Jakie to uczucie miec ich autografy??A ogólnie to było takie miłe wypełnienie tego dnia, powiedziałam "plis" i "senkju" do któregośtam z nich, zagadałam z kierowcą, milutko było
A podpisiki sobie grzecznie leżą razem z biletem
Ostatnio zmieniony czw paź 13, 2005 11:09 pm przez Fear, łącznie zmieniany 1 raz.
Wlasnie mialem to napisacFear pisze:Własnie , daj jakieś foto Razz Prosimy ślicznie Wink
Ech, jak bedzie nastepny koncert DT w Polsce to nie ma co - dorwe te autografy
Haha byłem pierwszykocian_jr pisze:Wlasnie mialem to napisacFear pisze:Własnie , daj jakieś foto Razz Prosimy ślicznie WinkPrzylaczam sie do tej prosby
![]()
Ech, jak bedzie nastepny koncert DT w Polsce to nie ma co - dorwe te autografy
No ja tez musze coś dorwać!! Nie ma bata!!
autografy autografami... ale koncert cusowny
wspomnienia na cale zycie!! takich "wymiataczy z afryki" to dawno świat nie slyszał!!i takie jest me zdanie
Wymiataczy z AfrykiMichcio pisze:autografy autografami... ale koncert cusownywspomnienia na cale zycie!! takich "wymiataczy z afryki" to dawno świat nie slyszał!!i takie jest me zdanie
Ja bym zaryzykował stwierdzenie , że wogóle nie słyszał i nie widział
A ja sobie przed chwila obejrzalem Instrumedley z drugiego dysku LAB.
Oczywiscie nastawilem sobie kamere na Pietruche i sie wpatrywalem w te jego majestatyczne ruchy rak
Kurcze, szkoda ze nie zagrali Instrumedley w Poznaniu
(tak wiem, marudze
)
Nom to fajnieCopycat pisze:Uczucie to było fajne jak mogłam się popatrzeć z bliska na ich paskudne gęby Razz A ogólnie to było takie miłe wypełnienie tego dnia, powiedziałam "plis" i "senkju" do któregośtam z nich, zagadałam z kierowcą, milutko było Wink A podpisiki sobie grzecznie leżą razem z biletem
http://pawelzet.ovh.org/dt_2005_10_11/d ... 0_11_1.htm
Fajne fotki z Amsterdamu
Nie marudźkocian_jr pisze:A ja sobie przed chwila obejrzalem Instrumedley z drugiego dysku LAB.Oczywiscie nastawilem sobie kamere na Pietruche i sie wpatrywalem w te jego majestatyczne ruchy rak
Kurcze, szkoda ze nie zagrali Instrumedley w Poznaniu
(tak wiem, marudze
)
Ale u nas Petrucci leszpe miał spodnieeulogy pisze:Nom to fajnieCopycat pisze:Uczucie to było fajne jak mogłam się popatrzeć z bliska na ich paskudne gęby Razz A ogólnie to było takie miłe wypełnienie tego dnia, powiedziałam "plis" i "senkju" do któregośtam z nich, zagadałam z kierowcą, milutko było Wink A podpisiki sobie grzecznie leżą razem z biletemTroszke Ci zazdroszcze
Popieram kolegów, że jakieś swoje foto z tymi autografami mogłabyś wrzucić
Czekamy...i mowimy "plis" a później "senkju"
http://pawelzet.ovh.org/dt_2005_10_11/d ... 0_11_1.htm
Fajne fotki z Amsterdamu
Nie marudźFear pisze:Ale u nas Petrucci leszpe miał spodnie
Nie no Petrucci dal ciala z tymi spodniami u Holendrow. Ja na ich miejscu zadalbym zwrotu biletow!!!

Z tego wynika,że jak narazie polski koncert był najlepszykocian_jr pisze:Nie no Petrucci dal ciala z tymi spodniami u Holendrow. Ja na ich miejscu zadalbym zwrotu biletow!!!![]()
![]()
Dopiero Żeś zauważył?eulogy pisze:Z tego wynika,że jak narazie polski koncert był najlepszy Wink
Nie marudze, tylko stwierdzam fakteulogy pisze:Nie marudźFear pisze:Ale u nas Petrucci leszpe miał spodnie![]()
![]()
Zwróć lepiej uwage na te fajne motywy z Dark Side Of The Moon
I wogole strasznie dużo Myoung'a na tych zdjeciach
No.... JA nie wiem wogóle jak on mógł wyjść w czymś takim na scene w Holandii...kocian_jr pisze:Nie no Petrucci dal ciala z tymi spodniami u Holendrow. Ja na ich miejscu zadalbym zwrotu biletow!!!![]()
![]()
No co Ty, jakbym zamieściła swoje foto to by Ci komputer wybuchłeulogy pisze:Nom to fajnieTroszke Ci zazdroszcze
Popieram kolegów, że jakieś swoje foto z tymi autografami mogłabyś wrzucić
Czekamy...i mowimy "plis" a później "senkju"
Poza tym nie bardzo mam jak te podpisy wrzucić, jak je gdzieś zeskanuje to co innego. Na razie więc musimy zostać przy "plis"
Może żądająkocian ir pisze:Nie no Petrucci dal ciala z tymi spodniami u Holendrow. Ja na ich miejscu zadalbym zwrotu biletow!!!
Ale skromność:P Nie przesadzajCopycat pisze: No co Ty, jakbym zamieściła swoje foto to by Ci komputer wybuchł![]()
Poza tym nie bardzo mam jak te podpisy wrzucić, jak je gdzieś zeskanuje to co innego. Na razie więc musimy zostać przy "plis"![]()
Kurcze tak sobie przejrzalem teraz rozpiske wszystkich tras DT i w glowie mi teraz siedzi tylko jedna mysl: zeby po koncertach w Japonii wrocili do Europy i zagrali kolejny koncert w Polsce
:rocx (w ogole mozliwe jest takie cos?)