04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena

Archiwalny dział o koncertach, imprezach, zlotach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Copycat
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: 04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena

Post autor: Copycat »

kocian_jr pisze::shock: :shock:

No i jak zwykle o niczym nie wiedzialem :cry: Ech...
Tak czy siak - gratuluje autografow, Copycat :D Moze wrzucilabys jakiegos skana? :wink:
A dziękuję, dumna z siebie jestem :wink: Co do skana to nie bardzo mam jak :? Ale podpisy bardzo podobne do tych z aukcji allegro(to sobie zobacz), tylko moje może kapke wyraźniejsze :wink:
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Fear »

Copycat pisze:
kocian_jr pisze::shock: :shock:

No i jak zwykle o niczym nie wiedzialem :cry: Ech...
Tak czy siak - gratuluje autografow, Copycat :D Moze wrzucilabys jakiegos skana? :wink:
A dziękuję, dumna z siebie jestem :wink: Co do skana to nie bardzo mam jak :? Ale podpisy bardzo podobne do tych z aukcji allegro(to sobie zobacz), tylko moje może kapke wyraźniejsze :wink:
Taaaa.... ma autografy oi dopiero teraz to mówi!!! :twisted: :wink:
Jak moglaś?:>:P
eulogy
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: eulogy »

Copycat pisze:Ja troszkę poczekałam i teraz mam
Jakie to uczucie miec ich autografy?? :lol:
Copycat
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Fear pisze:Taaaa.... ma autografy oi dopiero teraz to mówi!!! :twisted: :wink:
Ooo wcale nie, napisałam o tym kilka stron wcześniej, zaraz po powrocie z koncertu, jak spisywałam na szybko wrażenia, ale widocznie wtedy nikt nie zaczaił :wink:
eulogy pisze:Jakie to uczucie miec ich autografy??
Uczucie to było fajne jak mogłam się popatrzeć z bliska na ich paskudne gęby :P A ogólnie to było takie miłe wypełnienie tego dnia, powiedziałam "plis" i "senkju" do któregośtam z nich, zagadałam z kierowcą, milutko było :wink: A podpisiki sobie grzecznie leżą razem z biletem :wink:
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Copycat pisze:
Fear pisze:Taaaa.... ma autografy oi dopiero teraz to mówi!!! :twisted: :wink:
Ooo wcale nie, napisałam o tym kilka stron wcześniej, zaraz po powrocie z koncertu, jak spisywałam na szybko wrażenia, ale widocznie wtedy nikt nie zaczaił :wink:
:oops: :oops: :oops: No to zwracam honor :wink:
Copycat pisze:
eulogy pisze:Jakie to uczucie miec ich autografy??
Uczucie to było fajne jak mogłam się popatrzeć z bliska na ich paskudne gęby :P A ogólnie to było takie miłe wypełnienie tego dnia, powiedziałam "plis" i "senkju" do któregośtam z nich, zagadałam z kierowcą, milutko było :wink: A podpisiki sobie grzecznie leżą razem z biletem :wink:
Własnie , daj jakieś foto :P Prosimy ślicznie :wink:
Ostatnio zmieniony czw paź 13, 2005 11:09 pm przez Fear, łącznie zmieniany 1 raz.
kocian_jr
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: kocian_jr »

Fear pisze:Własnie , daj jakieś foto Razz Prosimy ślicznie Wink
Wlasnie mialem to napisac :) Przylaczam sie do tej prosby :wink:

Ech, jak bedzie nastepny koncert DT w Polsce to nie ma co - dorwe te autografy :twisted:
Fear
-#Assassin
-#Assassin

kocian_jr pisze:
Fear pisze:Własnie , daj jakieś foto Razz Prosimy ślicznie Wink
Wlasnie mialem to napisac :) Przylaczam sie do tej prosby :wink:

Ech, jak bedzie nastepny koncert DT w Polsce to nie ma co - dorwe te autografy :twisted:
Haha byłem pierwszy :P
No ja tez musze coś dorwać!! Nie ma bata!! :twisted:

:wink:
Awatar użytkownika
Michcio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Michcio »

autografy autografami... ale koncert cusowny :D wspomnienia na cale zycie!! takich "wymiataczy z afryki" to dawno świat nie slyszał!!i takie jest me zdanie
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Michcio pisze:autografy autografami... ale koncert cusowny :D wspomnienia na cale zycie!! takich "wymiataczy z afryki" to dawno świat nie slyszał!!i takie jest me zdanie
Wymiataczy z Afryki :lol: :lol: :lol:
Ja bym zaryzykował stwierdzenie , że wogóle nie słyszał i nie widział :wink:
kocian_jr
-#Trooper
-#Trooper

A ja sobie przed chwila obejrzalem Instrumedley z drugiego dysku LAB. :) Oczywiscie nastawilem sobie kamere na Pietruche i sie wpatrywalem w te jego majestatyczne ruchy rak :lol: Kurcze, szkoda ze nie zagrali Instrumedley w Poznaniu :wink: (tak wiem, marudze :))
eulogy
-#Trooper
-#Trooper

Copycat pisze:Uczucie to było fajne jak mogłam się popatrzeć z bliska na ich paskudne gęby Razz A ogólnie to było takie miłe wypełnienie tego dnia, powiedziałam "plis" i "senkju" do któregośtam z nich, zagadałam z kierowcą, milutko było Wink A podpisiki sobie grzecznie leżą razem z biletem
Nom to fajnie :wink: Troszke Ci zazdroszcze :roll: Popieram kolegów, że jakieś swoje foto z tymi autografami mogłabyś wrzucić :lol: Czekamy...i mowimy "plis" a później "senkju" :wink:

http://pawelzet.ovh.org/dt_2005_10_11/d ... 0_11_1.htm
Fajne fotki z Amsterdamu :D
Fear
-#Assassin
-#Assassin

kocian_jr pisze:A ja sobie przed chwila obejrzalem Instrumedley z drugiego dysku LAB. :) Oczywiscie nastawilem sobie kamere na Pietruche i sie wpatrywalem w te jego majestatyczne ruchy rak :lol: Kurcze, szkoda ze nie zagrali Instrumedley w Poznaniu :wink: (tak wiem, marudze :))
Nie marudź :P :wink:
eulogy pisze:
Copycat pisze:Uczucie to było fajne jak mogłam się popatrzeć z bliska na ich paskudne gęby Razz A ogólnie to było takie miłe wypełnienie tego dnia, powiedziałam "plis" i "senkju" do któregośtam z nich, zagadałam z kierowcą, milutko było Wink A podpisiki sobie grzecznie leżą razem z biletem
Nom to fajnie :wink: Troszke Ci zazdroszcze :roll: Popieram kolegów, że jakieś swoje foto z tymi autografami mogłabyś wrzucić :lol: Czekamy...i mowimy "plis" a później "senkju" :wink:

http://pawelzet.ovh.org/dt_2005_10_11/d ... 0_11_1.htm
Fajne fotki z Amsterdamu :D
Ale u nas Petrucci leszpe miał spodnie :lol: :lol: :lol:
eulogy
-#Trooper
-#Trooper

Fear pisze:Ale u nas Petrucci leszpe miał spodnie
Nie marudź :lol: :lol: :lol: Zwróć lepiej uwage na te fajne motywy z Dark Side Of The Moon :wink: I wogole strasznie dużo Myoung'a na tych zdjeciach :wink:
kocian_jr
-#Trooper
-#Trooper

Nie no Petrucci dal ciala z tymi spodniami u Holendrow. Ja na ich miejscu zadalbym zwrotu biletow!!! :lol: :lol: :lol:
eulogy
-#Trooper
-#Trooper

kocian_jr pisze:Nie no Petrucci dal ciala z tymi spodniami u Holendrow. Ja na ich miejscu zadalbym zwrotu biletow!!! :lol: :lol: :lol:
Z tego wynika,że jak narazie polski koncert był najlepszy :wink: Bo najdłuzszy set, bo najlepsza publika, bo super atmosfera, no i te spodnie Pietruchy :lol: Nic dodać nic ujać :lol:
kocian_jr
-#Trooper
-#Trooper

eulogy pisze:Z tego wynika,że jak narazie polski koncert był najlepszy Wink
Dopiero Żeś zauważył? :D To juz tak naprawde bylo wiadomo przed koncertem ze bedzie najlepszy ze wszystkich :D
Fear
-#Assassin
-#Assassin

eulogy pisze:
Fear pisze:Ale u nas Petrucci leszpe miał spodnie
Nie marudź :lol: :lol: :lol: Zwróć lepiej uwage na te fajne motywy z Dark Side Of The Moon :wink: I wogole strasznie dużo Myoung'a na tych zdjeciach :wink:
Nie marudze, tylko stwierdzam fakt :wink: :P
kocian_jr pisze:Nie no Petrucci dal ciala z tymi spodniami u Holendrow. Ja na ich miejscu zadalbym zwrotu biletow!!! :lol: :lol: :lol:
No.... JA nie wiem wogóle jak on mógł wyjść w czymś takim na scene w Holandii... :lol:
Copycat
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

eulogy pisze:Nom to fajnie :wink: Troszke Ci zazdroszcze :roll: Popieram kolegów, że jakieś swoje foto z tymi autografami mogłabyś wrzucić :lol: Czekamy...i mowimy "plis" a później "senkju" :wink:
No co Ty, jakbym zamieściła swoje foto to by Ci komputer wybuchł :lol:
Poza tym nie bardzo mam jak te podpisy wrzucić, jak je gdzieś zeskanuje to co innego. Na razie więc musimy zostać przy "plis" :wink:
kocian ir pisze:Nie no Petrucci dal ciala z tymi spodniami u Holendrow. Ja na ich miejscu zadalbym zwrotu biletow!!!
Może żądają :wink: A w ogóle to te spodnie są...są... takie... z dziurami :wink:
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Copycat pisze: No co Ty, jakbym zamieściła swoje foto to by Ci komputer wybuchł :lol:
Poza tym nie bardzo mam jak te podpisy wrzucić, jak je gdzieś zeskanuje to co innego. Na razie więc musimy zostać przy "plis" :wink:
Ale skromność:P Nie przesadzaj :wink:
kocian_jr
-#Trooper
-#Trooper

Kurcze tak sobie przejrzalem teraz rozpiske wszystkich tras DT i w glowie mi teraz siedzi tylko jedna mysl: zeby po koncertach w Japonii wrocili do Europy i zagrali kolejny koncert w Polsce :D :rocx (w ogole mozliwe jest takie cos?)
ODPOWIEDZ