Wydarzenie muzyczne 2005r.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Iron Sajmon
- -#Prisoner

Re: Wydarzenie muzyczne 2005r.
A ja wybrałem Mystic bo... wystąpią tam IRONI!!!
- likipiki
- -#Lord of the flies

A to chyba nie jest żadne uzasadnienie. IM występowali u nas setki razy. JUz dużo bardziej ważny wydaje się fakt, że grają na śląskim!Iron Sajmon pisze:A ja wybrałem Mystic bo... wystąpią tam IRONI!!!
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Jasne ze Mystic i :beer Maiden...Maiden...
Wybrałem Mystic, bo pierwszy raz Ironi w Polsce na stadionie, bo w ogóle pierwszy raz Mystic Festival na stadionie. Ale obiektywnie rzecz biorąc to pewnie największym wydarzeniem było U2, bądź też J.M. Jarre, choćby ze względu na częstotliwość koncertowania tych artystów w naszym pięknym kraju. Ale dla mnie i tak IM byli na pierwszym miejscu bo czekałem na nich 5 lat(w 2003r. nie byłem na żadnym niestety). A jak patrze na ankiete i obecność Jp w niej to mi sie niedobrze robi
Dodam jeszcze że bardzo ważnym wydarzeniem był koncert Dream Theater, nie dlatego że na nim byłem(chociaż po części też
), ale dlatego że wyprzedając ten koncert do ostatniego miejsca Dream Theater udowodnił, że, być może, coś sie powoli zmienia w Polsce, że taka ambitniejsza muzyka może się przedrzeć i zdobyć wcale niemałą rzeszę fanów. Oby był to dobry znak na przyszłość :rocx
Z tego co widzialem TV/Net , nie bedac tam i okropnie zalujac
to chyba U2, niesamowita polska publicznosc,zespol .. jak i opinie po koncertowe Bono i spolki. Wydaje mi sie, ze to bylo jedno z najwanziejsych wydarzen muzycznych w tym roku.
Ale dla mnie, osobiscie oczywiscie Mystic. :]
Ale dla mnie, osobiscie oczywiscie Mystic. :]
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Deleted User 1309
Wydarzenie muzyczne roku w Polsce to Koncert JMJ w stoczni gdańskiej.
Anty wydarzenie ,czyli w zasadzie to do ktorego nie doszlo , to wielce oczekiwany koncert Judas Priest.
Anty wydarzenie ,czyli w zasadzie to do ktorego nie doszlo , to wielce oczekiwany koncert Judas Priest.
Zgadzam sie w 10000% procent. Totalna beznadzieja...Mareq555 pisze:Anty wydarzenie ,czyli w zasadzie to do ktorego nie doszlo , to wielce oczekiwany koncert Judas Priest.
Też zgadzam sie w 10000% procentslayer pisze:Ale dla mnie, osobiscie oczywiscie Mystic. :]
Zagłosowałem na Mystic Festival tylko z tego względu, że nie ma w ankiecie koncertu Dream Theater. Byłem na obu tych imprezach ale taka jest prawda ze nie mozna ich porownywac, bo to co pokazali Dreamowie to przeszło ludzkie pojecie
Fakt, że nie patrze tu obiektywnie poniewaz DT to moj ulubiony zespół
No ale porownujac te dwa wydarzenia to Mystic wymięka 
U mnie to samoeulogy pisze:Zagłosowałem na Mystic Festival tylko z tego względu, że nie ma w ankiecie koncertu Dream Theater. Byłem na obu tych imprezach ale taka jest prawda ze nie mozna ich porownywac, bo to co pokazali Dreamowie to przeszło ludzkie pojecieFakt, że nie patrze tu obiektywnie poniewaz DT to moj ulubiony zespół
Cóż za zgodnośćCopycat pisze:U mnie to samoeulogy pisze:Zagłosowałem na Mystic Festival tylko z tego względu, że nie ma w ankiecie koncertu Dream Theater. Byłem na obu tych imprezach ale taka jest prawda ze nie mozna ich porownywac, bo to co pokazali Dreamowie to przeszło ludzkie pojecieFakt, że nie patrze tu obiektywnie poniewaz DT to moj ulubiony zespół
Dla mnie jest to oczywiście Mystic Festival, ponieważ był to mój pierwszy koncert Iron Maiden no i bardzo długo na niego czekałem
Ale tak ogółem największe w Polsce to chyba koncert JMJ na Stoczni Gdańskiej (powinno się też w ankiecie znaleźć)
Ale tak ogółem największe w Polsce to chyba koncert JMJ na Stoczni Gdańskiej (powinno się też w ankiecie znaleźć)
dziwie sie czemu nie ma Slayera? :guns :guns :guns :guns :guns :guns :solo
w sumie masz racje. nigdy wcześniej nie płakałam ze szczęścia na koncercie 
ps - nie tyle emotó na przyszłość.
ps - nie tyle emotó na przyszłość.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Mistyk był mistyczny dla mnie.
Jeżeli chodzi o popularność, to pewnie U2.
Jeżeli chodzi o popularność, to pewnie U2.
Wydaje mi się że na podsumowanie roku jeszcze przyjdzie czas... 
wlasnie :]
bo pare "wydarzen" jeszcze bedzie
bo pare "wydarzen" jeszcze bedzie
Jazz is not dead, it just smells funny.
hehe ten temat został założony w styczniuherki pisze:Wydaje mi się że na podsumowanie roku jeszcze przyjdzie czas...
Zauważyłem... Co nie zmienia faktu że i tak w grudniu będzie podsumowań w pyte i jeszcze trochesyzygy pisze:hehe ten temat został założony w styczniu
Nom właśnie i przez to ominieto kilka bardzo ważnych wydarzeż muzycznych w tym roku jak DT, żan miszel żar, Soulfly(nie przeżałuje, że nie byłemsyzygy pisze:hehe ten temat został założony w styczniu
no Opeth będzieslayer pisze:bo pare "wydarzen" jeszcze bedzie