IRON MAIDEN: 'Numbers From The Beast' Tribute Album Samples Available For Download - Oct. 8, 2005
Numbers From The Beast
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Numbers From The Beast
Na Blabbermouth.net znajdziecie pełne wersje The Trooper, Can I Play With Madness i Wasted Years z tego albumu: 
IRON MAIDEN: 'Numbers From The Beast' Tribute Album Samples Available For Download - Oct. 8, 2005
no i widzicie, macie te mp3 co ja znalałem i są w pełni legalneWICKER MAN pisze:Na Blabbermouth.net znajdziecie pełne wersje The Trooper, Can I Play With Madness i Wasted Years z tego albumu:
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak, to promocyjne mp3 więc już nie off-topujcie.

Run to the Hills
Ten numer jest poprawnie zagrany i tyle, zdecydowanie wole solowe dokonania tego wokalisty
Wasted Years
W.Y zawsze kojazylo mi sie z USA, nie wiem czemu, moze te gitary, moze konwencja teledysku? Aranz prawie zaden w tym kawalku, ale moze to i dobrze, gdyz wokal sprawil sie nadwyraz dobrze w tym utworze. Ta maniera woklana zdecydowanie tu pasuje.
Wrathchild
No zaczyna sie robic lepiej, jest jakis pomysl na gre. Fajnie sie slucha tego kawalka.
Flight of Icarus
no wlasnie myslalem ze Owens wniesie swiezosc do tego kawalka a tu nic, z takimi mozliwosciami nie powinien spiewac na pol gwizdka, a odnosze wrazenie ze to robil
Fear of the Dark
Gdyby wklad klimatu jaki stworzyl Ch.B byl proporcjonalny do instrumentow, oj to by sie dzialo!! Wejscie w 1:47 jak i cala reszta kawalka nie ma zycia i energii, ale wokla, oj milo sie slucha.
The Trooper
Mogli mu "dac" Be quick`a
ale jest fajnie.
Aces High
Jeden z moich ulubionych gitarzystow mnie nie zawiodl. Zgodze sie tu, jeden z lepszych kawalkow, ale nie najlepszy
2 Minutes to Midnight
Nastepny kawalek "tylko' dobrze zagrany. Szkoda
The Evil That Men Do
I taki mial byc caly album, wlasnie taki, zagrane po swojemu, wielki szacunek dal instrumentow,a wokal hmm mnie pasuje
Wickerman
najlepszy utwor z plyty, tego sie spodziewalem i to dostalem. Jedyny Bush jakiego lubie;), bez udziwnien caly on, moj nr 1.
Tribute`ow slyszalem moze z 5. Zaden nie podobal mi sie w 100% najwieksza wada jest nedzna produkcja. W tym wypadku jest tak samo. Bebny nie maja "miesa" blachy jakby z midi puszczone. Z basem jest troche lepiej. Produkcja tego albumu wiele pozostawia do zyczenia i wiele zepsula, moze to ona jest odpowiedzialna za tak slaby fear...?
Ten numer jest poprawnie zagrany i tyle, zdecydowanie wole solowe dokonania tego wokalisty
Wasted Years
W.Y zawsze kojazylo mi sie z USA, nie wiem czemu, moze te gitary, moze konwencja teledysku? Aranz prawie zaden w tym kawalku, ale moze to i dobrze, gdyz wokal sprawil sie nadwyraz dobrze w tym utworze. Ta maniera woklana zdecydowanie tu pasuje.
Wrathchild
No zaczyna sie robic lepiej, jest jakis pomysl na gre. Fajnie sie slucha tego kawalka.
Flight of Icarus
no wlasnie myslalem ze Owens wniesie swiezosc do tego kawalka a tu nic, z takimi mozliwosciami nie powinien spiewac na pol gwizdka, a odnosze wrazenie ze to robil
Fear of the Dark
Gdyby wklad klimatu jaki stworzyl Ch.B byl proporcjonalny do instrumentow, oj to by sie dzialo!! Wejscie w 1:47 jak i cala reszta kawalka nie ma zycia i energii, ale wokla, oj milo sie slucha.
The Trooper
Mogli mu "dac" Be quick`a
Aces High
Jeden z moich ulubionych gitarzystow mnie nie zawiodl. Zgodze sie tu, jeden z lepszych kawalkow, ale nie najlepszy
2 Minutes to Midnight
Nastepny kawalek "tylko' dobrze zagrany. Szkoda
The Evil That Men Do
I taki mial byc caly album, wlasnie taki, zagrane po swojemu, wielki szacunek dal instrumentow,a wokal hmm mnie pasuje
Wickerman
najlepszy utwor z plyty, tego sie spodziewalem i to dostalem. Jedyny Bush jakiego lubie;), bez udziwnien caly on, moj nr 1.
Tribute`ow slyszalem moze z 5. Zaden nie podobal mi sie w 100% najwieksza wada jest nedzna produkcja. W tym wypadku jest tak samo. Bebny nie maja "miesa" blachy jakby z midi puszczone. Z basem jest troche lepiej. Produkcja tego albumu wiele pozostawia do zyczenia i wiele zepsula, moze to ona jest odpowiedzialna za tak slaby fear...?
- Metalophil
- -#Moonchild

dla mnie bomba! :rocx
słyszałem tylko te trzy darmowe i stwierdzam, że Trooper z Lemmym super, a te dwa pozostałe nic ciekawego 
mi sie bardzo podoba wasted years z dee...
Ale chyba jego dokoniana z kapela ta swoja, nie sa jakies specjalnie dobre ?
-
Deleted User 622
Są niezłe, ale w innej stylistyce... tutaj się niesamowicie postarał.Kajtek_pl pisze:mi sie bardzo podoba wasted years z dee...
Twisted Sisters jest smieszne, Stay Hungry z tego co pamietam, taki tytul nosi ich plyta, ktorej najczescie sluchalem. Dimmu Borgir scoverowal Brun in hell z tego co pamietam
The trooper - ten pijacki głosik

Ta płytka wymiata!
Jak dotąd z coverów IM najbardziej lubiłem te w wykonaniu Iced Earth, a te są nawet lepsze
No i wielki + za Wicker Man'a :solo