TAK CZY NIE
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Lomion
TAK CZY NIE
Witam! Mam dylemat. Otóż posiadam wszystkie albumy Ironów i Bruce'a w oryginałach i przeszła mi przez głowę taka myśl żeby sprzedać cały zestaw. Chciałbym się dowiedzieć jakie jest wasze zdanie na ten temat.
Warn za capsowanie.
WICKER MAN
Warn za capsowanie.
WICKER MAN
Re: TAK CZY NIE
jestem na tak pod warunkiem, że sprzedasz mi po 5 zł za sztukęLord Of The Flies pisze:Chciałbym się dowiedzieć jakie jest wasze zdanie na ten temat.
TAK, a mi mozesz spzredac pare plyt Bruca i IM 
Co ty na to ?? Jak tak to wysle ci PM'ke
Jetsem zainteresowany Anncident, scream for me brazil, lub alive in studio A, a z IM to IM i killers
Co ty na to ?? Jak tak to wysle ci PM'ke
Jetsem zainteresowany Anncident, scream for me brazil, lub alive in studio A, a z IM to IM i killers
A nie szkoda Ci takiej wspaniałej kolekcji? Chyba, że bardzo potrzebujesz kasy, ale ja mimo wszytko na Twoim miejscu bym je zostawił...
-
Deleted User 622
A mnie boli brzuch i nie wiem czy iść do ubikacji zrobić kupe czy nie. Chciałbym poznać waszą opinię na ten temat :>
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Nie pozbywałbym się czegoś takiego. Wg mnie to jest bezcenne. No chyba, że widzisz potrzebniejsze wydatki bądź Maideni nie są już Twoimi faworytami.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
idź i to szybko 
:beer :beer :beermetal pisze:A mnie boli brzuch i nie wiem czy iść do ubikacji zrobić kupe czy nie. Chciałbym poznać waszą opinię na ten temat :>
a nie szkoda Ci tak wspaniałej kupy
wąłsnie ,cytując Vbranda -
"Nie pozbywałbym się czegoś takiego. Wg mnie to jest bezcenne. No chyba, że widzisz potrzebniejsze wydatki.
Pozdrawiam"
Edit. To do Metala oczywiście
"Nie pozbywałbym się czegoś takiego. Wg mnie to jest bezcenne. No chyba, że widzisz potrzebniejsze wydatki.
Pozdrawiam"
Edit. To do Metala oczywiście
Ostatnio zmieniony pn paź 17, 2005 8:30 pm przez Kajtek_pl, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla mnie to glupota pozbywanie sie calej kolekcji plyt na ktora zbieralo sie mozolnie kase. Ale to tylko moja opinia. Ty zrobisz jak bedziesz uwazal za sluszne.
Trzeba isc
A co do tego to niemam watpliwosci. Nie wolno ryzykowacA mnie boli brzuch i nie wiem czy iść do ubikacji zrobić kupe czy nie. Chciałbym poznać waszą opinię na ten temat :>
nie, albo za 2,50 zł mogę kupić już teraz 
A tam.... Ja bym nie szedłmetal pisze:A mnie boli brzuch i nie wiem czy iść do ubikacji zrobić kupe czy nie. Chciałbym poznać waszą opinię na ten temat :>
A ja się zastanawiam, czy zamknąć ten temat czy nie... Co Wy na to?
A zresztą co będę czekał -
EOT
A zresztą co będę czekał -
EOT