Copycat pisze:A chciałbyś żeby przyjechali po co innego?
No np: aby dać zamknięty koncert w mojej miejscowości
Copycat pisze: Nie sądzę, żeby robienie laski wpłynęło pozytywnie na głos LaBrie'go
Jaki zboczuch!!!!!!!!!!! Nie o to mi chodziło Gdybyśmy tak napisali, to by przyjechali raczje, żeby się z nami rozprawić a nie koncertować
Jaki zboczuch!!!!!!!!!!!! Text przedni
Copycat pisze:A zmieniając temat, nie wiecie moze czy są koszulki z tej trasy, tak jak było z innymi?
No w Arenie było stoisko z koszulkami, i bardzo egzotycznymi cenami : widziałem nawet koszulke za ponad 200zł No fakt, była ona sygnowana trasą specjalną Octavarium ( teraz dokładnie nie pamiętam jak to było napisane ) , więc mogłaś sobie kupic na terenie Areny taki t-shirt
Copycat pisze:A zmieniając temat, nie wiecie moze czy są koszulki z tej trasy, tak jak było z innymi?
No w Arenie było stoisko z koszulkami, i bardzo egzotycznymi cenami : widziałem nawet koszulke za ponad 200zł No fakt, była ona sygnowana trasą specjalną Octavarium ( teraz dokładnie nie pamiętam jak to było napisane ) , więc mogłaś sobie kupic na terenie Areny taki t-shirt
Chyba t-shit Za taką cenę to się mogą cmoknąć w pompkę.
mimski pisze:Czytam naukowe broszury w postaci Pani Domu, Claudia and other stuff
Fju fju, podziwiam. Nawet ja nie jestem w stanie przez to przebrnąć
Ceny egzotyczne bo z dólarów przeliczane Ale koszulki, trzeba przyznać były genialne, świetne wzory nigdzie nie spotykane i dobry materiał Super pamiątka dla tych co kupili
eulogy pisze:
Ceny egzotyczne bo z dólarów przeliczane Ale koszulki, trzeba przyznać były genialne, świetne wzory nigdzie nie spotykane i dobry materiał Super pamiątka dla tych co kupili
Pamiątka moze i fajna, ale z cenami to troche przesadzili mimo wszystko.
BTW: Wczoraj w sklepie widziałam identyczne spodnie jak miał Petrucci w Poznaniu