Ale fajnieWICKER MAN pisze:Jeszcze nie ma potwierdzonych informacji, ale wg. Maidenfans.com premiera może się opóźnić i to aż do lutego 2006...
Death On The Road - album live!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Death On The Road - album live!
Ciekaw tylko jestem co jest przyczyną tego opóźnienia...
- likipiki
- -#Lord of the flies

no wiesz, poprawki w studiu trwają 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
kleją, żeby nie było widać tych paskudnych cięć :guns
-
ropuch
...2007 rokuPremus pisze:Ale fajnieWICKER MAN pisze:Jeszcze nie ma potwierdzonych informacji, ale wg. Maidenfans.com premiera może się opóźnić i to aż do lutego 2006...pozniej sie okaze ze na lato
ropuch pisze:...2007 roku
Lub z premierą Duke Nukem Forever :rocx
to juz nawet smieszne nie jestthe_trooper pisze:Lub z premierą Duke Nukem Forever
Będzie wtedy kiedy ja będę miał na to kase ;]
ale to u Ciebie w kolejce i tak poczeka....dvd soulfly...elegies...poczekamy 
Ja nic nie mam kasy, więc sie nigdy nie ukarze 
sam sie ukarz za taka pisownie

Jest może realna szansa, że dvd ukaże się jeszcze w tym roku

No dobra, od wydania DOTR minęło już sporo czasu, więc czas na jakieś podsumowanie...
Na tą koncertówkę czekałem całe wakacje, spodziewałem się czegoś na miarę RiR a dostałem jedynie przeciętny koncert...Teraz gości w moim odtwarzaczu baaaardzo rzadko, ostatni raz słuchałem tego chyba z miesiąc temu, jak miałem zwalonego kompa, i nie miałem co robić.... RiR to było dla mnie coś niesamowitego, moja pierwsza koncertówka którą pokochałem, a DOTR nie wywołał u mnie nawet 10% tamtych emocji.... Album przeszedł jakoś bokiem u mnie, może dlatego, że za bardzo na niego czekałem, miałem zbyt wysokie wymagania...
no trudno nie ma co rozpaczać, chyba zaraz sobie go zapuszczę, a nuż okaże się, że jest jednak świetny.... :beer
Na tą koncertówkę czekałem całe wakacje, spodziewałem się czegoś na miarę RiR a dostałem jedynie przeciętny koncert...Teraz gości w moim odtwarzaczu baaaardzo rzadko, ostatni raz słuchałem tego chyba z miesiąc temu, jak miałem zwalonego kompa, i nie miałem co robić.... RiR to było dla mnie coś niesamowitego, moja pierwsza koncertówka którą pokochałem, a DOTR nie wywołał u mnie nawet 10% tamtych emocji.... Album przeszedł jakoś bokiem u mnie, może dlatego, że za bardzo na niego czekałem, miałem zbyt wysokie wymagania...
Dla mnie też jest to tylko zwykły koncert - RiR jest lepszy, ma lepszy klimat. A Dance taki jakiś niewypał wyszedł.
mówisz o densie studyjnym czy koncertowym, o płycie czy utworzethe_trooper pisze: A Dance taki jakiś niewypał wyszedł.
Dla mnie kocertowy DoD (utwór) to rzeczywiście straaaaaszna kicha :guns
Kicha? Mnie się podobasyzygy pisze:Dla mnie kocertowy DoD (utwór) to rzeczywiście straaaaaszna kicha :guns
studyjnego- na pewno ale live jest niezbyt udanyFreeze pisze: Dla mnie DoD to jeden z mocniejszych punktów całego albumu (wersja live także )
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie znacie się - DOD live powala!
Super aranżacja tego kawałka. Kto widział Maiden na żywo na tej trasie wie o co chodzi - np. o ciekawe brzmienie gitar w wolniejszej części. :solo
A ja ma takie pytanko: Co nbedzie na 3 plycie DVD Death On the Road? Na jednej koncert, na drugiej materiał ze studia i pewnie bonusy, a na 3?? poza tym miksowanie Dortmundu skonczylo juz sie podobno jakis czas temu. Moze jestem za bardzo optymista, ale na 3DVD moze sie znajdowac...
:):)
... zawartość trzeciej płyty DVDSent_from_the_Beast pisze:ale na 3DVD moze sie znajdowac...
;]