Co to był za sklep? Bo ja takie spodnie widziałem w Usa na wakacjach i były reklamowane jako spodnie dla punk'ówCopycat pisze:Wczoraj w sklepie widziałam identyczne spodnie jak miał Petrucci w Poznaniu
04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Sklep "Made in ciuchland"eulogy pisze:Co to był za sklep? Bo ja takie spodnie widziałem w Usa na wakacjach i były reklamowane jako spodnie dla punk'ówCopycat pisze:Wczoraj w sklepie widziałam identyczne spodnie jak miał Petrucci w Poznaniu
dżołk
No to jak były w szmatexie to trzeba było braćCopycat pisze:Sklep "Made in ciuchland"eulogy pisze:Co to był za sklep? Bo ja takie spodnie widziałem w Usa na wakacjach i były reklamowane jako spodnie dla punk'ówCopycat pisze:Wczoraj w sklepie widziałam identyczne spodnie jak miał Petrucci w Poznaniuwięc wszystko możliwe, ale zeby dla punk"ów ?
To oni w takich obciachowych rzeczach chodzą?
![]()
dżołk
A co do obciachu to niektórzy alternatywni naprawde sie smiesznie ubieraja
Może wezme(eulogy pisze: No to jak były w szmatexie to trzeba było brać![]()
A co do obciachu to niektórzy alternatywni naprawde sie smiesznie ubieraja
Chyba ze będę mówić ze Petrucci mi dał
W ogóle śmieszni są ludzie którzy na siłę utożsamiają wygląd z ideolgią. Ale nie ważne, bo to za długi temat
Na następny koncert Dream'ówCopycat pisze:tylko gdzie ja to założe?
Nom kto by Ci uwierzyłCopycat pisze:Chyba ze będę mówić ze Petrucci mi dał Laughing O jakby było śmiesznie
O to to to ....eulogy pisze:Na następny koncert Dream'ów![]()
eulogy pisze:
Nom kto by Ci uwierzył
Może jakiś naiwniak by się znalazł
Mnie równieżCopycat pisze:Chyba t-shit Za taką cenę to się mogą cmoknąć w pompkę.
Kup mi takie na urodzinyCopycat pisze:BTW: Wczoraj w sklepie widziałam identyczne spodnie jak miał Petrucci w Poznaniu
Może sobie kupie
Zastanowię sięFear pisze:Mnie równieżCopycat pisze:Chyba t-shit Za taką cenę to się mogą cmoknąć w pompkę.![]()
Kup mi takie na urodzinyCopycat pisze:BTW: Wczoraj w sklepie widziałam identyczne spodnie jak miał Petrucci w Poznaniu
Może sobie kupieProszę!!!!!!!!
![]()
![]()
Hmmm - czyzby Petrucci zaopatrywal sie w ciuchlandach? 
Zapewnekocian_jr pisze:Hmmm - czyzby Petrucci zaopatrywal sie w ciuchlandach?
Ma sie rozumieceulogy pisze:Zapewnekocian_jr pisze:Hmmm - czyzby Petrucci zaopatrywal sie w ciuchlandach?A gitary kupuje w komisach
BTW eulogy - czyzbys byl moim imiennikiem?
A skad takie domysły?kocian_jr pisze:BTW eulogy - czyzbys byl moim imiennikiem?
Trzymam Cię za.... słowoCopycat pisze:Zastanowię sięFear pisze:Mnie równieżCopycat pisze:Chyba t-shit Za taką cenę to się mogą cmoknąć w pompkę.![]()
Może sobie kupieProszę!!!!!!!!
![]()
![]()
:twisted: Muachacha
![]()
Taaaaakocian_jr pisze:Ma sie rozumiec Przez te wszystkie lata bylismy oklamywani, ze Pietrucha ma gitary robione na zamowienie. Ale prawda w koncu wyszla na jaw
Przypadkiem spojrzalem na twoje dane na ggeulogy pisze:A skad takie domysły?kocian_jr pisze:BTW eulogy - czyzbys byl moim imiennikiem?
No tak przypuszczałem panie Tomaszu, że zrobiłes wgląd w moje aktakocian_jr pisze:Przypadkiem spojrzalem na twoje dane na ggeulogy pisze:A skad takie domysły?kocian_jr pisze:BTW eulogy - czyzbys byl moim imiennikiem?
A Twoje sa puste
eulogy pisze:No tak przypuszczałem panie Tomaszu, że zrobiłes wgląd w moje aktakocian_jr pisze:Przypadkiem spojrzalem na twoje dane na ggeulogy pisze: A skad takie domysły?![]()
A Twoje sa puste
Moje sa puste, gdyz nie chcialem zeby wpadly w niepowolane rece
A tak na serio - faktycznie, wypadaloby tam wreszcie cos wpisac
http://www.mproject.prv.pl/
Nie wiem czy był tutaj ten link, jeśli nie było to prosze bardzo. Oprócz zdjęć są tutaj filmiki z poznańskiego koncertu
Między innymi Peruvian Skies+Fatal Tragedy oraz Caught In A Web w bardzo dobrej jakości dzwięku i obrazu 
Nie wiem czy był tutaj ten link, jeśli nie było to prosze bardzo. Oprócz zdjęć są tutaj filmiki z poznańskiego koncertu
eulogy pisze:http://www.mproject.prv.pl/
Jak ostatnio bylem na tej stronie, to nie bylo tylu filmikow
Nom a teraz są i to jakiekocian_jr pisze:eulogy pisze:http://www.mproject.prv.pl/![]()
![]()
Jak ostatnio bylem na tej stronie, to nie bylo tylu filmikowYeaaah
Nie musisz mi tego mowiceulogy pisze:Ale naprawde warto sciągnąć
Kurcze, moze tak pomalu, pomalu a w koncu uda sie skompletowac calego bootlega...