skórki na gg z Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: skórki na gg z Iron Maiden
Popieram, też mi sie podoba. Jakoś tak porządniej wygląda
A co do skórek IM, to raczej są one mało funkcjonalne (przynajmniej te które ściągałem) : /
No dokładnie, zresztą jakbym miał dłużej to bym się pewnie przyzwyczaiłkocian_jr pisze:Ja tam uzywam GG 7.0 i jestem z niego zadowolony. Nowy wyglad mord przestal mi juz przeszkadzacZa to jakis czas temu odpalilem na innym kompie poprzednie GG to nie moglem na to patrzec. Te okno rozmowy.... bleeh
Dobrze ze to zmienili w 7.0. No ale coz - komus innemu moze sie nie podobac - kwestia gustu
Ja tam wolę tlen. Jest jakiś bardziej przyjazny dla mnie, a gg takie pospolite się zrobiło.kocian_jr pisze:Ja tam uzywam GG 7.0 i jestem z niego zadowolony. Nowy wyglad mord przestal mi juz przeszkadzac Wink Za to jakis czas temu odpalilem na innym kompie poprzednie GG to nie moglem na to patrzec. Te okno rozmowy.... bleeh Confused Dobrze ze to zmienili w 7.0. No ale coz - komus innemu moze sie nie podobac - kwestia gustu
Ja mam gg 7 i raz kiedyś się sypie, tzn. zawiśnie sobie beztrosko i trzeba używać magicznej kombinacji ALT+CTRL+DEL 
Joł ziomki
WRÓCIŁEM !!! 
a co do tematu - GieGie Siedem jest fajne, trzeba sie tylko przyzwyczaić do tych nowych buziek :]
a co do tematu - GieGie Siedem jest fajne, trzeba sie tylko przyzwyczaić do tych nowych buziek :]
No nieeeeeeWrathchild_88 pisze:WRÓCIŁEM !!! Very Happy