Death On The Road - album live!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Death On The Road - album live!
Zawartość ta nie jest jeszcze znana. Pewie będzie to niespodzianka 
albo rok jeszcze poczekają i dadzą wideo z któregoś koncertu Eddie Ripps Up... dwa w jednym 
MiKi pisze:... zawartość trzeciej płyty DVDSent_from_the_Beast pisze:ale na 3DVD moze sie znajdowac...
;]
tak zawartość trzeciej płyty DVD
przeczytaj sobie news ze strony głównej z dnia 07.08.05Fiński odział EMI podaje, iż najnowsze video "Death On The Road" ukaże się na 3 płytach DVD. Przypominamy, iż ta koncertówka będzie wydane później niż zapowiadano - na obecną chwilę mówi się o końcu września. Album CD i 12 calowy vinyl będzie miał premierę zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami czyli 29 sierpnia.
Teoretycznie jesteśmy juz po premierze DOTR DVD. Przynajmniej zgodnie z tym co pisze na stronach sklepów internetowych.
no właśnie, nie orientujecie się czy to dvd rzeczywiście jest i czy jest dostępne gdziekolwiek w polsce ?jeżyk pisze:Teoretycznie jesteśmy juz po premierze DOTR DVD. Przynajmniej zgodnie z tym co pisze na stronach sklepów internetowych.
Przecież Wicker pisał, że premierę DVD przełożono chyba nawet na początek przyszłego roku.kevin pisze:no właśnie, nie orientujecie się czy to dvd rzeczywiście jest i czy jest dostępne gdziekolwiek w polsce ?jeżyk pisze:Teoretycznie jesteśmy juz po premierze DOTR DVD. Przynajmniej zgodnie z tym co pisze na stronach sklepów internetowych.
Więc tak naprawde nic z tego nie wynikaWICKER MAN pisze:Wg. ostatnich niepotwierdzonych informacji DVD może wyjść nawet na początku przyszłego roku.![]()
Czekam na potwierdzenie jakiejś konkretnej daty przez EMI...-a dalej-Jeszcze nie ma potwierdzonych informacji, ale wg. Maidenfans.com premiera może się opóźnić i to aż do lutego 2006...
No ale jakby była premiera tego DVD to chyba byśmy dawno wiedzieli prawda? Póki co pozostaje nam czekać na jakieś info.
hahahhahahahaha
komedia !!
jesli te 3dvd mają wyjść w lutym to lekka przesada
yhh... nie dość, ze odyssey daje ciała, mystic daje ciała, to jeszcze szanowne EMI
żyć nie umierać
gdyby Lepper został prezydentem to takich sytuacji by nie było ! znowu spapraliście ! teraz płaczcie aż do konca kadencji

żyć nie umierać
No nie wiem czy to wina EMI- gdyby miała gotowy materiał to z wypuszczeniem tego nie byloby problemow. A wina lezy po stronie pary Harris-Shirley, którzy nie uporali się z produkcją w ustalonym czasie. A tak przy okazji tohellrider pisze:hahahhahahahahakomedia !!
jesli te 3dvd mają wyjść w lutym to lekka przesada
yhh... nie dość, ze odyssey daje ciała, mystic daje ciała, to jeszcze szanowne EMI
żyć nie umieraćgdyby Lepper został prezydentem to takich sytuacji by nie było ! znowu spapraliście ! teraz płaczcie aż do konca kadencji
![]()
eee dobrze jest. The Crown wydaje teraz potrojne dvd to i tak kasy na to DOTR bym nie mial
A tak do lutego jest szansa,ze uzbieram :>
Jazz is not dead, it just smells funny.
sorry ze o to pytam tutaj, ale nie wiem gdzie indziej moglbym zamiescic te pytanie: Z jakich koncertów z ostaniej trasy można się spodziewać DVD?? Tzn- Jakie koncerty zostały sfilmowane??
Chodzi Ci o Eddie Rips Up? To filmowane były: Rock am Ring, Ullevi i Reading Festival ale tylko 3 kawałki były puszczone w TV.
tak o Eddie Rips Up. A ekipa Maiden nie filmowala niezaleznie od TV zadnych koncertow, tak jak np. Wrocław 2003?
Tego nie wiem.
a wlsanie o to mi chodzilo:) Poczekam na kogos kompetentnego - mp. Wicker na pewno wie:)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

EMI Finland potwierdziło datę premiery DVD "Death On The Road": 8 lutego 2006.
Wydawnictwo będzie 3-dyskowe, a zespół ponoć pracuje nad zawartością trzeciego dysku... Wg. zapowiedzi DVD ukaże się w dwóch formatach - w tym jednym specjalnym (limitowanym? digipack?).
Wydawnictwo będzie 3-dyskowe, a zespół ponoć pracuje nad zawartością trzeciego dysku... Wg. zapowiedzi DVD ukaże się w dwóch formatach - w tym jednym specjalnym (limitowanym? digipack?).
no to już jest wg mnie przegięcie, pół roku poślizgu, a tak czekałem na to dvdWICKER MAN pisze: 8 lutego 2006.
Kurcze trzeba będzie kupić aż dwa formaty
. Ale poczekam na te dvd bo cóż mi pozostaje.
-
k_r_z_y_s_i_e_k
- -#Wrathchild

potwierdzam, no ale mam nadzieje ze oplaci sie tyle czekackevin pisze:no to już jest wg mnie przegięcie
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 290