2005/09/29 Stockholm, Sweden
2005/10/06 Paris, France
2005/10/08 Hannover, Germany
2005/10/10 Amsterdam, Netherlands
2005/10/11 Amsterdam, Netherlands
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Łaaaaaaaaaaaaa....eulogy pisze:Dlaczego nas tam nie było![]()
Oct. 31 - Rome, Italy - Paleur
1. As I Am
2. Another Won
3. Afterlife
4. Under A Glass Moon
5. Caught In A Web
6. Peruvian Skies
7. Speak To Me
8. Fatal Tragedy
9. Solitary Shell
10. In The Name of God
~~Intermission~~
11. The Root of All Evil
12. The Answer Lies Within
13. These Walls
14. I Walk Beside You
15. Panic Attack
16. Never Enough
17. Sacrificed Sons
18. Octavarium
~~Intermission~~
19. The Spirit Carries On
20. Pull Me Under/
21. Metropolis Pt. 1
Ehh zazdroszcze tym Italianom![]()
Set marzeń na tej trasie
A bite 3 i pół godzinyCopycat pisze:O fpyte... to ile to wszystko trwało?
Wiesz, jesli ktos nie przepada zbytnio za Octavarium, moze miec nieco odmienne zdanieeulogy pisze:Kurcze no zdecydowanie najlepszy koncert na trasie, coś pięknego
O takeulogy pisze:Niech teraz najlepiej nas zaskoczą szybkim powrotem do nadwiślańskiego kraju
To akurat chyba jest zalezne od organizatorow a nie od zespolu. Wyglada na to, ze po prostu Rock Serwis (czy kto tam inny) albo przegapil szanse sprowadzenia DT do Polski w czasie trasy TOT, albo po prostu sie nie dogadal z zespolem czy cos w tym stylu.Copycat pisze:a tak naprawdę przyjeżdżają do nas od wielkiego dzwonu, omijają nas na jednej trasie
Chyba nie masz na mysli poznańskiego koncertu? A jeśli tak, to wymien choc jeden utwor, ktory uwazasz ze byl ochlapem.Copycat pisze:i ogólnie wydaje mi się momentami, że dostajemy jakieś ochłapy i to z wielką łaską
A ja bym chcial uslyszec i to i toCopycat pisze:Chociaż osobiście wolałabym usłyszeć całe "Scenes " zamiast "Octavarium"
Tak jest na całym świecie, że opowiadają takie bajeryCopycat pisze:Wiecie co, ja mam jakieś wrażenie paradoksu. Bo większość artystów która do nas przyjeżdza, za każdym razem włazi man w dupska, gada że jacy to my nie jesteśmy fajni, że publiczność najlepsza na świecie blablabla, no chociażby takie DT-"You were the best fuckin' audience so far" itd i Petrucci nie raz w wywiadach powtarzał, że w Polsce jest taka niesamowita publiczność i w ogóle jak to fajnie u nas grać
W tym wypadku to był miódCopycat pisze:dostajemy jakieś ochłapy
O tak teg nam nikt nie zabierzeCopycat pisze:No i nie było "Endless sacrifice" a u nas było
Bo ten koncert zostawił u nas wszystkich trwały ślad na psychiceS1MON pisze:już miech po koncercie a ci dalej gadają
Osz faktycznie! Wczoraj minął dokładnie miesiąć!S1MON pisze:
już miech po koncercie a ci dalej gadają
Dokładnie. "Brain damage" na całe życie...eulogy pisze:Bo ten koncert zostawił u nas wszystkich trwały ślad na psychice Exclamation
To się nazywa mieć kobiecą intuicjęCopycat pisze:Podświadomie wiedziałam kiedy się upić
Gdzie tam intuicja, poprostu by coś chlapnęłaFear pisze:To się nazywa mieć kobiecą intuicjęCopycat pisze:Podświadomie wiedziałam kiedy się upić

No ale musiała wiedzieć jak to się stałoeulogy pisze:Gdzie tam intuicja, poprostu by coś chlapnęła
Nie bym, bo już jestem poeulogy pisze:Gdzie tam intuicja, poprostu by coś chlapnęła![]()
eulogy pisze:BTW niezła fotka co?![]()
A tam faja...Cygaroeulogy pisze:Nom dokładnie nie dałem jej dlatego, że ładna tylko, że taka no jakby to powiedzieć dwuznacznaNom a ten ząbek taki hehe smieszny
Tak Fear, menel 1 klasa jeszcze tylko faja w zęby

Zależy czyjaeulogy pisze: jeszcze tylko faja w zęby
Jaki zboczuch!Copycat pisze:Zależy czyja