Świntuszyca no wstydz sieCopycat pisze:Zależy czyjaeulogy pisze: jeszcze tylko faja w zęby
Tak o swoich idolach mowić
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Świntuszyca no wstydz sieCopycat pisze:Zależy czyjaeulogy pisze: jeszcze tylko faja w zęby
Zdecydowanie za małoCopycat pisze:Uwaga wstydzę się
Już bardziej nie mogę, darujFear pisze:Zdecydowanie za małoCopycat pisze:Uwaga wstydzę się
Nie darujeCopycat pisze:Już bardziej nie mogę, darujFear pisze:Zdecydowanie za małoCopycat pisze:Uwaga wstydzę się
Tajemnicaeulogy pisze:Copycat, jeśli to nie tajemnica to skąd masz tego avka z Mikiem?
BTW - niech ktoś jeszcze walnie sobie James'a, Jordana i Myounga i bedzie całe Dream team na forum
Nie powiem, bo nie chcesz mi darowaćFear pisze:No powiedz kto Ci dał ava na forum
No już darujeCopycat pisze:Nie powiem, bo nie chcesz mi darowaćFear pisze:No powiedz kto Ci dał ava na forum
Ty juz nie szukaj, Ty bedziesz MikeCopycat pisze:Właśnie szukam pozostałych do kompletu
Ale ja szukam dla innych, będzie szybciejeulogy pisze:Ty juz nie szukaj, Ty bedziesz MikeCopycat pisze:Właśnie szukam pozostałych do kompletuJa jestem Petrucci, fear i reszta niech szukaja
![]()
BTW - trzymajcie kciuki właśnie sciagam bootleg z Amsterdamu z drugiej nocy
No dobraFear pisze:No już daruje Nie gniewaj się
Czy ten Garfield pod Twoimi postami to jakaś aluzja?vBrand pisze:Oj, ten temat chyba nigdy nie spadnie niżej
Jak ściągne to pogadamy, narazie nie będę dzielił skóry na niedźwiedziuCopycat pisze:A tym bootlegiem mam nadzieję, że się podzielisz jakoś...
No jak zapłacicie dobrze to czemu nieFear pisze:Eulogy, jak już ściągniesz to ponagrywaj wszystkim namMusimy sobie jakoś pomagać, nie?
Z Amsterdamu ten na ktorym grali Dark Side Of The MoonA co, już znaleźliscie bootleg?
To będzie po znajomościeulogy pisze:No jak zapłacicie dobrze to czemu nie
Ale ja was nie znamFear pisze:To będzie po znajomościeulogy pisze:No jak zapłacicie dobrze to czemu nie
Gdzie go masz? Może sam ściągne ;]eulogy pisze:Cytat:
A co, już znaleźliscie bootleg?
Z Amsterdamu ten na ktorym grali Dark Side Of The Moon Very Happy
Na emuleYaaqb pisze:Gdzie go masz? Może sam ściągne ;]eulogy pisze:Cytat:
A co, już znaleźliscie bootleg?
Z Amsterdamu ten na ktorym grali Dark Side Of The Moon Very Happy