Paryżu??? A co ty tam będziesz tobił!!!Szymon pisze:Ja tam nie znam DT za bardzo wiec specjalnie mi na gigu nie zalezy, szczegolnie ze zobacze ich w Paryzu![]()
04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Piotr Dryjański
Re: 04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
A to już chyba robiłPiotr Dryjański pisze:Paryżu??? A co ty tam będziesz tobił!!!Szymon pisze:Ja tam nie znam DT za bardzo wiec specjalnie mi na gigu nie zalezy, szczegolnie ze zobacze ich w Paryzu![]()
Chyba raczej na pewno, ale nie wiem na pewno
.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Tak jest byliśmy i widzieliśmy a to setlista z tamtego koncertueulogy pisze:A to już chyba robiłPiotr Dryjański pisze:Paryżu??? A co ty tam będziesz tobił!!!Szymon pisze:Ja tam nie znam DT za bardzo wiec specjalnie mi na gigu nie zalezy, szczegolnie ze zobacze ich w Paryzu![]()
Na Maidenach Sanktuarianie byli chyba
1. The Root Of All Evil
2. Fortune In Lies
3. Fatal Tragedy
4. Endless Sacrifice
5 . Panic Attack
6 . As I Am
7 . Pull Me Under / Metropolis part 1 (medley)
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
ironpacy pisze:Tak jest byliśmy i widzieliśmy a to setlista z tamtego koncertu
1. The Root Of All Evil
2. Fortune In Lies
3. Fatal Tragedy
4. Endless Sacrifice
5 . Panic Attack
6 . As I Am
Krótko, ale treściwie
I mocnoCopycat pisze:ironpacy pisze:Tak jest byliśmy i widzieliśmy a to setlista z tamtego koncertu
1. The Root Of All Evil
2. Fortune In Lies
3. Fatal Tragedy
4. Endless Sacrifice
5 . Panic Attack
6 . As I Am
Krótko, ale treściwie
Na oficjalnym forum zespołu, w dziale bootlegi, znajduje sie pierwsza część koncertu z Londynu (pierwsza noc). Bardzo dobra jakość, polecam, ale pośpieszcie sie bo udostepniony jest na yousendit 
Mógłbyś podać link?
http://www.dreamtheater.net/bb/showthre ... adid=90681
Polecam również ten adres
Znajduje sie w nim torrentowski link do video kawałka Octavarium (live Vienna 18.10.05). Dla wszystkich chcących poczuć poznański klimat... 
Polecam również ten adres
Czy ktoś z was próbował to ściągać? Ja się staram, ale torrent odmawia posłuszeństwa.eulogy pisze:http://www.dreamtheater.net/bb/showthre ... adid=90681
Polecam również ten adresZnajduje sie w nim torrentowski link do video kawałka Octavarium (live Vienna 18.10.05). Dla wszystkich chcących poczuć poznański klimat...
No tak ja sciagnałem
Wrzuć sobie to najlepiej na BitComet, mi poszło 5 min po wrzuceniu i przez noc się sciagnęło. Plik ma 278 Mb i jakby nie to to bym go chetnie tutaj wrzucił dla wszystkich
Ale rewelacyjny dzwięk i bardzo dobry obraz tylko czasem sie deliktanie operatorowi ręka trzęsła ale mi to nie przeszkadza
Octavarium live piękne to jest 
No właśnie tak robiłam, ale cały czas się łączy z czymś tam, a ściągać się najwyraźniej nie ma zamiaru
Zawsze kura coś...
Zawsze kura coś...
Nie znam się dokładnie na tych torrentach, bo powiem Ci szczerze, że pierwszy raz sciagałem takie pliki, spróboju cos poobczajać to Ci może pomoge jakoś
A jak nie to może udostępnie to 
Jako że piszesz w tym temacie masz obowiązek to udostępnićeulogy pisze:może udostępnie to
Ale rzeczywiście, tak by było łatwiej i sprawniej :beer
Eulogu sadzac po tym co pisales ze londyn jest na usendit to go zassales
moja prosba brzmi czy wrzucilbys go jakos i nam udostepnil:D?
w zamian Ci moge dac <jezeli nei masz hehehehe> DT grające cale The Number Of The Beast
moja prosba brzmi czy wrzucilbys go jakos i nam udostepnil:D?
w zamian Ci moge dac <jezeli nei masz hehehehe> DT grające cale The Number Of The Beast
Dziś nie dam rady, może jutro okiFear pisze:ako że piszesz w tym temacie masz obowiązek to udostępnić
A co to jestMichcio pisze:w zamian Ci moge dac <jezeli nei masz hehehehe> DT grające cale The Number Of The Beast
Mam go na 3 bootlegach, nie trzeba mi
Narazie zamiast Octavarium z Vienny macie to kilkanascie plików video z Wolverhampton
Świetna sprawa
http://www.mikeportnoy.com/forum/tm.aspx?m=1070781
Enjoy.
http://www.mikeportnoy.com/forum/tm.aspx?m=1070781
Enjoy.
No pewnieeulogy pisze:Dziś nie dam rady, może jutro oki
:beereulogy pisze:Narazie zamiast Octavarium z Vienny macie to kilkanascie plików video z Wolverhampton Świetna sprawa
Tylko tyle...
Czy wam też się to ściaga jakby chciało a nie mogło?