Miłość i Nienawiść :)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Miłość i Nienawiść :)
poza tym Ironi grają często u nas i nie każdy kto by chciał może jeździć na każdy koncert. a fani mety to mogą tą stówke raz na 100 lat odłożyć(1zł na rok
) nie wydaje mi się żeby jakikolwiek metalowy band miał w polsce tylu fanów co maiden
No ale postękać zawsze można, że ta Metallica to ma tylu fanów (a ona przecież jest beznadziejna!), a ten Harris-Rycerz nie ma po co do tych Polaczków przyjeżdżać (marne 30 tys.)...
jaby ktoś chciał to by zrobił taki koncert z udziałem maiden ze ludzie by sie za głowy łapali czy to sie naprawdę dzieje....dorwac np Slipknot....SOAD....Green Day.... na koniec Maiden.... i śląski wypełniony po brzegi....
Po pierwsze - nie chłopcze, jakbyś był starszy to może by przeszło, ale nie jesteś.Chłopcze, Ty naprawde jakicz ( już przedwczorajszy jesteś ) Wyraźnie napisałem, że chce aby nie odwalili kichy nie w takim sensie, że miałem na myśli, iz ich ostatnie dokonania są poziom niżej, ale w sensie, aby nie spuszcali z tonu i nas nie rozczarowali jakimś "słabym" albumem. Wiem, że słaby jest to pojęcie względne, ale chyba nikt nie zaprzeczy, że chce aby IM zeszło ze sceny jakoś dobrze zapamiętanych a nie po wydaniu jakiegoś nieudanego krążka. Także widze, że jednak nie przeczytałeś go ze zrozumieniem, ponieważ nikt inny nie zwrócił uwagi, że coś jest nie tak w tym poście
Ja poprzez "nie odwalili kichy" rozumiem to, żeby nagrać album, który zespołu nie ośmieszy (będzie na minimum takim poziomie jak ostatni). Na dodatek napisałeś "aby jakoś się zaprezentować na tych ostatnich albumach" co ja rozumiem jako, że niezależy Ci na albumie, który by Ironów znowu wyniósł na szczyty tylko żeby nagrali przyzwoity album. Ehhh... co za bezsensowna dyskusja. To jest podstawowa wada forum, ciężko czasem dojść do porozumienia, łatwiej było by pogadać, wtedy może 2 zdania załatwiły by sprawę. No i właściwie to masz troche racji, mniejsza z tym, ogłaszam koniec dyskusji.
Zgadzam się.gópji temat....
Owszem miał.ale weź pod uwage tez to że koncert nie miał reklam w TV...
I całego netaWiśnia pisze:To jest podstawowa wada forum
Którego się urodziłeś:>? Zaraz zobaczymyWiśnia pisze:jakbyś był starszy to może by przeszło
Hehe... 7 luty.Którego się urodziłeś:>? Zaraz zobaczymy
A ja chłopcze 6 lutego i jestem starszy jednakWiśnia pisze:Hehe... 7 luty.Którego się urodziłeś:>? Zaraz zobaczymy
mystic miał reklamy w TV
chyba w telexpresie dzień przed koncertem ;P bujehehehhe przecież kampania metallici a kampania mysticu to totalnie co innego... o mecie sie słyszało praktycznie codziennie a o mysticu w Tv słyszałem raz własnie w telexpresie przed koncertem...pozatym jadąc nie widiałem żadnych bilboardów...a na mecie były...
Ja widziałem reklamę na vivie. No i nie pisałem, że Mystic był lepiej reklamowany od Mety tylko, że reklamy w tv były, bo były. Bilboardów też nie widziałem.mystic miał reklamy w TV chyba w telexpresie dzień przed koncertem ;P bujehehehhe przecież kampania metallici a kampania mysticu to totalnie co innego... o mecie sie słyszało praktycznie codziennie a o mysticu w Tv słyszałem raz własnie w telexpresie przed koncertem...pozatym jadąc nie widiałem żadnych bilboardów...a na mecie były...
A co do popularności mejden, to w mojej szkole zdecydowanie wygrywa z metą ( i z każdym innym zespołem
) w napisach na ławkach, ścianach itp. 
W gimnazjum królowała Nirvana...
W gimnazjum królowała Nirvana...
u mnie w budzie króluje trio "Maiden, Slipknot i System/Korn" 
Zresztą nie zgadzam się z początkowym stwierdzeniem że obok Maiden nie można przejsć obojętnie. Totalna bzdura. Niektórych kręci troche inna muzyka i IM lubią, nic pozatym. no ale ten temat podchodzi pod fanatyzm :]
Zresztą nie zgadzam się z początkowym stwierdzeniem że obok Maiden nie można przejsć obojętnie. Totalna bzdura. Niektórych kręci troche inna muzyka i IM lubią, nic pozatym. no ale ten temat podchodzi pod fanatyzm :]
w końcu to jest forum fan(atyk)ów maiden 
I bardzo dobrze ,że powstają takie tematy.
Troop :beer
A we Wrocławiu Nirvana zdecydowanie wygrywa z wszystkimi kapelami :guns ,widać to po naszywach ,koszulkach i bluzach. Ostatnio też modne są Cradle of Filth i Nightwish. Ale i tak najwięcej jest rastafarianów.
Troop :beer
A we Wrocławiu Nirvana zdecydowanie wygrywa z wszystkimi kapelami :guns ,widać to po naszywach ,koszulkach i bluzach. Ostatnio też modne są Cradle of Filth i Nightwish. Ale i tak najwięcej jest rastafarianów.
raczej kwartetEvE pisze:u mnie w budzie króluje trio "Maiden, Slipknot i System/Korn"
LOL. Przyznaję, straciłem wątek w połowie pisania tego posta 
Obiecuję, że już nic nie popełnię po używkach.
Ale krótkie wyjaśnienie się należy.
Oczywiście zdaję sobie sprawę, iż są ludzie obojętni na IM.
Jestem fanatykiem od, potrafię określić 1986r. A konkretnie, od pewnej pogodnej, wrześniowej niedzieli tegoż roku. Poznań Arena, mój pierwszy wielki koncert.
Scisnęło wtedy i trzyma do dziś.
Jakoś tak mam w życiu, że czegokolwiek się chwycę jest najlepsze.:
szkoła, praca, model auta (Honda), muzyka, żona (może to zły przykład bo mam drugą
) ale zawsze 
Pozdrawiam starych, jak i nowych fanów.
Żadko tu wpadam, bo czas nie pozwala.
Pozdrawiam Piotr
Obiecuję, że już nic nie popełnię po używkach.
Ale krótkie wyjaśnienie się należy.
Oczywiście zdaję sobie sprawę, iż są ludzie obojętni na IM.
Jestem fanatykiem od, potrafię określić 1986r. A konkretnie, od pewnej pogodnej, wrześniowej niedzieli tegoż roku. Poznań Arena, mój pierwszy wielki koncert.
Scisnęło wtedy i trzyma do dziś.
Jakoś tak mam w życiu, że czegokolwiek się chwycę jest najlepsze.:
szkoła, praca, model auta (Honda), muzyka, żona (może to zły przykład bo mam drugą
Pozdrawiam starych, jak i nowych fanów.
Żadko tu wpadam, bo czas nie pozwala.
Pozdrawiam Piotr