04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Właśnie sciągam reszte i ciagnie mi tak w granicach 6kb/sek jeden plik ale wrzuć sobie 4 na raz to szybciej bedziesz miec całość 

Zgadnij kto to.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
1. Petrucci
2. LaBrie
3. Portnoy

2. LaBrie
3. Portnoy
czitowałeś ?? 
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
A co to znaczy?
Czy odwiedzałeś stronę z której pobrałem zdjęcia, czy po prostu poznajesz po rysach twarzy? 
Po rysach twarzy, nie trudne to było
Spoko te zdjecia, gdzieś je widziałem ale nie pamietam gdzie
Zarzuc linka.
No jasne, teraz sobie przypomniałem
W ogóle szkoda, że ta stronka już nie jest aktualizowana, bo całkiem wporzadku była 
Szczególnie FAQ mi się podoba. Naprwdę wiele ciekawych rzeczy można na temat płyt się dowiedzieć i ogólnie na temat działalności kapeli.
Wiele tam było fajnych bajerów, możliwość zakupów itd.
Ale takie przykre to jest bo praktycznie teraz nie ma chyba jakiejs konkretnej polskiej strony o Dream Theater, jest jakies forum ale beznadziejne a tak to kicha
Ale takie przykre to jest bo praktycznie teraz nie ma chyba jakiejs konkretnej polskiej strony o Dream Theater, jest jakies forum ale beznadziejne a tak to kicha
To sie moze w niedalekiej przyszlosci zmienic, ale na razie cicho szaeulogy pisze:Ale takie przykre to jest bo praktycznie teraz nie ma chyba jakiejs konkretnej polskiej strony o Dream Theater, jest jakies forum ale beznadziejne a tak to kicha
Hehe okikocian_jr pisze:To sie moze w niedalekiej przyszlosci zmienic, ale na razie cicho szaeulogy pisze:Ale takie przykre to jest bo praktycznie teraz nie ma chyba jakiejs konkretnej polskiej strony o Dream Theater, jest jakies forum ale beznadziejne a tak to kicha
Wiesz, strone bedzie stawiac profesjonalna firma. Ja sie zajme tekstami, newsami itp. No i koszty wykupienia domeny takze spoczna na moich barkach.eulogy pisze:Hehe okikocian_jr pisze:To sie moze w niedalekiej przyszlosci zmienic, ale na razie cicho szaeulogy pisze:Ale takie przykre to jest bo praktycznie teraz nie ma chyba jakiejs konkretnej polskiej strony o Dream Theater, jest jakies forum ale beznadziejne a tak to kichaMoge Ci pomóc jak coś
No co Ty, gery Ci się nie podoba?eulogy pisze: jest jakies forum ale beznadziejne a tak to kicha
No no, czekam z niecierpliwościakocian pisze: To sie moze w niedalekiej przyszlosci zmienic, ale na razie cicho sza
Oj gery jest super, szczególnie temat o koszulkachCopycat pisze:No co Ty, gery Ci się nie podoba?
Kocian jak Ty masz takie plany to podziwiam i ciesze sie zarazem, że komuś chce sie coś zrobić w tej sprawie
eulogy pisze:Copycat pisze:No co Ty, gery Ci się nie podoba?Ale to i tak jest mniej tróó niż "Bruce przystojniak"Oj gery jest super, szczególnie temat o koszulkach![]()
![]()
Kocian jak Ty masz takie plany to podziwiam i ciesze sie zarazem, że komuś chce sie coś zrobić w tej sprawieRzeczywiscie forum dla Dreamowcow by było super sprawa, już nie mowiąc o pełno profesjonalnej stronce
Plany stwozenia takiej strony były wielkie i ambitne, ale jak na razie nikomu się to nie udało, że nie wspomne już o oficjalnym polskim fanklubie, który za jasną cholerę nie chce powstać.
Już jest i druga, tak więc sciągajcieeulogy pisze:Na oficjalnym forum zespołu, w dziale bootlegi, znajduje sie pierwsza część koncertu z Londynu (pierwsza noc)
http://www.dreamtheater.net/bb/showthre ... genumber=3
Wczoraj podły wirus zaatakował moje bootlegi DT, tak więc zostałam osierocona.
Zaczynam od początku. Znacie może jakieś linki z bootami, huby- buby i inne? Podajcie jak coś znacie, proszę, bo z mojego dysku wieje grozą. 
ZnamyCopycat pisze:Znacie może jakieś linki z bootami