AC/DC
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: AC/DC
Ogólnie można było odkopać stary temat mawpy, który niedawno oglądałem 
Zespół legenda z znakomitym wokalistą (Bon [*] )który mimo swej prostoty daje znakomite show. Cóż można więcej powiedzieć ? Nie wolno nie znać
O koncercie marzyłem, może się ziści ? :>
Zespół legenda z znakomitym wokalistą (Bon [*] )który mimo swej prostoty daje znakomite show. Cóż można więcej powiedzieć ? Nie wolno nie znać
O koncercie marzyłem, może się ziści ? :>
- Iron Marcin
- -#Invader

Ja tez bym chetnie poszedl na koncert, bo lubie ich i mi sie podoba muzyka. A najlepsza plyta to for those about to rock, moim zdaniem to wymiata, piekna plyta. :rocx
oczywiscie chciales napisac The Black Crowes - no ale kto by tam pamietal i nie to zebym sie czepial.Wiśnia pisze:Pantera i Meta wypadły świetnie, ale AC/DC imho wcale od nich nie odstawało. Ten zespół o którym piszesz to Black Crowns bodajrze- według mnie wypadł najgorzej.Prym oczywiscie wiedzie Pantera z Meta, ale takze bardzo fajnie wypada taki jakis hipisowsko/zeppelinowy zespol, w tej chwili nie przypominam sobie nazwy. No, po dawce takich wystepow, AC/DC naprawde nie zrobili na mnie wrazenia - no chyba,ze scenografia
Co do wielkosci AC/DC to nie bede nikogo przekonywal. Na Koncercie w Chorzowie nie bylem ale mam dosyc dobra relacje poniewaz moj kumpel byl ( mial wtedy 13 lat !!!!) oraz moj nauczyciel od angielskiego ze studiow. kumpel mi mowi ze jak sie urwal z ostatnich minut na pociag to armaty jeszce w pociagu slyszal.
ja bylem na koncercie AC/DC w Pradze i byl to jak do tej pory najlepszy koncert na jakim bylem. gitara angusa po prostu wymiat ana maksa :solo to cos czego sie ni da opisac.
pozdrowienia dla wszystkich imprezujacych w hotelu Prima przem IM w tym roku. mam nadzieje do zobaczymy sie w znowu tym razem przed AC/DC
relacja z mojego ostatniego koncertu na jakim bylem ponizej
STRATOVARIUS & HAMMERFALL 27.11.2005
http://www.epic-metal.com/host/poland/b ... php?t=1003
NIE PIJ ZA KIEROWNICA !! STUKNIESZ KOGOS W ZDERZAK I SOBIE ROZLEJESZ
Oglądając ich występ na myśl przyszedł mi jakiś badziewny hippie band z lat 60oczywiscie chciales napisac The Black Crowes - no ale kto by tam pamietal i nie to zebym sie czepial
Nie uwieże póki to nie będzie potwierdzone ale jeśli tak to oczywiście jadę
bez względu na cenę biletów potem mogę spokojnie umrzeć .
Podobno nową płyte mają wydać ale niewiem czy to prawda.
bez względu na cenę biletów potem mogę spokojnie umrzeć .
Podobno nową płyte mają wydać ale niewiem czy to prawda.
Up The irons