13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: 13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR
Hmmm...Chociaż teraz sobie przypominam że skoro Manowar tam 100 osobową orkiestrę zmieścił,to i Priest by swoją scenę tam upchnęli 
Na bank będę, DT jak debil przepuściłem, ale teraz nie ma bataFear pisze:Yaaqb napisał:
Przyjedź w styczniu do Poznania
Się zobaczy Razz A Ty sie tam wybierasz?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ta strona podaje też skład czeskiej Metalmanii:

Wygląda na to, że podobnego składu możemy spodziewać się dzień później w katowickim Spodku.Metal festival METALMANIA 2006 was confirmed! For the third time we would like to invite you to sports hall Novesta in Zlin (CZ) to see great shows of many metal stars! Date? 3rd. of March 2006! First confirmed bands are: UDO, SOILWORK and NEVERMORE! Tickets with special Christmas price for 20,-Eur/per ticket is possible to order here, in section tickets!
Confirmed bands:
U.D.O. (Ger)
SOILWORK (Swe)
NEVERMORE (USA)
-
Deleted User 357
Dokładnie,czyli raczej nic az tak interesującego 
żeby mnie to powaliło na kolana to nie powiem....WICKER MAN pisze:Wygląda na to, że podobnego składu możemy spodziewać się dzień później w katowickim Spodku.Metal festival METALMANIA 2006 was confirmed! For the third time we would like to invite you to sports hall Novesta in Zlin (CZ) to see great shows of many metal stars! Date? 3rd. of March 2006! First confirmed bands are: UDO, SOILWORK and NEVERMORE! Tickets with special Christmas price for 20,-Eur/per ticket is possible to order here, in section tickets!
Confirmed bands:
U.D.O. (Ger)
SOILWORK (Swe)
NEVERMORE (USA)
No,gdyby Nevermore przyjechalo...
...i pare jeszcze ciekawych to moze do Katowic wpadne
...i pare jeszcze ciekawych to moze do Katowic wpadne
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Deleted User 357
Wiesz....niekoniecznie u nas to samo będzie 
wlasnie u nas UDO i Soilworka mogloby nie byc,a moglby byc ktos inny :]
Jazz is not dead, it just smells funny.
Skad taki wniosek? Ja wlasnie licze na to, ze JP pojawi się na Masters of Rock :-)Żelazny pisze:bo chyba juz na takich Priestów ich nie stać
Dokladnie, w dodatku sufit byl bardzo nisko. Zelzany, masz slaba wyobraznie ;]vBrand pisze:Nie byłem tam, ale na mysticu też była mała scena. W Ice Palace również się zmieściliŻelazny pisze:Ale jakoś sobie ich nie wyobrażam na tej małej scenie
Ostatnio zmieniony czw gru 08, 2005 9:14 pm przez Da5id, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 357
Tak mi się wydaje,że to za duża kapela....Chociaż sam już nie wiem,bądźmy dobrej myśli 
Hmmm... A kiedy jest ten koncert ?Yaaqb pisze:No ja nie wiem jak można było przepuścić DTFear pisze:Yaaqb napisał:
Się zobaczy Razz A Ty sie tam wybierasz?![]()
Na bank będę, DT jak debil przepuściłem, ale teraz nie ma bata
Przecież masz przyklejony temat o tym koncercie ;> 12/01/2006 ;> EOTFear pisze:Hmmm... A kiedy jest ten koncert ?Yaaqb pisze:No ja nie wiem jak można było przepuścić DTFear pisze:Yaaqb napisał:
Się zobaczy Razz A Ty sie tam wybierasz?![]()
Eeeeee, rzeczywiocho:] Pomyślimy:]Yaaqb pisze:Przecież masz przyklejony temat o tym koncercie ;> 12/01/2006 ;> EOTFear pisze:Hmmm... A kiedy jest ten koncert ?Yaaqb pisze: No ja nie wiem jak można było przepuścić DT![]()
To kto już jedzie na 100001% z Was? Wiem, że jeszcze trochę czasu, ale...
-
Deleted User 1309
Na Kreatora zawsze warto pojechac , edguy , gamma i przedewszystkim helloween tez daja rade . Ogolnie wyjazd jak najbardziej do przemyslenia .Ale zadnych deklaracji nie skladam bo jescze wiele rzeczy moze sie do tego czasu wydarzyc.
Wiesz, ludziska (np. ja) lubią heavy metal, power metal i to co pomiędzy(czyli gej metal, władca-pierścieni metal, happy metal i pitu-pitu).metal pisze:A co tu zapanowała taka moda na p2p2?
Właśnie do mnie dotarło...
:rocx
*pastuje glany*
*pompuje rower marki Wigry3*
*wsadza kota do śpiwora*
*czyta atlas Europy*
No to jadę!
A tak na serio to jakimi pojazdami planujecie jechać i po ile będą biliety po świętach?
Pociągiem, albo samochodem... trudno powiedziec, ja sprawde biletow postaram sie zalatwic przed swietami :-)Lucy pisze:Wiesz, ludziska (np. ja) lubią heavy metal, power metal i to co pomiędzy(czyli gej metal, władca-pierścieni metal, happy metal i pitu-pitu).metal pisze:A co tu zapanowała taka moda na p2p2?
![]()
![]()
![]()
Właśnie do mnie dotarło...
:rocx
*pastuje glany*
*wsadza kota do śpiwora*
*czyta atlas Europy*
No to jadę!
A tak na serio to jakimi pojazdami planujecie jechać i po ile będą biliety po świętach?
Lucy:
Do Cieszyna podejrzewam każdy pojedzie na własną rękę (ja np. będe jechać PKSem z KAtowic). Przez granice należy przejsć pieszo, żeby wyszło taniej. W Czeskim Cieszynie idziemy na pociag, nie pamiętam ile kosztuje komunikacja w czechach, ale naprwadę grosze, o wiele taniej niż u nas.
Po świętach bilet to 30 euro. Ja z Fearem bilety kupujemy jeszcze w tym roku
.
Do Cieszyna podejrzewam każdy pojedzie na własną rękę (ja np. będe jechać PKSem z KAtowic). Przez granice należy przejsć pieszo, żeby wyszło taniej. W Czeskim Cieszynie idziemy na pociag, nie pamiętam ile kosztuje komunikacja w czechach, ale naprwadę grosze, o wiele taniej niż u nas.
Po świętach bilet to 30 euro. Ja z Fearem bilety kupujemy jeszcze w tym roku
Zapomniałaś wziąć szczoteczki do zębówLucy pisze:*pastuje glany*
*wsadza kota do śpiwora*
*czyta atlas Europy*
No to jadę!
No pewnie... Nie ma na co czekać, skoro cena ich ma uledz zmianie. Skoro teraz jest okazja to trza korzystaćEvE pisze:Ja z Fearem bilety kupujemy jeszcze w tym roku
Ja będę na 100%
w tym roku byłem i było rewelacyjnie 
www.MetalSide.pl
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Następny. Heh, może być fajnie. Czeski język też jest śmiesznygumbyy pisze:Ja będę na 100% Smile w tym roku byłem i było rewelacyjnie Smile