co tylko moze zachecic, no i oczywiscie fakt jakiego basiste maja w zalodze , wkoncu Steve DiGiorgio to nie byle jaki muzyk.
Tak wiec Test przyjedzie prawdopodobnie z Gregiem Christian'em na basie, czyli sklad reunionowy. Jak sie nie myle
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
wystarczy posluchac co wyczynia z basem na Individual Thought Patterns DEATHslayer pisze:wkoncu Steve DiGiorgio to nie byle jaki muzyk

tej kapeli musze w koncu posluchac ale jakos nie mam ciagle czasu sobie zalatwiv jakiejs plyty :>Satanel pisze:Soilwork
ej serio? kiedy maja zapodac trase?Satanel pisze:niedlugo trase oglosi Placebo i zapewne Polska zostanie na niej uwzgledniona

te - miszczu - nie przesadzasz troszeczkę z wielkością zdjęcia w podpisie?sekcjazwlok pisze:ja z checia bym zobaczyl Testament,U.D.O oraz Unleashed
zamiast Udo to bym sie jeszcze bardziej ucieszylKajtek_pl pisze:jakby dali Saxona
co racja to fakt, wazne zeby w ogole nas znowu odwiedzilikobi---> Krijejtor i Sodom niech przyjezdzaja odzielnie, na wlasne koncerte
no ew. trasa "Kreator,Sodom Destruction" :>
no ba, im wiecej thrashu tym lepiejAnthrax czy Annihilator faktycznie moglby sie na MM pojawic
jak mnie pamiec nie myli to Mille cos baknal na mysticu, ze kreator przyjedzie do Polski i kupakobi pisze:Cytat:
kobi---> Krijejtor i Sodom niech przyjezdzaja odzielnie, na wlasne koncerte
co racja to fakt, wazne zeby w ogole nas znowu odwiedzili