Stare koncerty się odkleja ;>Fear pisze:Ale koncert DT był w Polsce a tamten topic również nie jest przyklejonyŻelazny pisze:O to nie koncert w Polsce(chyba dlatego)
13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR
Ale ten jest wyjątkowyYaaqb pisze:Stare koncerty się odkleja ;>Fear pisze:Ale koncert DT był w Polsce a tamten topic również nie jest przyklejonyŻelazny pisze:O to nie koncert w Polsce(chyba dlatego)
prowizja do Czech to 42 zł ok. (do kwoty 900 Euro, w banku PeKaO sa (ten z byyekiiem)). + jakąs prowizja z banku czeskiego. Ok 60 zł razem za przelew. Zdecydowanie się nie opłaca kupować samemu biletu.
szykuje sie niezła wyprawa :rocx :rocx :rocx
Hell jednak mozesz jechać? 

Pan Iron tez stawi sie na tej imprezie, mam taka cicha nadzieje, ze z tej okazji organizatorzy dorzuca jeszcze jakis mega zajebiaszczy band 
hellrider pisze:szykuje sie niezła wyprawa :rocx :rocx :rocx
Się napalili jak szczerbaty na sucharyEvE pisze:Hell jednak mozesz jechać?

No i dobrze, bo ja też!

Wracając na ziemię... Jeżeli zamawianie bilietów z Czech tak bardzo się nie opłaca, to jakie są szanse, że przez polskiego pośrednika będzie lepiej? (i taniej?)
No to fajowo jak jedziesz:] Mam nadzieję, że to jest juz pewnehellrider pisze:szykuje sie niezła wyprawa :rocx :rocx :rocx
A Ty jedziesz z nami czy jak?Lucy pisze: No i dobrze, bo ja też!
![]()
W jakim sensie "z nami" i co oznacza ten jęzor?
No raczej takim : z nami ---> wszyscy z Sank. czyli : Ewa, Hell, D5, I84, Zelazny, ja itd, itp.Lucy pisze:W jakim sensie "z nami"
Hm... Sympatyczną minkę:]Lucy pisze:i co oznacza ten jęzor?
Po pierwsze, to ja już jestem dawno spakowana (o czym pisałam!), po drugie, mam nadzieję, że się zaliczam do wszystkich 
Hell Ty na Dyńki do Poznania się pakuj a nie na jakieś Masters Of Rock ;>
Chociaż ja też się postaram pojechać, ale na bank mi starzy nie pozwolą 
Masters of cock ... hmm ...
Może ktoś mi wspaniałomyślnie skompilowac w pigułce te 8 stron tematu?
- ceny biletów, - miejsce festu, - liste kapel
Z góry dziękuję.
Może ktoś mi wspaniałomyślnie skompilowac w pigułce te 8 stron tematu?
- ceny biletów, - miejsce festu, - liste kapel
Z góry dziękuję.
KMFDM
http://mastersofrock.cz/en/aktualne.php?check=1 pisze: Masters of Rock 2006
14th – 16th July
liqueur company R. Jelínek area - Vizovice
Ticket pre-sale started!
Special Christmas Price 20,-Eur valid only until 31st. Dec.2005!
YES, it´s here again! 4th MASTERS OF ROCK festival – the 2006 one announced and ticket pre-sale oficially started! Until 31st Dec. 2005 you can order 3 days tickets for very special Christmas price 20,- Eur/per ticket.here, in section „Tickets“ only! And first confirmed bands? Here are they: HELLOWEEN, GAMMA RAY, EDGUY, KREATOR, MASTERPLAN, THE GATHERING, TAMOTO and TŘI SESTRY. About next confirmed stars we will informe you constantly on this web site!
Confirmed bands:
HELLOWEEN (Ger)
GAMMA RAY (Ger)
EDGUY (Ger)
KREATOR (Ger)
MASTERPLAN (Ger)
THE GATHERING (Holandsko)
TAMOTO (Ger)
TŘI SESTRY (CZ)
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Deleted User 357
Co się bardziej kalkuluje-same Dyńki z PF na jakimś zadupiu,czy Dyńki,Gamma,Edguy,Masterplan i Kreator w Czechach?Hell Ty na Dyńki do Poznania się pakuj a nie na jakieś Masters Of Rock ;>
A co do biletów to ja chyba poczekam aż w ticketonline będą,teraz i tak bym nie miał kasy chyba...
Nieważne co się bardziej kalkuluje, ważne żeby przyjechał do Posen na DyńkiŻelazny pisze:Cytat:
Hell Ty na Dyńki do Poznania się pakuj a nie na jakieś Masters Of Rock ;>
Co się bardziej kalkuluje-same Dyńki z PF na jakimś zadupiu,czy Dyńki,Gamma,Edguy,Masterplan i Kreator w Czechach?
-
Deleted User 1309
Mimo ze uwazam ze opcja 2 jest zdecydowanie lepsza to chyba te Vizovice sa przy Poznaniu mega zdupiem nie odwrotnie hehe.Co się bardziej kalkuluje-same Dyńki z PF na jakimś zadupiu,czy Dyńki,Gamma,Edguy,Masterplan i Kreator w Czechach?
Wczoraj byłem "wczorajszy" i nie zauważyłem tegoLucy pisze:Po pierwsze, to ja już jestem dawno spakowana (o czym pisałam!),
No naturalnie:] Poprostu źle to ujałem albo źle odczytałaś me intencjeLucy pisze:po drugie, mam nadzieję, że się zaliczam do wszystkich![]()
Ale w każdym bądź razie wszyscy się cieszymy
No nie wiem, nie wiem...Mareq555 pisze:Mimo ze uwazam ze opcja 2 jest zdecydowanie lepsza to chyba te Vizovice sa przy Poznaniu mega zdupiem nie odwrotnie hehe.
--->Greddo, jeszcze pewnie jakaś specjalna kapelka będzie ( to musi być HammerFall
Nie, to musi byc Blind GuardianFear pisze:--->Greddo, jeszcze pewnie jakaś specjalna kapelka będzie ( to musi być HammerFall).
Pierwszy bym tam był.Kajtek_pl pisze:Nie, to musi byc Blind GuardianFear pisze:--->Greddo, jeszcze pewnie jakaś specjalna kapelka będzie ( to musi być HammerFall).
![]()
KMFDM