Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
2 koncerty muszą być np. Wrocław i Katowice albo Wrocław i Warszawa.
To by było coś. A jak będzie jeden to też spoko.
Jak coś to do Czech można skoczyć.Coś czuje ze to będzie genialna płyta i ci którzy krytykowali Maiden za DoD będą przecierać oczy ze zdumienia i przepraszać ,że ich skreslili.
Up the Irons
To by było coś. A jak będzie jeden to też spoko.
Jak coś to do Czech można skoczyć.Coś czuje ze to będzie genialna płyta i ci którzy krytykowali Maiden za DoD będą przecierać oczy ze zdumienia i przepraszać ,że ich skreslili.
Up the Irons
A co bybyło jak Maideni nie wezmą pod uwagę Polski, nad tym się ktoś zastanawiał - wydaje mi się że 2 koncertów nie będzie - 1 to jest max, chociaż mogę się grubo mylić
-
k_r_z_y_s_i_e_k
- -#Wrathchild

qpa by bylaironed pisze:A co bybyło jak Maideni nie wezmą pod uwagę Polski
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 290
Nawet tak nie mów!Ale to chyba niemożliwe, w końcu w Polsce też mają bardzo wielu fanówironed pisze:A co bybyło jak Maideni nie wezmą pod uwagę Polski,
Jeżeli byłaby powtórka z Wrocka (Hala Ludowa) to bardzo bym się ucieszył. Jakoś nie porywają mnie koncerty gdzie jest większe bydło - żadna to zaleta. Im mniej ludzi tym lepiej, a w listopadzie na płycie w Hali był straszny luzik (przynajmniej w porównaniu do innych gigów).
KMFDM
- Iron Marcin
- -#Invader

Fanow to moze maja, ale w Polsce nie sparzedaja tak duzo plyt jak na zachodzie. A oni raczej patrza na sprzedaz plyt, a jezeli nie widza szans na wieksza sprzedaz to raczej nie beda robili 5 gigow i nie bedzie takiej promocji jak na zachodzie.Ale to chyba niemożliwe, w końcu w Polsce też mają bardzo wielu fanów
to nie wiem gdzie Ty stałeś
ja normalnie fruwałem z falą ludzi
Hala ludowa to zle miejsce na koncerty. Stanowczo za malo przestrzeni. Spodek rulez :rocx
Na pewno bedzie tylko az 1 koncert Maiden w Polsce.
Na pewno bedzie tylko az 1 koncert Maiden w Polsce.
Can The End Be At Hand?
[quote="Stranger"]
Na pewno bedzie tylko az 1 koncert Maiden w Polsce.[/quote]
Nie powiedziałby,jeśli płyta będzie takim hitem jak Brave New World mogą być dwa.
Na pewno bedzie tylko az 1 koncert Maiden w Polsce.[/quote]
Nie powiedziałby,jeśli płyta będzie takim hitem jak Brave New World mogą być dwa.
poza tym we Wrocławiu w ogóle nie czuć klimatu koncertu. miast wygląda tak jak zawsze. tylko na dworcu lub przy hali można było zauważyć że coś się jednak dzieje... a same atrybuty hali to już inna historia. poza tym na koncert to ja lubię jechaćStranger pisze:Hala ludowa to zle miejsce na koncerty. Stanowczo za malo przestrzeni..
A co to ma do rzeczy czy Brave byl hitem jak koncerty byly juz zorganizowane przed wydniem plyty, wystarczy zagladnac do wkladki.
"So, Until The Next Time
Have a Good Sin"
-
Deleted User 1499
Raczej koncert odbędzie sie w Spodku lecz wole ja Torwar
eee a to z koncertem to co to ma do rzeczy jak miasto wygląda...jakby spodek nie byl na wprost od Dworca i to w centrum miasta prawie to by sie coś działo
nie przesadzajcie juz....to nie koncert w Chorzowie ze kilkadziesiąt tysięcy jedzie.....
nie no katowice sa raczej pewne, co do 2 koncertu w polsce hmm... chyba raczej to nie wyjdzie chociaz dziwie sie, bo pewnie tez byłby komplet...
PS Mam zapytanie gdzies czytalem niedawno ze Krakow buduje hale na takie widowiska, bo wszystkie wieksze imprezy ich omijaja, to moze byc dobry prognoztyk na przeszłosc, wiecie cos o ty.?
PS Mam zapytanie gdzies czytalem niedawno ze Krakow buduje hale na takie widowiska, bo wszystkie wieksze imprezy ich omijaja, to moze byc dobry prognoztyk na przeszłosc, wiecie cos o ty.?
Jako ze koncerty tuz tuz proponuje tradycyjna zabawe w zgadywanke jaka bedzie setlista.....

1.Nowy utwor (zajebisty opener
2 Nowy utwor
3 The trooper
nie no dobra koniec zartow
1.Nowy utwor (zajebisty opener
2 Nowy utwor
3 The trooper
nie no dobra koniec zartow
Chciałbym by zagrali coś z Somewhere in Time a z Seventh Sona to Infinite Dreams, no i by z nowej płyty nie 6-7 tylko tak z 5 utworów.
Aha i mogliby zamienić RTTH Prisonerem albo Akacjową.
A z BNW to wszystko byleby nie tytułowy.
a ja bym właśnie chciał żeby najlepiej cały nowy album zagrali! i szczerze wątpie żeby zmniejszyli ilość utworów z nowego cd n atrasie. to by była porażka.ThunderBird pisze:Chciałbym by zagrali coś z Somewhere in Time a z Seventh Sona to Infinite Dreams, no i by z nowej płyty nie 6-7 tylko tak z 5 utworów.
tiaaa...a ja chce zeby zagrali "Out of the Silent Planet", "Face in the sand", "Sign of the Cross", "Afraid to shoot strangers" i ""Revelations"ThunderBird pisze:Aha i mogliby zamienić RTTH Prisonerem albo Akacjową.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Przestańcie off-topować, bo polecą warningi!

Co do 2 koncertow to nie bedzie ich dlatego ze Maideni ograniczaja teraz ich liczbe i nie bedzie drugiego tourne jak podczas brave new world. Skoro np. w takim Paryzu graja 1 gig, to nie ma co marzyc ze do nas przyjada na 2.
Can The End Be At Hand?